Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 15 februari 2011

The day after...

Ja en het was dus Valentijnsdag , gisteren , en hele dag leefde ik in een soort van flow , the love flow ! hahaa Ik vond het zalig , verroekuluk !
Echt mijn dag kon niet meer stuk ! Ik kreeg heel veel kaartjes , van g, van de kids, van dinnetjes, van blogdinnetjes het was PERFECT ! BEDANKT ALLEMAAL !!!!
Van g kreeg ik onderstaande ballon en kaart en bloemen en vandaag of morgen moet er nog een verrassing binnen komen zegt ie die is dus gewoon te laat bezorgd....ohhh ben zo benieuwd !!
Uit een andere kaart van L vielen deze hartjes, hoe lief ! en ik bewaar alles hè dus deze ook !Ik had natuurlijk voor mijn lief ook kaarten gestuurd 3 stuks en extra groot en een paar kadootjes gekocht en voor de kids had ik onderstaande verrassing :
Het was een heerlijke dag !
Ik kwam onderstaande quotes tegen op twitter en facebook , vond ze zelf echt enorm grappig dus ik dacht die deel ik even hier :


Valentijnsdag: bloemen€30, diner€70, Bios€20, Drankjes€50, Hotel€120, de blik op z'n gezicht als je zegt dat je ongesteld bent... PRICELESS!


I never get jealous when I see my ex out with somebody else because my parents always taught me to give my used toys to the less fortunated..


En DE ideale tattoo voor mijn dochters:12 opmerkingen:

 1. whoehahahah...
  Maar wat ben je heerlijk verwend, iemand die veel liefde geeft, ontvangt ook veel liefde terug dus...dat zit helemaal goed bij jou!
  Geniet ervan!
  Wat zijn die kadootjes voor de kids super lief ingepakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw dag kon dus niet meer stuk....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je heerlijk verwend en je hebt andere verwend,een heerlijke dag dus,zooo wat moet dat zeer hebben gedaan,ik heb aardig wat tattoo`s,maar daar,brrrr,ik wens je een fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heerlijk al die valentijnkaartjes.. en cadeautjes..
  ben blij dat je er lekker van genoten hebt.
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja het was een geweldige dag..... tot een uur of 6 toch? Nou meid, ik zou die tattoo meteen op je dochters laten printen, van voor en van achter mocht de jongeman in kwestie denken dat ie slim is......En dan ook maar meteen op hun voorhoofd, wie weet krijg je korting...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat geweldig al die kaartjes en kadootjes over en weer! Ben wel benieuwd wat die laatste verrassing van G is... Weet je al meer??
  En die quotes en tattoo, hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die tattoo kan beter op een plek waar wat meer plek is en dan de tekst: my daddy is to busy living his own life, but my mother will kill you.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. HAhaah die reakties op op dit logje geweldig. Die tattoo is natuurlijk ook super. Hahahah ben blij dat het toch nog een leuk dagje geworden is.. Lekker veel hartjes kreeg je. Liefs Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wens je nog een jaar vol Valentijn!Keep the feeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jammer dat ik nu toch gezegd heb dat ze geen tattoo mag...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk prikbord heb je !!!
  Van waar heb je deze vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen