Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

vrijdag 4 februari 2011

GaapDaar zijn we we weer ! Met een heel trage computer want ik typ het derde woord is hij nog bij het eerste !

Enfin ZIJ was woensdagmiddag hier , dat was beregezellig , ik noem haar altijd mijn zusje , vanwege de leeftijd/lengte maar vooral haar haarkleur , een rooie net als wij (mijn zus en ik) .
Ze reed onze hele straat door tegen het verkeer in en was verbaast dat de mensen allemaal zo raar deden en auto's aan de kant moesten om haar door te laten hahaaaa .
Ja das meestal bij een eenrichtingsweg !
Ik heb er hartelijk om moeten lachen in ieder geval!

En donderdag dook ik een dag onder , het was weer zo'n dag ! Ik zal wel ongesteld zijn (sinds novasure weet je dat dus niet) want alle symptomen waren er : pijnlijke borsten, opgezet, maar vooral ZO DEPRI ALS EEN GARNAAL en overal om moeten janken ! Dus dat deed ik ook gewoon , janken, dikke ogen hele dag, ja ik zag er lekker uit en als klap op de vuurpijl nog een dikke vette migraine ! Heel fijn ! Zo heftig heb ik m al weer een maand of zes niet gehad zeg, zooooooo ERGE PMS.
En vandaag ben ik een soort van verdoofd nog van gisteren . Oh hormonen.....wie heeft dat toch ooit bedacht zeg ?


Zo ik neem nog eens een bak koffie denk ik ! Want ik sliep ook nog eens bereslecht afgelopen nacht.8 opmerkingen:

 1. Nou da's een lekkere binnenkomer vandaag! Ik sliep ook al zo slecht dat ik baalde dat ik wakker werd en er achter kwam dat de dag nog moest beginnen en mijn energie al op was....
  En hou op over hormonen, die zijn af en toe nog erger dan kinderen..... grapje hè, grapje anders staat straks de kinderbescherming hier op de stoep...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha ik zie het helemaal voor me. "zij" met een onnozel gezicht en peentjes zwetend in de auto, het einde in zicht!
  Gatver, dus toch weer eens PMS ondanks de behandeling, da's k*t.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, het lijkt wel of het aan de stand van de sterren of de maan of wat dan ook ligt, want ik hoor alleen maar van iedereen dat ze zo slecht geslapen hebben. Ik heb het 3.30 uur zien worden :-(. Zijn we allemaal lekker brak vandaag..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan je een hand geven, woensdag was ik niet te pruimen, keek scheel van de koppijn, Maxalletje ingenomen, na een half uur zakte het "scherpe". Iedereen om me heen duidelijk gemaakt, dat dit een ...-dag was... dus om mij heen lopen s.v.p. Gisteren ongesteld, doos pijnstillers erbij genomen, en meegenomen naar m'n moeder, want we zouden shoppen voor de kinders, moeders trakteerde. Wat is shoppen toch een goed medicijn!!! Ik kwam er helemaal van bij. Kinders kwamen thuis en vonden alles wat we gekocht hadden super, zelfs de grote lummels!!! De rest van de dag ging fluitend... maar hormonen... grrrrr ben ze op dat moment goed zat! (en mijn omgeving ook!!!)

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tegen het verkeer in, doen we dat niet allemaal bij tijd en wijle? Maar niet zo letterlijk als ons Toefje! Hormonen zouden ze moeten afschaffen zodra de laatste placenta je lichaam heeft verlaten. Ik ben 'voor'! Jij ook denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die associatie met een garnaal snap ik...ook "rood/oranje"haar, toch???....
  Hormoons sucks....wie heeft ze uitgevonden??wie, wie, WIE.....
  Je PC past zich gewoon aan jouw mood aan...
  Dikke kussen, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij was het de nacht van de slechte slapers.
  Ongesteld....jeetje, nu je het zegt: ooit was ik dat ook, waar is dat gestopt? Ik merk er niets meer van.....toch eens op letten of ik jankerigerig ben ofzo. Goh, ik mis het niet hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. MIGRAINE .... verschrikkelijk ....heel heel erg.
  ZO VEEL last van gehad .Nu al een hele poos NIET meer ! Wat ik mij nu nog vooral herinner is het lege schone gevoel NA de migraine .
  Alsof ik gelouterd was , alles uitgekotst en nieuwe start . Ik hoop dat je een goed weekend hebt !

  BeantwoordenVerwijderen