Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 24 mei 2011

GaapNieuwe regels in huize Floor !
Manlief wil eerder naar bed !
Nou ten eerste om lekker met de hobbykist (moi) te spelen maar vooral vanwege uitputting .
Wij vallen namelijk geregeld in slaap OP de bank (ik neig vaak naar IN de bank maar volgens de blogdames is het OP de bank) en worden dan wakker rond 2 uur - 3 uur in heftige gevallen half 4 als mijn linker en zijn rechterzijde geheel verlamd zijn.
De slaap vatten eenmaal in bed nadat je de honden hebt uitgelaten is dan nagenoeg onmogelijk want je bent dan wakker want je hebt immers al uren geslapen !
Dus besloten wij voortaan vroeger naar bed te gaan aangezien manlief meer uren slaap nodig heeft dan ik . En dan bedoel ik om 11 uur naar bed , dat is voor de meeste mensen al laat maar voor mij niet , ik zit dan net lekker .
En dat deden wij dus al 2 avonden ! En IK KAN VERDORIE NIET SLAPEN !
Zo kijk ik tv , voel ik mijn ogen dicht vallen , doe de tv uit (manlief ligt allang te slapen ) , lig................. en hoor dan alleen maar dat gesnurk van mijn hobbykist ! NOU EN PROBEER DAN NOG MAAR EENS IN SLAAP TE KOMEN !
Dus ik doe de tv weer aan , en kijk tv ! En ik word totaal verrot wakker in de ochtend ! Moet om 6 uur in de nacht plassen ! (hoefde nooit want ik ging altijd rond 2-3 uur plassen)
Ik moet dus even wennen aan ons nieuwe ritme ! En vraag me af of het ooit went ?

Ik keek gisteravond MOORDVROUWEN en ik kreeg er moordneigingen van . Vorige week zette ik het programma al na 10 minuten uit omdat ik niet kon aanzien wat die vrouw allemaal had meegemaakt. Deze week ergerde ik me groen en geel .
Ten eerste vond ik het een wazig verhaal , het was niet goed verteld vond ik.
Even in het kort, vrouw heeft relatie met man die kind uit vorige relatie heeft die zij opvoedt als haar eigen dochter ! Dan helpt ze een vriendin met problemen aan onderdak , vangt deze vriendin op en helpt haar om er vervolgens weken/maanden later achter te komen dat die vriendin een relatie met haar vent heeft . (en er zwanger van is alleen wist ze dat pas na de moord) . Ze zoekt samen met haar zus die vriendin op en verklaart dat die vrouw iets zei waardoor ze flipte en haar wurgde !
Nou so far snapte ik het wel . Alleen bleek later en dat vond ik zo niet goed naar voren komen dat er bleekmiddel en pillen zijn gevonden in het slachtoffer en een afscheidsbrief .
De dames (zusjes) zijn niet veel duidelijker, die zeggen niks van pillen en bleekmiddel , die houden vast aan hun verhaal. De dader krijgt 15 jaar, haar zus gaat vrijuit, dader gaat in hoger beroep en krijgt wederom 15 jaar maar zus krijgt nu ineens ook 5 jaar !
Kijk dat vind ik allemaal een beetje wazig. De rechtbank vind in hoger beroep dat de zus medeplichtig is omdat ze niets gedaan heeft toen en het een jaar verzwegen heeft .
Snap ik allemaal , wie zoiets doet moet bestraft worden , normaal !
MAAR DIE KEREL ? die zonodig zijn lul wederom (had ie nl al eens gedaan) in iemand anders moest duwen en dit allemaal indirect veroorzaakt heeft ? Die komt in het hele verhaal niet voor !
Die man is ook indirect medeplichtig vind ik ,die mag van mij toch ook een paar jaar brommen voordat ie weer vrouwen tegen elkaar gaat uitspelen ! Daar ergerde ik me dus over en ik vind als je zo een documentaire maakt mag het wat duidelijker ! Dat we niet met vragen blijven zitten achteraf van huh wat is dat bleekmiddel nou wat zegt de rechtbank daarover ?
En waar is de man des huizes dan , wat vind die van dit alles? Die zit waarschijnlijk weer ergens achter een pilsje een andere vrouw te zoeken.
Oh en zagen jullie de TV draait door? Ohh die man met zijn agrarisch ras, echt zoooo erg , zooo dom , zo debiel en kortzichtig (op 3.28) ! KLIK KLIK de rest is ook lachen vooral die dronkenlap !

7 opmerkingen:

 1. Ik heb even de uitzending van Moordvrouwen gekeken, maar het was inderdaad een beetje vaag. Waar ik me aan irriteerde dat ze na de reclame het hele verhaal steeds gingen herhalen, daar kan ik dan niet zo goed tegen.
  En die man van het agrarich ras die kunnen ze maar beter in de wei zetten, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uitzending moordvrouwen gemist,ik ken het probleem van het snurken,ik lig nooit voor eenen in bed en zodra ik er inlig houd dre me altijd wakker waar ik ook ga slapen (gehorig huis)gelukkig voor mij staat dre om vier uur op en dan val ik pas in slaap tot zes uur want dan gaat mijn wekker,korte nachtjes maar goed het is niet anders,xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat van die bank ken ik. We hebben sinds kort een 'plof'hoekbank waar je 'in' zit en slaapt. Het gebeurt ons nu ook regelmatig in het weekend dat we omstreeks 2 uur 's nachts wakker schrikken en dan moet de hond inderdaad ook nog uit. Zie dan inderdaad maar weer eens in slaap te komen.... (je kunt dan natuurlijk ook eventjes wat anders gaan doen met je hobbykist, ha, ha zodat je weer lekker moe wordt)
  Voor wat betreft moordvrouwen... Ik heb het een paar weken geleden voor het eerst gezien en werd er niet happy van. Ik kijk het niet meer. Ook mede door de reclame en het vele herhalen na zo'n blok. bij Peter R doen ze dat ook. opnemen, terugkijken en doorspoelen maar is mijn remedie als je het echt wil zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja troeltje, dat programma moet je ook niet kijken, dat hangt aan elkaar van dommigheid en heeft een niveau als een poffertje.

  Maar dat nieuwe woord hou ik er in: hobbykist! Ik kom werkelijk niet meer bij!

  Gr. Jet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga tussen 11 en half 12 naar bed. De tv gaat dan aan, maar al snel zet ik hem op de radio en de timer op 1 uur. En ik slaap dus altijd met muziek op de achtergrond. Heerlijk......
  (Of je maakt je hobbykist wakker, slaap je ook weer goed van)

  Heb even snel je klikklik bekeken. Jemig sommige mensen..... die dronkelap is wel heel geestig, maar kwam er vast niet mee weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja je lul ergens in een volwassen vrouw douwen is niet strafbaar, als zij het er tenminste mee eens is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij ben je een tegek mens Floor....je hebt alles en zoekt daarom dingen...en je lichaam heeft tijd nodig om aan een ander ritme te wennen.. je hebt nu eenmaal nachtbrakers en ochtendmensen..hahahaha..tjonge ik lag net ook even op de bank...en jawel: ik sliep..en televisie? wat is dat??.....
  En wat fijn dat je man nog steeds zijn hobbykist weet te vinden.....wij gaan altijd samen onder de douche.....moet je ook eens proberen......wel als alle kinderen de deur uit zijn..
  alles is gekleurd..
  grts
  frieke

  BeantwoordenVerwijderen