Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 6 april 2011

Zon?
Ik ben aan het jojoën en daar word ik niet vrolijk van.
En die jojo gaat omhoog dit keer niet omlaag.
Ohhh en ik wil echt niet niet in die viva , echt niet.
En geloof me ik eet niet hoor , nee ik drink ook al weken geen wijn meer........
Jaja hoor ik nu mensen denken van de lucht word je niet dik .
Nee idd van de lucht niet maar van het weinige wat ik eet dus wel .
Enfin ik ga weer in die sauna want dat heb ik een maand niet gedaan en die sauna dat stimuleert de schildklier dus hup ik schop mezelf eens flink onder mijn dikke ass vanavond en duw mezelf die sauna in ! Zweten bitch !
En verder staat het water weer op het menu , heul veul water !
Ja oma (in de hemel) ik weet het jij riep altijd dat water voor een eend was maar het moet, voor het goede doel is het zeg maar , dat Floor niet in de viva hoeft !
Dat water drinken vind ik denk ik nog moeilijker dan niet eten .

Verder had ik zojuist een fikse aanvaring met de leverancier , op de factuur staat de verkeerde prijs achter de verkeerde maat en iets wat 9 euro is wordt nu voor 19 euro geprijsd en diegene wil gewoon haar fout niet toegeven en ik trut heb het pas gezien NA het betalen van de factuur. En probeer dan nog maar eens je geld terug te krijgen en het gaat om 100 stuks dus kan je nagaan dat dat niet niks is, en ik ben er zo boos over want in januari waren ze nog 9 en nu kan dat toch niet 19 zijn ineens ? Ik ga toch mijn klanten niet ineens meer dan het dubbele laten betalen ? In de prijslijst staat de andere prijs die van 9 euro en wat zegt ze ? Ik ga het niet aanpassen ! Stoom uit mijn oren echt .
Dit soort dingen kan ik dus niet tegen he daar heb ik meteen stress van . Dat je zo ontzettend koppig bent dat je gewoon een fout niet kan toegeven ....pffff vermoeiend .

Verder is mijn bureau helemaal af, zitten we op onze nieuwe plek heel fijn te werken en het is echt heerlijk zitten hier , je kan naar buiten kijken ! Alleen lief wil geen toestanden, die vrouwendingen zoals hij het noemt, in ons kantoor.
Mijn immens grote magneetbord waar ik alle kaartjes op plak die ik krijg mag niet meer, dat vind ie rommelig , te veel kleur !
Dus hierbij een oproep aan iedereen : alleen nog zwart wit kaartjes sturen !!! want ik wil gewoon kunnen kijken naar mijn gekregen kaartjes ....
En Karin bedankt , hij hangt hoor , mijn eerste zwart wit kaart !!! Zal me toch niet gebeuren dat ik geen magneetbord meer naast me heb om naar te kijken ....tssss

Waar is die zon die Piet me gisteren beloofde?

Water........sauna............niet vergeten vandaag..........water...........tssss
19 opmerkingen:

 1. Alleen nog zwart/wit kaartjes dus..goed dat ik dat weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n trut zou je toch door de lijn heen trekken.
  En gisteren had mijn zus het ook al over die klierige schildklier. Lijkt me heel vervelend.
  En hoop dat er nog eens een middeltje komt die werkt voor jullie.
  En verder is hier ook nog steeds geen zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooo, ik zit ook te hannessen met dat water. Op een zonnige dag gaat dat prima... maar met dit sombere ....weer.... grrr. Geen zin in, maar moet wel... zucht...

  Frustrerend zo'n miep die d'r fout niet wil toegeven. Iedereen kan een fout maken, maar een ander laten opdraaien voor de 100 x € 9,00 is niet netjes.

  Succes met je saunabezoek en al het water!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo herkenbaar van dat jojoen, maar vanmorgen was er toch ineens weer wat af dus dat geeft de burger moed:) Enne...je laat je toch niet op je kop zitten door manlief, hoe lief die ook is...sterkte met je leverancier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn he, zo een eigen plekje mét ramen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier begint het zonnetje voorzichtig door te breken. Hopelijk was G ook blij met m'n kaartje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook problemen met de schildklier en ik heb ook nog diabetes. Wat ik gemerkt heb dat idd helpt bij afvallen is geen suiker maar ook geen frisdrank of snoep meer te eten. Ik ben in 3 maanden tijd 7 kilo afgevallen, van 62 naar 55kg, en ik ben daar gebleven, dus geen jojo effect.Voor mijn lengte dit is de ideale BMI. Succes met jouw dieet!!!
  Mihaela

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dat water is voor mij ook een ramp....wist je dat water stinkt?
  ohh nee dat helpt niet... ehh denk aan rode wijn en neem dan een slok.... okay dat helpt ook niet... ach je kan altijd nog in de VIVA!
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik las net in het AD dat je van groene thee drinken 1,3 kilo per maand kan afvallen zonder verder iets te doen. Dezelfde groene thee houdt dit gewicht dan ook beter vast. Niet te pruimen die groene thee maar ja wel voor het goede doel zullen we maar zeggen. doe er je voordeel mee :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zon...heul veeeeeeeeel zon...hiero....."keiheet"volgens puubster...nou dán weet je het wel ;)....en meisje 2 speelt al buiten met flessen water......ZO heet dus :)
  Hup...die sauna in...drinken en positief denken:D!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hier!!!, hier is ie..samen met een stevig windje dan wel...maar hij is hier..DE ZON..En die is geel...en niet zwart wit...dus pech. Is je eigen schuld, moet je maar zeggen dat geel ook goed is...past heel mooi bij zwart en wit...en rose...
  En anders bel je Piet maar, of hij een zwart/wit zon kan sturen...maar niet hier naar toe hoor!!! Dat je het laat...
  En die wijn???...wat moet daar nou mee???
  Denk het allemaal maar eens over in de sauna...zweet ze...
  Knuf, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wha, ben ik even blij dat mijn kaart voor je verjaardag ook zw-wit was!
  *haalt opgelucht adem*
  Geen wijn meer???? Heeft het leven dan nog zin? Ik vind het knap als je op water alleen kan leven...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. groene thee!!! lost al je problemen en kilootjes op! hoop ik dan hé...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hoeft niet in de Viva hoor ;-) in de LINDA hebben ze nu ook een leuke rubriek waar je full size uit de kleren mag ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik durf me bijna niet te melden...ben blij dat je je al veel beter voelt en dat je ECHT niet naar Barcelona kon, want meid....- fluistert- JE HEBT WAT GEMIST! Het was zo-ongelooflijk-onbeschrijflijk-onaards-hemels!!!!....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk blogje heb je.

  Ga je zeker volgen

  Groetjes
  Eline DM*

  ps: kom gerust is binnenwippen op mijn blogje, en als je een reactie achterlaat is het nog zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hai, was laatst bij de ikea en daar hadden ze op een magneetbord een hart gemaakt van allemaal ansichtkaarten. Op over en naast elkaar. Echt mooi en heel rustig. misschien is dat een idee voor al je gekleurde kaarten?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. en oja, als ik even op hennies suggestie mag ingaan: ik vind de anybody echt fijner gefotografeerd dan de linda hoor,...poeh die is wel heel echt.volgens mij heb je daar een tl balk boven je.
  je kan ook nog in de "vrouw"daar mag je lingerie aanhouden

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waarom zoek je t niet hogerop, hoe hoger in de lijn , hoe gemoedelijker, ik heb altijd ruzie met Joep, ik zeg, Joep, jonge, wij gaan geen vriendjes worden, en ja, dan krijg ik Joep zijn meerdere en die snapt me, Joep is de rechterhand van een leverancier van me.....Nou, ik vind Joep....Poep!!

  BeantwoordenVerwijderen