Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 14 mei 2011

RockbitchDaar zijn we weer , blogger lag plat dus kon niemand bloggen ! Dat was ff wennen maar we kunnen weer ! Heel fijn.

Ik scheur dus al twee dagen hier rond en IK KAN HET ! Tis ongelooflijk gewoon IK KAN HET.
De laatste keer dat ik in mijn leven nl op een scooter zat was in Parijs , ik was een jaar of 20 (nog niet zo heel lang geleden dus ;)) Die scooter was van een franse vriend die net een nieuwe had gekregen van zijn vader, we gingen stappen die avond, hadden afgesproken op de Champs Elysees, en hij had het onwijs goede idee om tegen me te zeggen hier probeer maar eens , rij maar een stukje ! En ik deed dat !
Hij keek toe hoe ik ...met zijn spiksplinternieuwe scooter... een overvol terras in vloog ! Ik had nog nooit op zo een ding gezeten en wist niet waar en hoe je moest remmen , gas geven wist ik echter wel en vloog zowat op alleen de achterband het terras in waarop mijn onwijs goede vriend meteen het terras in dook ontzettend ongerust en bezorgd OM ZIJN SCOOTER !
Het was een ravage, tig tafels omver, mensen die drank over zich hadden gekregen , plantenbakken om, overal zand en gillende mensen ! Het leek wel of er een aanslag was geweest !
Maar het was Floor maar die even een scooter testte !
Sindsdien heb ik nooit meer een scooter aangeraakt , ik had een soort van scooter trauma zeg maar !
Dus donderdag gingen wij eerst oefenen ! (ja lach gerust) En dus reden wij op een doodlopende weg een paar baantjes, ik was zo nerveus en bang (das dat trauma he ) dat ik hysterisch lachend de twee eerste baantjes als een oud vrouwtje op een scootmobiel (alhoewel die gaan sneller) op en neer reed , g die keek het aan en vroeg zich af of het ooit wat zou worden met me , dat hysterisch lachen was al snel een mengeling van lachen en huilen (ja tis echt errug ik weet het, dat heb ik altijd als ik extreem nerveus ben) maar goed toen had ik mijn schrik al snel overwonnen en tuften we heel langzaam richting Ermelo maarrrrrrrrrr na een uur was ik het racemonster van de stad hoor !
Weg angst, gaan met die banaan ! Kan me niet snel genoeg gaan !
Ik vond mezelf een heel stoer ding moet ik zeggen, had bijna een leren biker jas gekocht ! Maar besef ook wel : das wat overdreven met een blauw kenteken ! Zeker nadat vriendin S me twitterde "ik zag jullie rijden, G heel stoer en jij heel deftig erachteraan !"
HEEL DEFTIG !
Nou vraag ik je das niet bepaald het rockbitch beeld wat ik van mezelf had !! Deftig pffff ik kom denk ik nooit meer ooit in mijn leven zelfs niet in mijn veertiger jaren van mijn brave imago af ! Deftig pfff.

Vrijdag 12 uur haalde ik mijn zoon op die een week naar York was geweest ! Ik had hem echt gemist de hele week en was blij dat ie weer thuis was. Zoonlief had het geweldig gehad, vond het een onwijs gave week , had een leuk gastgezin ! Was met de mevrouw boodschappen gaan doen en had Yorkshire thee voor me meegenomen op aanraden van de mevrouw . Voor zijn zus had ie allemaal leuke dingen in Engeland gekocht voor haar verjaardag, die was dolgelukkig dat haar grote broer in Engeland aan haar gedacht had ! Heel veel foto's had ie gemaakt en we hebben alle verhalen meteen gehoord , verder moest ie slapen heel veel slapen want dat had ie nauwelijks gedaan de hele week !

Vrijdag 16 uur had ik kinderfeestje met 12 kinderen ! Eerst hier taart (vergeet ik foto te maken van de taart zeg !!! slimmmmmm maar het was bovenstaande taart alleen dan met naam en leeftijd van dochterlief) .
We hadden een zwemfeest georganiseerd bleek het bad waar we naartoe gingen leeg te zijn, onderhoud ! Das niet zo fijn zwemmen zeg maar dus snel ander bad geregeld waar ze eerst gingen eten (patat), toen een uur bowlen en aansluitend zwemmen ! Rosanna onze oppas ging mee zwemmen, PDH, want ik met 12 koters in een zwembad........dat trek ik niet.
Ik zei tegen de meute voor ze gingen zwemmen SOPPEN IS VERBODEN !
12 kinderen keken me aan of ik chinees sprak en vroegen me wat soppen in hemelsnaam betekent, dus ik leg uit iemand onderwater duwen !
"Das zeker taal van vroeger" zegt er eentje !! Ik, oud , vroeger?
Enfin de kids gingen zwemmen, g en ik sjeesten naar de supermarkt om boodschappen te doen, thuis alles in de kast te mikken en weer richting zwembad de koters ophalen .
En toen we thuis kwamen zat het hele huis vol pubers die bij ons op de Wii zaten, gezellig hoor Floor hier bij jullie zei er eentje ! Ja heel gezellig, tig jongens en meisjes op een kluitje, de grootste lol hadden ze !
En om 10 uur ploften g en ik in de bank met een bord eten !

Vandaag hondenclub waar ik dus zometeen naartoe ga en ik vraag me af waar ergens dit weekend ik even kan zitten en niksen , gewoon kan hangen zeg maar , traag zijn ?
20 opmerkingen:

 1. wát je dan ook doet dit weekend chickie...doe het DEFTIG he!! QWOEHAHAHAHAHABRULPROEST!!!!!!


  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soppen? Ik had er ook nog nooit van gehoord hoor, dat woord. Maar ik ben natuurlijk nog héul erg jong hè? ;-)
  En troost je: ik haatte die kinderfeestjes ook altijd. Was zo blij dat ik er vanaf was na de jongste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sopen huh nog van voor mijn tijd zelfs... leuk verhaal van je scooter.. lijkt me ok helemaal niks daar op die keitjes haha

  Momenteel heb ik eigenlijk een pesthekel aan scooters hoewel er laatst een voorbij reed die volgens mij electrisch was ofzo.. Sorry nee hoor ik vind t rot dingen.. hoevaak ik niet bijna onderuit lig op het fietspad als er weer zo'n klojo met blauw nummerbord en opgevoerde rotzooi toetert en roept aan de kant K wijf... eeeuww... mar goed dat zal ook wel de groe stad en de buurt zijn want ook hier in sommige burten zijn ze naturlijk uberhip... Jullie hebben er nog lang over gedaan . volgens mij gingen jullie toenje hier de krukjes kwam brengen al kijken!
  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Floortje...een hart onder de riem...ik zou ook het woord "soppen" hebben gebruikt (dit ter voorkoming van een gevoel dat op zou kunnen spelen...nl. "ik word ouder");P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soppen, ook nooit van gehoord....
  En ik zie je al helemaal op dat terras voor me met die scooter, haha....
  Hoe oud was de oudste ook alweer, die wil vast ook wel een ritje maken, en misschien een terrasje pikken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Soppen? Ik dacht meteen huh, waarom mogen ze niet soppen na het zwemmen. Moeten ze stinkend naar zwembadwater zo bij je in de auto. Ik had er ook nog nooit van gehoord. Maar je bent nooit te oud om te leren toch?

  Fijn weekend.
  Pieternel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik was altijd het lijdend voorwerp dat gesopt werd, dus ik weet heel goed wat soppen is!
  voor mij een heel normaal woord, mijn kinderen kennen het ook hoor, helemaal niet vreemd!
  misschien alleen bekend in het zuiden des lands?
  groetjes van jootje de eeuwig gesopte.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tsjonge, wat een zwart-witte fotokaart al niet teweeg kan brengen ;)

  Tssssssss wie kent het woord sopppen nou niet!
  http://www.nederlandsewoorden.nl/index.php?woord=soppen&woordenlijst=spelling

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken natuurlijk t woord 'soppen'! Zou t weerts zijn dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Soppen?? Ook nooit van gehoord, maar ja, mocht ook niet naar het zwembad voor m'n oortjes... dus eh, dan is 't ook niet zo gek, hè!

  Dat verhaal van je scooter is wel een giller hoor en dan je vriendin die dan zegt G stoer en jij sjiek... hahaha! Ik zie het helemaal voor me.

  Geniet en ga lekker ergens op de bank relaxt niksend hangen!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een lust voor het oog die taart!! Klinkt als een geslaagd feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Whahaha de tranen lopen over mijn wangen van het lachen en Joost vraagt wat er aan de hand is hahaha, wat een verhaal van die scooter in Parijs, maar nog harder moest ik lachen om je oefen verhaal, ik zie het zo voor me!
  Enneh.... er is toch niks mis met deftig op een scooter zitten??? Het was gewoon zo'n verschil om eerst G. te zien zitten op de scooter en daarachter jou. Lekker Gooisch toch?? hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Stoppen met soppen..en als je het toch doet, dan wel deftig hoor!!!
  Maar...de taart hadden we toch al wel gezien, met die pop erboven op???
  Moet nog even je post van afgelopen week lezen, maar zag inderdaad een bruidspaar voorbij komen...in scootervorm dan wel te verstaan.
  Mooi tochtje trouwens...deze kant uit, en maakt niet uit wanneer hè...
  Knufs, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 14. haha, een zwemfeestje en dan een leeg zwembad - heb jij weer ;-) Gelukkig was het snel opgelost :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deftig! hahahahaha........
  Volgens mij heb ik dat imago ook
  Deftig......tsssssssss

  BeantwoordenVerwijderen
 16. haha soppen??ben toch ongeveer even oud als jij en kende dat ook niet hoor voor onder water duwen dus aan je leeftijd kan t niet liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. oh vergat ik nog te zeggen wat een supertaart zeg! mmmmmmmmmm lijkt me ook superlekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb zo'n voorgevoel dat er binnen nu en een half jaar een hilarische blog komt over een avontuur met die scooter....

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wij waren het weekend op de sprookjescamping. ook helemaal gesloopt terug gekomen... rust, wat is dat? ^_-
  maar deftig dametje, hahaha, zou liever deftig zijn dan een vol terras in stuiven! hahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen