Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

vrijdag 15 april 2011

Reallife

Mij leek het wel wat een reallife soap van ons gezin .
Er gebeurt genoeg , vaak ook heel komisch , en ik dacht lekker makkelijk a la Pfaffs/Tokkies/OhohCherso/Bauers gewoon "slapend" rijk worden ..... je hoeft er geen zak voor te doen, alleen jezelf te zijn, en gewoon je leven leiden !
Je kan gewoon doorgaan daar waar je mee bezig bent en toch meer verdienen.

Maar ik kijk nu secret story en daar zitten een paar mensen in die wel enige gelijkenis qua karakter vertonen met mezelf en als ik zie hoe die lui worden afgebrand op twitter dan denk ik o jee men zou mij helemaal niet leuk vinden .
Men zou denken wie is toch die onstabiele doos met wallen op haar enkels elke ochtend die huilt om het minste geringste en krijst tegen die kinderen?
Ik denk dat ik niet zo positief zou overkomen want Monique die jankt ook veel in Secret Story en dat ergert mensen onwijs dat gejank !
En ik jank echt heel makkelijk, elke Hello Goodbye , All you need is love, films....
En als een vriendin bv haar bevalling verteld of zo dan jank ik ook .
Ik heb ooit fotografie gestudeerd en wist toen al ik kan nooit bv bruiloften fotograferen want dan jank ik elke dag , ook al ken ik die mensen niet.
En ik kan echt heerlijk krijsen , echt heerlijk krijsen als de kids te ver gaan, nou dat komt lekker over !

En ik las net de vrouw en Kelly Pfaff die verteld dat alleen de eerste week van Januari en de maand Mei er geen ploeg is , de rest van het jaar zijn er altijd camera's ! Daar moet je toch niet aan denken zeg, geen enkele privacy ! Dan zou ik helemaal door het lint gaan denk ik .
Dus nee geen reallife soap , niet dat er iemand op zat te wachten, dat al sowieso niet ...

En iemand viel het op dat ik heel veel babyfoto's plaats de laatste tijd , nee geen rammelende eierstokken , alleen ik word nu echt oma, mijn Franse dochter Julie die is zwanger en alles ziet er dit keer goed uit , nog een paar weken dan is de drie maanden periode voorbij en hopen we dat deze beeb blijft zitten en over een paar maanden in haar armen ligt . Het maakt me blij, blij voor haar want ze verlangt er al zo lang naar en heeft een baby verloren en nu eindelijk dan.....

9 opmerkingen:

 1. Jank jij er maar lekker op los hoor. Ik heb het heel lang niet gekund en nog blokkeer ik vaak op dat gebied. Een paar jaar geleden had ik therapie en in die periode heb ik alle schade ingehaald geloof ik: ik jankte wat af zeg toen. Maar het is wel fijn als je dat kan. Ik raak wel weer heel snel ontroerd, dat wel. Krijg dan dus wel tranen in mijn ogen. Pfff, toch nog wat gelukkig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat jij en jullie gezin enorme kijkcijfers zullen scoren bij een real live soap! Ik zou gekluisterd zitten want bij jou is het iedere dag 'feest' met de krijsende pubers en panda's in huis. En in SS wil ik ook wel met jou en heel veel andere blogmeisjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, als jouw gezin op TV zou komen, zouden wij alvast kijken - natuurlijk - met niets dat lovende commentaar - ook natuurlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die Monique die is erg ja, ik zat gisteravond gewoon te hopen dat Maik eruit ging hahaha, erg he?
  En dan gaat hij ook nog eens staan janken, pffff

  Oh wat heerlijk voor Julie dat ze zwanger is! Ik hoop voor haar dat het allemaal goed gaat en dat ze er lekker van kan genieten (en niet meer in NL naar de coffeeshops vragen... hahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier hetzelfde probleem hoor, ik het wat onderontwikkelde traanbuissluitspieren geloof ik. Maar geen reden tot janken dit weekend want je kids gaan lekker pleite! En laten ze maar eens filmen als ze bij hun vader zijn, eens kijken hoe snel de jeugdzorg dan op de stoep staat..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier ook zo'n emo janker. Kan om vanalles zijn, een lied, boek, film, verhaal of een gedachte. Ik heb SS nog nooit gezien, dus kan de vergelijking niet maken, maar ik ben wel enorm gesteld op mijn privacy.
  Aaaa vandaar die babyfoto's. Ik ga zo duimen dat het goed gaat dit keer, voor Julie en voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Secret Story weiger ik uit principe te kijken. Helaas kijk ik wel Echte meisje in de jungle....

  Bijzonder dat je oma wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. SS (wat klinkt dat vreselijk!) heb ik nog nooit gezien maar mij lijkt het echt het ergste wat er is... continu mensen om me heen, ik zou gek worden! Als ik nu een dag vrij ben dan geniet ik zo ontzettend van de rust om me heen. Zet vaak de 1e uren ook geen muziek of tv aan maar geniet van het geluid van de stilte..

  Mijn ooglidcorrectie: het is me echt meegevallen, afgezien dan van het feit dat ik er een week lang uitzie als iemand die een flink pak slag heeft gehad... Voor en Na foto's.... mmmm als ik ze stuur dan zijn ze for your eyes only want ik gooi mezelf niet op het web... Moet je nog wel even wachten natuurlijk want zit nu nog in de middenin fase... maandag gaan de hechtingen er uit en dan een weekje later of zo maak ik een foto. Afgesproken? Als ik het vergeet geef dan even een brul....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. kijk dan zou ik natuurlijk wel kijken he....
  maar daar zit je toch niet op te wachten he. zeker niet als de kids een wekend weg zijn en die cameraploeg doodleuk in je slaapkamer meefilmt.. of dat als je elkaar knuffelt gewoon je een cameraman of vrouw gezellig op een meter afstand hebt...nee houd t maar lekker op af en toe op tv om je mooie huis te laten zien en blijf gewoon lekker zo vaak huilen als je daar zelf in hebt.

  BeantwoordenVerwijderen