Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 23 februari 2011

Thermen BusslooDaar vertoefde ik gisteren de hele dag ......mijn ma had een arrangement voor 2 personen gewonnen daar en die kregen wij .
Dus gingen we gisteren naar Bussloo en verbleven den ganzen tag in die sauna oefenen voor die vivalekker relaxen.
En ik kreeg een uur lang een Ayurvedische wellnessmassage terwijl g onderhanden werd genomen in een ander kamertje voor een sportmassage .
Daarna kregen we later in de middag nog beide een Rasul behandeling : das eerst scrubben, daarna in de modder een kwartier lang in een stoomcabine.
Tussendoor aten we een heerlijke lunch, dronken we smoothies in het loungegedeelte , zaten in de aarde sauna, infrarood sauna, himalaya zoutkristalgrot, osmaans badhuis , zwembad , finse sauna , en nog iets met zee iets sauna ....
We lagen buiten op bedjes in het zonnetje, ja ook ik echt waar in die kou buiten maar na een aarde sauna hou je het makkelijk een half uur vol buiten op een bedje !
Het was geweldig en ik ga vaker heb ik besloten want ik was dus al 6 jaar niet meer in een sauna geweest ! Moet niet gekker worden zeg dus we hebben besloten maar eens vaker , veel vaker te gaan !
Het was zalig , ik kwam totaal relaxed rozig weer thuis gisteravond........O ja en ik leg nog even uit : IK wil NIET in de viva !! Ik krijg nl reacties van vrouwen die zeggen oh ik zou dat never nooit doen in de viva !!!!!!! Nee IK OOK NIET !! daarom is die weddenschap ook dat je er NIET in wil !! Dat is die stok achter de deur !! Als ik iets zou doen wat ik niet erg zou vinden is het geen stok achter de deur dan is het namelijk niet erg en dus is de wil om te slagen minder !!
Dus wil jij echt afvallen en wil jij onder geen beding in de viva dan moet je dus meedoen !!!

20 opmerkingen:

 1. Dat klinkt echt heerlijk je dagje sauna!! Massage, een modderbadje doet gewoon wonderen... Ik durf nu al niet meer te eten sinds we die weddenschap zijn aangegaan! het lijkt me echt vreselijk!!! Wat doen we trouwens als we het allebei niet redden, gaan we dan samen??? Moet ik zeker op zo een krukje staan!? ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O,heerlijk een dagje naar Bussloo,je hebt een goede stok achter de deur om af te vallen,ik zou ook niet in de Viva willen staan,brrr,lijkt me ook helemaal niets.xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk Bussloo op de thermen ben ik nooit geweest, maar mijn hele tienerjaren heb ik in de zomermaanden op Bussloo doorgebracht! Durf het bijna niet te vragen maar ben je gevulde koeken wezen halen bij bakkertje bril! Lekkkker Flauw maar denk ik bussloo denk ik bakkertje bril.

  ik Ga wandelen met de hond, geen foodgedachten hahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hi, ik zat op de blog van .. (naam kwijt), maar i.e.g., ik ben daar volger. Kwam hier vanwege post Bussloo, is bij mij in de buurt. Ik ga je maar volgen, want na het lezen van verschillende posten kreeg ik een steeds grotere smile. Humor makes the world go round en dat lukt jou goed bij mij!
  dank je wel!
  groetjes, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat was dus een heerlijk sauna dagje samen! Nu lekker nagenieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is nu ook een van mijn favoriete bezigheden! Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Maar wat ik me afvraag: waar laat je je fototoestel, want die foto's zijn toch van jullie? Of loopt er zo iemand in de sauna die ze maakt, zoals bij de efteling als je uit het spookhuis komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ik ben zoo jaloers!!

  Hahaha snap dat jij ook niet in viva wilt met je blote bips maar ik blijf erbij dat het niet eerlijk is.
  Het gaat er toch om wie er het eerst haar streefgewicht bereikt? Dat kan ik toch nooit van je winnen?
  En ja ik wil echt afvallen, maar vind dit risico wel errug groot ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En ik maar rondjes rijden op het industrieterrein hier in H'wijk op zoek naar je pand... hahaha, en jij zat met je gat in een of andere sauna!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zozo, dan ben je dus weer hééérlijk ontspannen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ohhh lekker zo'n dagje sauna... voor ons is het ook al weer een aantal jaar en kilo's minder geleden.. maar je komt er zooo lekker relaxed vandaan....
  ja wij moeten ook weer gaan... en succes met je afvalrace
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Volg je al een poosje en vind je blog zeer herkenbaar,nu heb ik mijzelf opgegeven bij Weight Watchers online en wil heeeeel graag weer slank de zomer in.... de winkels hangen al vol met allemaal leuke zomerse kleding, daar wil ik van de zomer gewoon in, maar mis ook een beetje stok achter de deur dus...... zal ik meedoen?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Eén woord: STIKJALOERS!!!!!!, niet op de viva natuurlijk....
  Knuf(je..) Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heerlijk zo'n verwen en relaxdagje, zálig!!

  En in de Viva zou ik ook absolúút niet willen! Dat is niet een stok achter de deur, maar een volledige balk!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik kreeg voor kerst een dagje in thermen holiday... was meer dan zalig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. kijk(luister,lees) het is NIET dat ik geen vertrouwen in je afvallend vermogen heb he(begrijp me niet verkeerd;)) maar IK zou een abo nemen op die sauna....wekelijks je gewicht wegzweten.....stel je voor....in de VIVA in je geboortekostuum!! *HUIVER*

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk he, zo'n dagje sauna, wij waren maandag in Bussloo, vond het alleen superdruk (bij ons duurt het nog 2 weken voordat de vakantie begint... brrr) Als we daar zijn zeggen we altijd tegen elkaar dat we vaker moeten gaan maar dat is meestal snel weer vergeten, toch doen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik neem me dit soort dingen ook altijd voor, van die heerlijke verwenmomentjes voor jezelf, maar verder dan het voornemen komt het vaak niet. Maar ik ga me nu voornemen om alvast een abonnement op de V.iva te nemen, want je begrijpt dat ik dat moment niet wil missen ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoezo afvallen ?
  Je ziet eruit als een beauty !
  Gr. Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Bussloo is dan ook een geweldig 'tot-rust-kom-oord'!! Heerlijke sauna inderdaad, waar je nog geweldig kunt relaxen in makkelijke banken en stoelen en je zelfs in slaap kunt vallen in de 'woonkamer'!
  Ik wil ook weer.... *kreun*
  Eerst de verbouwing, Wondel, eerst de verbouwing.... *zucht*

  BeantwoordenVerwijderen