Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

donderdag 10 februari 2011

Zeg het nog maar even ...Nog een paar dagen dan is het Valentijn !!
Dit is nog maar eens een hint !

O ja en verder ....tis donderdag mocht je het niet weten , tis saai weer , dat maakt ons lekker twee dagen met zon en dan is het weer saai weer.....
Ik sliep redelijk vannacht maar dat mocht ook wel na een paar slapeloze nachten, oh ik deed dat slapen niet uit mezelf trouwens maar met behulp van mijn franse pilletjes !
Die werken dus echt wel.

En eigenlijk heb ik weinig nieuws , ik heb eigenlijk een saai leven, er gebeurt momenteel weinig tot niks en dat is zo typisch weer voor de maand Februari , die ik haat overigens die maand Februari.
Ik heb eigenlijk dinsdag een opname voor droomhuis in het programma Huizenjacht die ik afzei omdat ik simpelweg er geen puf voor heb , alle kinderen komende week en dan zorgen dat je huis blinkend schoon en opgeruimd is , zelf ook weer moeten praten in een camera , dat alles bezorgde me al twee weken stres dus zei ik het af en dat luchtte wel op moet ik zeggen .
Ik heb er de kracht niet voor !
Heb eigenlijk nergens kracht voor momenteel , ik ben voor een slaapmaand in Februari: gooi mij aan een infuus in een slaaphuis en zorg dat ik een maand slaap en afval (das dan mooi meegenomen ) en maak me gewoon in Maart ergens net voor mijn verjaardag wakker .
Alhoewel das ook niet perfect want je mist zomaar een maand van je leven en dat is al zo kort en je hebt al zo weinig tijd , misschien moeten we gewoon oktober , november, december, januari, februari, naar Spanje verhuizen want bij haar is het nu gewoon 18 graden jawel !
Dan sta je toch een stuk vrolijker naast je bed weet ik nog uit ervaring van de tijd dat ik zelf in Zuid Frankrijk woonde !
Maar ja das weer praktisch onmogelijk omdat kinderen nu eenmaal naar school moeten en vast geen 5 maanden verlof krijgen .
Pff ik stop er is gewoon geen oplossing ! Ik ruk mijn Philips antidepressielamp maar weer van de kast en hoop dat dat ding me nog enigszins een vrolijke noot uit mij krijgt .

Lynda en Ria die hem doorstuurde bedankt voor de cd van Trijntje !
Lekker nummer saturday night !

O ja en tis bijna Valentijn wisten jullie dat ?
15 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat jij zelf ook in Z FR hebt gewoond! Waar als ik vragen mag?
  Valentine, grappig dat iedereen daar zo mee bezig is. Gaat hier echt aan ons voorbij! Wel leuk hoor al die harten die door blogland vliegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij is het altijd Valentijn..of Halloween, vaderdag, pasen/kerstmis...Maar net hoe mijn bui staat...
  5 Maanden hoeft niet...maar 2 weken met elke dag zon opstaan, hele dag 20 graden...tja...ik ga mijn gezichtszonnebankje ook maar weer eens aanzetten...
  Knuf, Margotxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het al vaker gezegd: winterslaap......
  En Valentijn, ik heb het opgegeven. Geen hints meer (en die zijn altijd heel duidelijk hoor die hints van mij!) want ik krijg toch niks.
  Vind je me nu niet zielig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. cd met een D-tour....das toch ook heel bijzonder???;)

  Ik ga nergens heen....je stuurt me maar een kaart!;)...

  Ik adviseer....doe eens lekker gek.....krijg je energie van :P

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een man, en een echte man begrijpt geen hints...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nou G. als je nu de hint nog niet opgepikt dan weet ik het ook niet meer ;)

  Ik wil ook lente!!! en graag NU!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat grappig we hebben hetzelfde traject afgelegd. Wij hebben namelijk eerst 4 jaar in Parijs gewoond, toen 2 jaar in Lyon en nu 3.5 jaar in Salon de Provence.
  Ik kan me goed voorstellen dat je de zon nog dagelijks mist!
  Leuk dat je kinderen ook tweetaling zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben ook wel klaar met de winter en alle grijze kleuren buiten. Snel naar de lente graag en als iemand een winterslaap uitvindt voor ons mensen dan wil ik hem wel (met jou) uitproberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier krijg je echt een overdosis aan Valentijn informatie. Kobus moet aan al de kindjes in haar klas Valentijnskaarten geven en ze hebben een groot feest. Toch wel een beetje overdreven, vind ik zelf.
  Alhoewel ik natuurlijk best een verlovingsring wil van de melkboer voor Valentijnsdag. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Valentijn, Wat is dat???????

  En ik heb 3 dagen in de tuin gewerkt, en vind het nu wel lekker. Te slecht om buiten te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zelf doen we er niet aan. Maar zoonlief wel.Die kocht gisteren al een supergrote kaart voor zijn grote liefde van 12. Hij is zelf 3.
  Valentijn leverde me ooit een 7 jaar durende relatie op. maar nu doen we er niets aan. hoeft ook niet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vandaag was het 15 graden.... heerlijk! Maar het is zeker waar hoor, je staat veel vrolijker op. Ik ben altijd van slag als het grijs is of regent... nu komt dat niet zo vaak voor gelukkig!

  Saludos, Francis

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Valentijn!? Doen we niets aan, nooit gedaan ook. Leuk voor de middenstand, maar elkaar de liefde verklaren kan op elke gewenste dag. Dus maandag mag....maar hoeft niet. Of het moet zijn dat jouw G voor zon kan zorgen, dan mag hij ook wat deze kant uitsturen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat van die energie herken ik wel. Ik ben alleen maar moe, moe, moe!! Misschien inderdaad maar een standje lager. Maar ja, je wil niks missen he??
  Valentijnscadeautjes al binnen??

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mag ik de naam van je Franse pilletjes eens weten? Die kan ik ook wel gebruiken?

  Fijn weekend!

  Pien

  BeantwoordenVerwijderen