Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 19 mei 2011

K*weer en afwijkingen ....Nou ik ben er weer, en ik wil even heerlijk klagen hier , over dat K* weer .
Ik wil zon ! Ik heb het koud, ik heb verwarming aan en elke avond de kachel !
Ik wil deuren open kunnen gooien , ik wil de vogels keihard horen fluiten elke ochtend van vrolijkheid ipv "brrr wat is het koud he jongens", ik wil geen winterjas meer aan, ik wil haren in de wind kunnen rondknarren op mijn scootertje zonder dat mijn oren eraf vriezen ! Ik loop nog steeds in mijn winterjas !!!!!!!!!!!!

Zo genoeg geklaagd want je moet erg oppassen met wat je wenst weet ik uit ervaring ! (ooit rond mijn 18e, wenste ik nl een heeeel groot gezin van 7 kinderen......pffff, what was I thinking ???)
Want een hittegolf hoeft ook weer niet, een graadje of 25 vind ik heerlijk !
Kom maar op met die zon !

En verder was ik druk vandaag, heel heel erg druk ! Met cijfers , en voorraad en nieuwe spullen en heel heel veel !
En oh ik ben ook heel heel blij met mijn nieuwe prachtige bedcollectie voor de winkel ,ik ben er echt heel heel blij mee en ik zeg er nooit iets over (over de winkel) maar nu doe ik dat eens lekker wel , gewoon even lekker opscheppen over mijn beddencollectie ! Oh wil je het zien ? KLIK KLIK kijk hier maar even ..... het is zooooo mooooiiiiii !

En ik had weer ZO'N momentje vandaag ........ik zat in gesprek vanochtend en keek terwijl ik sprak in de prullenbak en zag een zakje liggen, ik praatte en keek heel lang naar dat zakje .....maarrrrrr ik was in gesprek dus besteedde er geen aandacht aan ......
En toen ik dus een dik uur later even naar de sportschool onder de zonnebank ging kwam dat moment terug en zag ik dat zakje in die prullenbak liggen en bedacht me ineens dat ik van de vier zakjes een volle erin had gegooid want dat ene zakje wat ik tijdens dat gesprek had gezien dat scheen door en ik zag dat daar wat in zat . Ja ik had nl vier Cliniclowns goede doel armbandjes gekocht , drie zwarte en een bruine , die zwarte had ik eruit gehaald maar die bruine niet omdat bruin niet mijn kleur is en ik die kado wilde doen aan iemand .
Ik lag dus onder die zonnebank , besefte daar ineens dat ik een vol zakje had liggen aanstaren vanochtend tijdens het gesprek en bedacht me ook dat mijn hulp nu ws mijn kantoor aan het cleanen was en die prullenbak dus ging legen !
En jawel hoor bij thuiskomst: lege prullenbak, zo een klein zakje echt onvindbaar in de kliko !

Ik vind het zo raar , ik heb dat wel vaker dat ik iets zie maar dat het pas een paar uur later doordringt wat ik nou zag ! Hebben jullie dat nou ook weleens of heb ik alleen die afwijking ?
13 opmerkingen:

 1. Als ik erg moe ben en m'n hoofd vol zit met van alles, dan heb ik het wel eens. Normaal niet, dan ben ik zo alert als de pest...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat komt vast door de kou, je brein is een soort van bevroren denk ik. Ik wil ook weer zon, ik snak naar slippertjesweer!! de voorspellingen voor komend weekend zijn wel positief.
  Ik klikte (en ik weet dat IK dat dus eigenlijk niet moet doen teveel verleidingen voor me dat weet ik) en het moet gezegd je beddegoed is idd prachtig, maarrrrrrrrrrrr de TUNIEKJES!oooo die zijn het einde. Zie me al helemaal 's ochtends aan het ontbijt zitten op mijn terrasje in Cap d'Agde *zucht* Jammer dat moederdag al is geweest, ik moet dus iets anders gaan bedenken *zuchtnogmaals*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moet verhuizen Floor... het is hier nog steeds heerlijk lente-weer... en zo blijft het voorlopig ook nog... Ik geniet wel voor je mee & stuur wat op, oké?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had vandaag mijn ski-sokken aan! Ja... je leest het goed... SKI-SOKKEN AAN!!! Brrrr... en je bent weer lekker bezig Floor... zoiets moois gewoon maar weg-pleuren! FOEI! Hahahahaha... had een actie van mij kunnen zijn op dit moment... maar ik ben dan ook al ruim 20 uur wakker nu. En nee... nog steeds geen slaap! RAAR!!!! (nu gooi ik de pc uit en doe gewoon of ik vreselijk moe ben en ga slapen....)
  DOEI!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier schijnt de zon :p
  en nee, dat heb ik nu nooit - alleen maar zo een paar keer per week ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Normaal ben ik ook van de ZON, maar moet zeggen dat ik het heerlijk vind nu dat het wat minder warm is, maar ja logisch: zwanger! En vreselijk irri als je het niet meer terug kan vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat dat van die zakjes zien enzo iets is wat te maken heeft met overbelast multitasken, je ziet het wel, maar registreert het niet.
  Morgen wordt het heel warm voorspellen ze, maar hier ging gistermiddag de zon alweer aan hoor, ik heb heerlijk in mijn nieuwe airondack tuinstoel gezeten (eindelijk!! Die werd bezorgd en toen ging het regenen.....) Wel blij om te lezen dat ik niet de enige was met de verwarming aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier de hele ochtend zon, en nu begint het een beetje te betrekken. Maar heb gewoon de deuren open staan. Alhoewel het gisteravond wel koud was.
  Enne ik klik niet, want dat gaat me geld kosten....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi meis,

  Ik ben bang dat het weer voorlopig nog niet mee zal gaan werken.... Het is hier namelijk Kermis in de stad en elk jaar (let op mijn woorden) echt elk jaar als het kermis is bij ons, is het K*weer. Het wil dan maar niet doorzetten met het lekkere weer. De kermis is 28 mei voor het laatst dus nog effies geduld aub. Ik baalde al dat net deze periode kermis is. Oudste wordt zondag 14 jaar. Ik had gehoopt de hele bups in de tuin te parkeren maar de vooruitzichten zijn niet positief... sterkte ;-))

  groet Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier is het lekker zonnig en warm. Enne die afwijking heb ik ook, helaas. Het zou een stuk makkelijker zijn als het meteen in me opkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. das balen .. ja zulke dingen heb ik ook wel en dat kan ik t zeker niet loslaten en moet en zal ik t weer terugvinden.jij hebt inderdaad wat zon nodig. Maar vandaag gaat t al de goede kant op toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vorige maand tijdens het verbouwen van de bovenverdieping trouwring verloren. Aahhh..
  ik had hem zolang los in la van kastje gelegd, toen bij overhuizen kastje naar andere kamer had manlief de hele la omgekieperd, zodat ik deze weer netjes in kon laden in andere kamer. Nog niks in de gaten dat ik trouwring mistte. (moet deze voor mijn werk als verpleegkundige uitdoen, vandaar.)
  2 dagen later...help die ring is weg.......... de hele kliko uitgeplozen (--> die natuurlijk bomvol zat), en wonder boven wonder tussen al die viezigheid......gevonden!
  Een wondertje, had dit niet meer verwacht.
  1 dag later er achter gekomen, en de kliko was geleegd!
  Dus wie weet Ilse.......wie zoekt zal vinden haha! Suc6,
  Greetz, Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hihihi....die hulp van jou loopt nu rond met een prachtig bruin armbandje, dat jij immers weggegooid had.......;-) xxx Nicole Jansen

  BeantwoordenVerwijderen