Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 12 februari 2011

Door de grond zak momentZaterdagochtend 9.45 uur rollen wij uit ons bed, de kinderen volgen een kwartier later en als een heuse familie Tokkie zit iedereen her en der verspreidt door het huis !
Sommige in pyjama , sommige in halve pyjama's, sommige in jogging .
G en ik dikke ogen van de slaap, ongewassen, tanden niet gepoetst , wel 2 koffie achter de kiezen zitten vrolijk voor ons uit te ruften ieder achter zijn eigen computer in oude jogging, hij in teenslippers, ik in uggs pantoffels (totaal niet matchend met de rest van mijn outfit), ontploft haar, kwijl nog op de kin van het slapen , ik met heel erg vet haar, vrijdag nl te lui geweest om het te wassen, en echt de oudste vieste jogging die ik in huis heb die eigenlijk de prullenbak in moet maar ik ben er zo aan gehecht !
Verder de staat van het huis : bank ontploft want alle kussens door elkaar daar lagen we gisteravond nog in , lege chips zakken op de salontafel, borrelnoten , keuken: aanrecht nauwelijks nog zichtbaar van de ontbijttroep, keukentafel: kranten, ontbijttroep en enkele ongewassen onverzorgde kinderen en tussen die bende renden onze twee franse bulldogjes al scheten latend doorheen (dat doen die namelijk heel veel : schetenlaten) .
Get the picture ???

EN TOEN GING DE BEL !!!!!!!

En ik zei tegen g aangezien ik er echt niet deurwaardig uitzag ga jij even kijken zal wel post zijn of pakket of zo......ik bleef vrolijk stinkend zitten achter mijn computer (er viel niet 1 kwartje, er ging geen belletje rinkelen!!) en ineens : staat g voor me , en geloof me wij begrijpen elkaar zonder woorden, vooral als ie boos is !!!, met klanten achter zich , dus praten is ook geen optie op dat moment maar ik wist: die is not amused !!! En ik ook niet want ik had maar 1 sec nodig om te beseffen hoe ik er bij zat en hoe het er hier uit zag !!!!!!
MISSES TOKKIE OF MA FLODDER zijn er niets bij !
En ik keek hem alleen maar aan en hoopte op begrip, wat hij niet had hoor, nee totaal niet, hij gunde mij geen 5 minuten om even naar boven te glippen en me toonbaar te maken , nee hij liet mij mooi staan daar als ma Flodder .
Ik siste enkele kinderen toe en draaide me met mijn vriendelijkste gezicht om naar de klanten.
En dus stamelde ik wat van "oeps totaal vergeten en sorry voor de puinhoop en hoe ik erbij loop en o jee ik was het helemaal vergeten " , pffffffff.... zo'n ik kan wel door de grond zakken moment was het !!!
Maar ik stond daar dus en had gewoon geen keus praatte zoveel mogelijk zonder uit te ademen bang als ik was dat de mensen tegenover mij mijn ochtendmeur zouden rieken en ohhhh waar is mentol als je het nodig hebt ?
Enfin de klanten gingen tevreden weg, gelukkig waren ze onder de indruk van het huis en keken ze meer naar het huis dan naar ons , zagen ze niet de blikken die g mij toewierp terwijl hij de zooi in de keuken bijeenraapte.
En hopelijk hebben ze me niet geroken ! het hoeft denk ik geen uitleg dat er niemand in dit huis blij was met mijn actie, ik vergeet nl nogal eens afspraken en vooral in de weekenden (zo zen ben ik dan !!!)
Maar we hebben het overleefd ik heb er het beste van gemaakt en was zeer charming want als je het niet van je looks moet hebben moet je het toch ergens van hebben pffff kuch kuch.
En g die heeft me weer vergeven maar eist dat ik voortaan niet meer alleen op mijn papieren agenda vertrouw maar wil dat ik dat soort dingen in mijn iphone zet met een waarschuwing !
oké oké ik zal het proberen te onthouden !! heb ik hem beloofd...

En ik zit inmiddels fris gewassen, schoon haar, gepoetste tanden, splending outfit hier achter mijn computer maar dan gaat die bel niet !35 opmerkingen:

 1. Ik zei toch: ik voel een blogpost 'coming up'. Et voilà... daar is t'ie!
  Leuk is anders, maar ach... je hebt het overleefd & klanten tevree?
  Wat wil je nog meer!
  Enja, handig al die gadgets, moet je ze ook gebruiken ;-)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien zag je er dan wel saai uit voor jouw begrippen maar een saai verhaal was het zeker niet!
  Liefs, Tippietoe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat die honden scheten laten dat heb ik inmiddels ervaren.....!
  Sorry, ik moest een beetje lachten toen je tweette van die mensen, maar oh wat voel je je ongelukkig op zo' n moment. Schaamschaam. En toch heb je de opdracht binnen, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh sorry hoor, maar ik kom niet meer bij! Zie het al voor me ook hè? Oh wat erg voor je, maar troost je: de opdracht is binnen en dit zal je waarschijnlijk niet nog een keer gebeuren! Fijn weekend alsnog... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, heel beeldend geschreven! Zou je alleen voor het totaalbeeld een foto willen maken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh zie jullie helemaal zitten...errug...maar ook ...Gelukkig! tja hoe groot het gat ook zou moeten zijn op zo'n moment...het stelt mij gerust dat ik dat dus niet alleen heb...
  Ach en weet je er zijn altijd ergere dingen...schoonmoeders die sleutels hebben en dus te pas en te onpas binnen komen....zucht.
  Een heel fijn weekend...
  ps zal ik even bij je aanbellen...zoek nog een kleinigheidje voor valentijn...lol

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh.. een heel erg groot door de grond zak momentje..!!
  Een ding was zeker, je was gelijk wakker.. en goed ook;))

  Fijn weekend..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Errug, onverwachte bezoekers....ze zouden verboden moeten worden...whaaahhh...hoor/ zie wie het zegt/schrijft.
  En G in joggingsbroek en slippers???...het staat nog steeds op mijn netvlies gegrifd..en ik haal het er niet af!!! lekker puh...
  See you..misschien wel heul onverwachts..haha...
  Nee hoor, ik zal voortaan bellen, beloofd...
  Knuf, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahahaha, ik zie het helemaal voor me. Waarschijnlijk heb je toch een geweldige en onvergetelijke indruk gemaakt op de klant, zodat je de opdracht toch binnen haalde.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. whahahhahahaha geweldig, oh wat erg.
  hier inmiddels gedoucht na een hele leuke nacht stappen terwijl zoonlief uit logeren is.
  maar ga nu ineens toch maar even snel mijn haar strijken, gewoon, voor het geval dat.


  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh ik lig hier helemaal in een deuk om je verhaal, vooral omdat ik je net helemaal fris en gestyled nog tegen kwam hahaha.
  Ik heb altijd zo'n moment als ik mijn haar gewassen heb en zonder make-up op de bank zit om mijn haar enigzins aan de lucht te laten drogen (omdat het zo'n bos is en ik anders een lamme arm van het fohnen krijg). Grrrr, dan heb ik hem ook zitten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. *DINGDONG*....you're in candid camera!!!! WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik denk dat die mensen er ook wel eens zo bij zitten en dus alle begrip hadden.
  zou ik wel gehad hebben.
  en ik zou je een hartjespepermuntje uit m'n tas hebben aangeboden, denk ik ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 14. heb me even van de grond opgeraapt om iets te typen hahaha....das echt erg maar goed dat je de lucht op de honden af kunt schuiven....Dit overkomt je echt geen 2de keer meer denk ik zo.... eind goed al goed, toch?
  Fijn weekend verder
  lieve groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben je blog gaan volgen door je over mij stukje. Daarin kwam je al erg grappig en chaotisch over. Bovenstaande stukje heeft dat bevestigd. Heerlijk om te lezen dat er nog meer mensen niet perfect zijn. (voel me al erg thuis op je blog;)
  En zeg nou zeg het weekend is er toch voor om er lekker als een slons bij te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waarschijnlijk vonden jullie dit zelf erger dan de klanten...ik zou 't heel vermakelijk vinden om zo bij mensen aan te komen...in zo'n huiselijke sfeer waar geleefd wordt!

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ..... OMG ..... kon je er achteraf wel om lachen? Ik moest er in ieder geval wel erg om grijnzen net! Dus die app ´hoe mijn afspraken niet te vergeten` heb je al gedownload??

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hilarisch!!! Maar snap dat je je opgelaten voelde...heerlijk verhaal en echt Floor...
  En ik las net dat ik de giveaway van Desiree heb gewonnen...LEUK...ben heel benieuwd!!!Lieve groet en lekker weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ow....hahahahaha....kijk hier kan ik nou zo van genieten hè....van andermans ellende. Ik durf het bijna niet te vragen....maar je hebt zeker geen foto's van het moment suprème gemaakt?
  Moet eerlijkheidshalve bekken dat ik er zo in de weekende en vakanties ook het liefste bijloop.

  Gr. Christina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Geweldig verhaal, zit te schateren achter de pc, volg je sinds n paar maanden en je schrijft herlijk humoristisch.
  Blijf je volgen, groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ach, waarschijnlijk waren dat ook gewoon mensen..)
  Maar ik kan me wel voorstellen hoe je jezelf gevoeld moet hebben hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh nee... ik zie het helemaal vóór me... Ooooh krijg er krampen van in mijn kaken... hahaha.

  Succes met je agenda-iphone-combi...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hahaha! Dit is humor, maar ook heeeel herkenbaar!! Geweldig! Xxx n

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oeh, en ook woehahaha!
  Waarschijnlijk is het voor de 'klant' een feest van herkenning (althans dat hoop je dan). Waarschijnlijk ligt bij hun thuis ook nog alles overhoop en staan ze nu kittig in jouw huis. Je bent ook maar een mens!
  Maar ik begrijp wel hoe je je voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hahaha geweldig dit,maar zo gaat het wel,hier zou nu ook niet de deurbel moeten gaan,ik wens je een fijne zondag,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zulke momenten vergeet je liefst zo snel mogelijk hè!!
  Ik had het laatst ook hoor...ik ben niet het gezegende type van s'morgens het bed uit handen door je haar en hup het zit goed...nee ik moet elke dag de krulset erin hebben gehad voor het een beetje zitten wil.
  Manlief had gezegd dat zijn collega vroeg (lees 08.00) zou komen voor onderhoud aan de ketel.
  Je wil dan toch een beetje indruk maken en ja haar...malief weet niet altijd wat hij afspreekt, want ik zat nog pontificaal met de krullers in toen de goede man binnen gelaten werd door manlief.
  Dus ja...ik kan me voorstellen hoe jij je gevoeld hebt.

  Fijne zondag..en nu maar wachten op de bel hè!!

  lieve groet Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik zie het voor me, ja.. Haha! Erg leuk, als een ander het overkomt dan..!

  Maarre Floor.. Weet je wel dat het morgen Valentijnsdag is? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hahaha geweldig!Ja op dat moment niet , maar goed de volgende keer zien die klanten je helemaal op en top dus zijn ze t zo vergeten enne.. zij staan vast ook niet op zonder kreukels en zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik lig vlak, werkelijk!!!!! ik heb beeld (gelukkig geen geur) fullcolor beeld! Fantastisch gênant, maar lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat ben je toch een lieverd....de meiden zo verwennen....!!!Happy Valentine lieverd !!...love love love Ria................... ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ...... ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ... .... ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ .....

  BeantwoordenVerwijderen
 31. dit zijn de stukken waarvoor ik al die andere onzin die je schrijft voor lief neem. :-)
  Geniaal geschreven. Ik zag het helemaal voor me. Ik rook het als het ware.
  Wat een supergoed en leuk geschreven verhaal. Puur entertainment !!

  Jealine

  BeantwoordenVerwijderen