Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 19 februari 2011

"Vakantie" !Gisteren was weer zo'n dag ...
Zo'n niets gaat zoals het moet - of zoals je dacht dat ie zou gaan dag !
Het begon : dat het een race tegen de klok dag was ......want na school moesten we naar Weert de kids brengen en voor die tijd moest er nog heel veel gebeuren!
Om 9 uur afspraak , kwart over tien thuis , je badkamer aanschouwen en denken "huh waar komen die bergen kleding vandaan? Ineens lag daar een immens grote berg WAS !
Kinderen hadden eindelijk onder het mom van we gaan een week naar pa alles maar eens in de was geflikkerd, kluisjes op school leeggehaald, gym-zwemtassen geleegd en onder bedden achter stoelen etc alles vandaan gevist : resultaat een berg WAS waar een gemiddeld hotel bij verbleekt en dan moeten er nog 7 bedden worden afgehaald , dat komt er nog even bovenop !!!!!
Tassen kinderen voor een week bij pa inpakken en vliegen naar mijn werk !
O ja en dan wil ik even kwijt dan men denkt dat omdat ik dan toevallig voor mezelf werk, ik geen werk heb of geen tijden of dat ik kan doen wat ik wil ...... nou das niet zo dus !
Ik moet zorgen dat pakketten op tijd de deur uit gaan, en doe ook nog projekten die ik inricht waar ik ook gewoon afspraken heb lopen en die ook niet een week langer wachten !
Dit even voor de moeders van vriendinnen en juffen die mij altijd scheef aankijken omdat deze moeder zo weinig op school is en daar zo lekker hun mening over spuien over mij zonder mij ooit eens wat te vragen of er mij eens op aan te spreken, ohhhh maar roddelen , dat kunnen ze heel goed !!

Enfin toen gebeurde het dus dat ik aan het werk was en tegen de klok in want ik wilde naar het optreden van dochterlief op school, ik ga eigenlijk bijna nooit naar die toneelstukjes want het is altijd overdag op de meest onmogelijke tijden maar nu had ik gezegd dat ik zou komen, eerst zou het kwart over 1 zijn toen belde ze me om 12 uur op dat het een uur later was maar dat zij helemaal aan het einde kwam dus ik hoefde niet om kwart over twee daar te zijn zei ze omdat de lieverd weet hoe druk ik was ! Dus ik beloofde dat ik kwam en om kwart over twee was ik klaar en racete naar school alleen dat racen ging niet zoals ik wilde en zo stond ik stil achter een vrachtwagen die de weg versperde op het industrieterrein en kwam ik dus later dan gewild aan op school, ren de zaal in en enkele kinderen zeiden tegen me "net te laat, ze is net geweest" En ik kijk naar dat kind achter het toneel , zie die blik (ik ken mijn dochter) zie dat ze haar tranen wegslikt en kan door de grond zakken, kan op dat moment ook wel janken, verbijt ook mijn tranen en denk KUT , ONGELOOFLIJK KUT !!!!!
En je ziet heus wel die blik van een juf en een enkele moeder , tuurlijk zie ik die blik , en tuurlijk weet ik dat die zogenaamd perfecte moeders daar weer een oordeel over hebben en dat er weer over geroddeld wordt in de straat en dat zal me mijn reet roesten eerlijk waar want ze weten gewoon niet waar ze het over hebben !
Het enige wat me pijn doet is de blik van mijn dochter !

Toen ze thuis kwam heb ik met haar een heel goed gesprek gehad en we hebben elkaar doodgeknuffeld en ik weet dat zij weet dat ik alles voor haar doe en er altijd voor haar ben en ze weet dat ik ongelooflijk baal dat ik een keer wil komen en dan te laat ben en ach , het is goedgekomen, tussen ons tweetjes zit het goed , maar het deed wel ontzettend pijn van beide kanten. Mijn kinderen weten hoe het zit gelukkig dus we laten die moeders gewoon kletsen die het allemaal zo goed weten.

En toen gingen we samen jongste en ik snel chips, snoep en drank halen voor in de auto , constateerde ik een wc die verstopt zat, gingen we alle pakketten naar TNT brengen, en konden we vertrekken naar Weert.
We hadden ons ingesteld op files, heel veel files, vakantie was begonnen immers en het was vrijdagmiddag half 5 ! maar niets van dat , we scheurden aan 1 stuk door naar Weert het was nog nooit zo rustig op de weg ? Ik snapte er niets van ......

In de auto zei middelste
"mama ik heb er heel goed over nagedacht , dus niet meteen boos worden , ik heb er echt heeel heeeeel goed over nagedacht (ze is donderdag jarig) en ik wil een tongpiercing "

WHOEHAHAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Dat was mijn reactie ! 12 jaar, wordt 13 heeft er heel goed over nagedacht !!! hahahaaa
"mama als ik die zat ben haal ik m eruit en zie je er nooit meer iets van !"
"Ja schat als jij groot , zelfstandig en VERSTANDIG bent mag jij een piercing , vooral dat laatste weet ik, kan nog heel lang duren"

Toen gooide ze er nog achteraan
"ik heb een kutjeugd , ik mag echt nooit iets"

Ik hield wijselijk mijn mond , dat verstand is er echt nog niet !

En de kids waren rustig in de auto ! ook dat was een niet verwacht iets want dat zijn ze nooit namelijk maar de rit duurde ook de helft korter dan normaal dat speelt ook mee natuurlijk.

We waren dus in no time (1 uur en 75 minuten) in Weert zette het spul af bij hun pa en reden 50 meter door naar mijn ouders !
Om 11 uur waren we weer thuis , ontstopte die plee, en vielen uitgeput in slaap na Secret Story (ja ja ik weet het iedereen vind het een stom iets, ik niet, ik kijk en geniet , ja en ik schaam me er geeneens voor , nee echt niet , ik bedoel maar, als 5,5 milj nederlanders kijken naar boer zoekt vrouw dan is dit echt niet gekker hoor ) en om half 3 werden we wakker en verplaatsten onszelf van bank naar bed en nu ...........genieten we van de rust in huis ! Jeetje wat is het stil !!!!!!!!

Vakantie ! nou ja ik werk natuurlijk gewoon deze week maar wel minder en we gaan ook genieten van het feit dat g een week vrij heeft, dus we gaan hal en keuken schilderen, ook nog leuke dingen doen en vooral genieten van de stilte !!!!!!!!

21 opmerkingen:

 1. Wat een wrede moeder ben jij dat je het bloedje geen tongpiercing gunt ;)
  Iedereen heeft er een en zij mag nooit iets.

  Grapje van mij natuurlijk.
  Geniet maar fijn van je rust deze week.

  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lekker een rustige week.... en wat jammer dat je nu net te laat was....en gelukkig dat je dochter het begreep.... en nu die andere laten kletsen.. dat wordt nog een hele toer... maar gelukkig is het vakantie
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lekkerrrrrrrrrrrrrrr go with the flow......dat heeft een mens zo nu en dan nodig!!!!!

  Mensen kletsen toch wel...one way or the other!!!

  Lekker freewheelen babes!!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meid, laat anderen kletsen! Je weet zelf hoe het zit. Niet eens de moeite waard om je gedachten er meer te bevuilen.
  Je schrijft trouwens erg goed. Levendig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad laat ze maar kletsen, de uitdrukking is toch beter over je fiets lullen dan over je ... fietsen.
  Mooi om te lezen dat het tussen jou en je dochter helemaal goed zit.
  Geniet van je weekje 'rust', succes met klussen

  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een beetje tongpiercing-shop biedt die dingen in aanbieding aan met een pittige tepelpiercing. Ik zeg: DOEN!
  Veel plezier en rust gewenst deze week, alleen het feit dat de pubers niet om je heen zijn geeft al rust; het werken en schilderen is dan een 'makkie'...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fantastisch, je hebt de gave zo te schrijven dat ik buiten adem bij de laatste zinnen van je blog aankom. mee rennend naar Weert en via de verstopte plee naast jullie op de bank.....geniet ze!! Lijkt me heerlijk een weekje rust. Zeven bedden met beddengoed, heremetijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tja, kletsende/roddelende moeders... Jij weet hoe het zit, en je kinderen ook... Geniet heerlijk van de rust !

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik reageerde ook al via twitter, dus wil je hier vooral een fijne vakantie toewensen. geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn dochter, in die tijd 13, wilde een tattoo.
  Veel over gezeurd: het is mijn arm, jullie zijn niet de baas over mijn lichaam en idd ik mag nooooooit iets en iedereen heeft 'n tattoo.
  Wij hebben haar beloofd dat ze op haar 18E een tattoo mocht laten zetten en zoals wij al (bijna zeker) wisten is die tattoo er nooit gekomen ;-))
  Groet, Tecla

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn dochter wilde een navelpiercing en ja ze heeft hem gekregen omdat ik zelf dacht die kan er ook weer uit. Mispoes mevrouw heeft nu een assortiment van 50 verschillende. Ik ben bang dat ie er (voorlopig) nog niet uitgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O, wat lekker!!! Rust, vrij, wat plannetjes, lekker samen....klinkt GOED!
  En al die andere moeders...lekker laten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pffftttt...ik voel de rust, op het end, over me dalen....Nu jij nog!!!
  En als dat schilderen niet af komt, dan zal dat ook aan je kont roesten...figuurlijk hè...
  En al die andere moeders??? Wij weten wel beter, toch???
  Knuf aan G...voetjes omhoog, veel uit eten, of halen...kijk jij maar lekker naar S Story (ik vind het heeeeel langdradig, maar dat vind ik ook al van boer zoekt vrouw..), en trek je van de wijde wereld verder niets aan....
  Liefs, Margotxx (en ben maar niet bang, ik kom echt niet onverwacht langs, dus laat je haar maar weer ontploffen...boem...)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weer een echte Floorblog! En wat een stoere dochter heb jij, dat ze dat durft! Een tongpiercing, misschien moeten jullie het samen laten doen, schijnt ook goed voor de lijn te zijn, je kan drie weken alleen maar vloeibaar eten. Liefs, Tippietoe

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi,hoi,erg jammer dat je te laat was voor de toneelvoorstelling van je dochter.
  Laat ze maar lekker kletsen,hoor doen ze over ons ook,we trekken ons er geen r...van aan,ze kunnen beter over je roddelen dan van je eten zeg ik altijd maar,fijne vakantie,geniet van elkaar en maak er een mooie week van.
  Wij hebben morgen en maandag eindelijk eens vrij,heerlijk even helemaal niets,ontspannen,xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh mén! Ik word al moe als ik jouw blogjes lees! Hahaha wat een drukte!
  Des te lekkerder is het als de druk iets van de ketel is. Geniet er van!
  Grtz, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. haha, rust roest - maar geniet van je vakantie xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat is dat rotals je te laat bent voor d voorstelling van je dochter...ik voel het gewoon. Fijn als je er dan toch samen weer uit komt.
  Geniet lekke van komendeweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ooo ik ken dat heel goed, om je alles op de wereld te bewegen en dan nog net te laat komen of het laatste stukje te zien. Ook al die ogen ken ik maar al te goed. Als het tussen jou en ik kind maar goed zit en dat weet jij en niemand anders.
  Die tongpiercing ja daar moest ik wel even om lachen... Wat een leeftijd en het dan allemaal al weten :)

  Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen