Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 8 januari 2011

Kinderloosweekend !

Is dit geen heerlijke tv outfit?Zaterdagochtend, 1 kant van mijn gezicht totaal in de frummels en een bijna gat achter mijn oor , daar lag ik op en het staafje van mijn oorbel doorboorde zowat mijn schedel, anders nooit last van ....waarom dan vannacht wel????
Het weekend begon goed , ex haalde de kinderen op omdat wij zondag rijden deze keer aangezien we een familiereünie hebben !
Had ik al gezegd hoeveel zin ik daar in heb?
Neef komt dus niet, en nicht ook niet . Houden we nog heel veel mensen over hoor want 9 kinderen die allemaal getrouwd zijn (de tantes en ooms) en die allemaal gemiddeld twee kinderen hebben die ook weer kinderen hebben maakt nog een heel grote groep ! (rond de 100man)
Maar ja die kinderen vallen af , die spelen onderling gewoon, die ooms en tantes daar zitten wel toffe gasten bij en ook nog wel een paar leuke neven en nichten hoor alleen ......... je ziet ze NOOIT dus altijd een beetje onwennig in het begin !
Mijn hele jeugd zag ik ze elke zondagmiddag want dan ging je naar oma , ja echt: ELKE zondagmiddag !! En dan al die zussen (7 stuks) en broers (2) bij elkaar was het net een kippenhok daarbinnen want ze zijn erg close maar ook weer helemaal niet ! Ja hoe leg je dat uit ?
Die tantes die kunnen elkaar vaak niet luchten of zien, het ene jaar heeft de een ruzie met die en het andere jaar met de ander, dat wisselt. Maar het jaar dat ze geen ruzie hebben met elkaar zijn ze dan ook meteen HEEL ERG close !
Dus de kunst is om zondag meteen door te hebben wie er dit jaar niet met wie kan ! Anders heb jij het straks gedaan ! Jaaaaaa zo gaat dat daar in die familie !
Dan is er nog een zus, tante dus die kan het allemaal al tientallen jaren niet meer aan die strijdt en die gooit er dan gewoon een tabletje tegen aan, iets rustgevends met een boel drank ! Resultaat: zo relaxed is die dat ze zelfs niet meer naar de plee gaat : laat maar lopen joh over die stoel wie doet me wat? Chill !!! Dus die brengt elk jaar nog wat hilariteit in de tent de kunst is namelijk om de tijd in te schatten dat het mensje vol zit (want geloof me geen tena lady die dat aankan !) zodat je haar kan deponeren op de plee althans dat was jarenlang het geval ware het niet dat ze ouder worden en nu een zak geleegd moet worden maar dat doe je dus ook op de plee is wel zo hygiënisch ! Je zou nog een pan kunnen vragen aan het restaurant haar deert het namelijk toch niet, daar zou Lenny van TVOH nog gestresst naast lijken naast haar !
Maar geloof me het is een best mens er zit geen kwaad in !

Enfin genoeg over aanstaande reünie dat hoort u maandag weer !
De ex haalde dus die kinderen op en middelste was in een van haar buien ...dan lijkt ze heel vrolijk want staat ze de hele tijd dansje single lady's van Beyonce te doen maar dat is maar schijn ! dan weet je al die is druk dat is even leuk en dan gaat ze iedereeen vervelen en dan berg je maar . Nou ik wenste ex dus een behouden reis waarop hij heel chill antwoordde jaja komt goed ! (na 2 weken geen kids denk je alles aan te kunnen)
Om 11 uur kreeg ik sms van dochter: Papa heeft een woedeaanval op mij !!!!!
Ik lees en denk jajakomtgoed !
Ik sms dan niet terug voor de duidelijkheid want zijn weekend is zijn weekend en ik bemoei me daar niet mee ! (en dat bevalt me heel goed)
Maar ergens ergens een heel heel klein beetje blij dat pa een woedeaanval heeft weet ie eens wat wij meemaken elke dag! En toen waren ze dus nog maar 5 uur bij elkaar pa en dochter !
Ja ja komt goed.

Wij g en ik deden alle kaarsen aan, kachel aan, nestelden ons in de bank en keken TVOH , en wat vind ik Kim de Boer , Ben en Lenny toch GOED !!! Was ik eerst lyrisch over Ben, vind ik Lenny steeds leuker worden zo enorm relaxed als die man is zeg en Kim ja Kim jee wat een talent !!!!!!!!!
Zal nog moeilijk worden die finale ! Toen werden we in elkaars armen wakker in de bank om 3 uur vannacht !
Dus totaal misselijk van de slaap een verlamde zijkant strompelde wij naar bed (eerst hondjes nog uitgelaten he ?) en doken bed in ! Ik verbrandde zowat mijn reet want mijn bed wat ik aanzet rond een uur of zes die elektrieke deken die had het kookpunt bereikt ! En probeer dan nog maar eens te slapen !!!!!!!! Ik werd op een gegeven moment gewoon kotsmisselijk ik denk dat mijn maag toen ook bijna het kookpunt bereikt had of zo door de hitte .
Enfin we vielen toch in slaap, wij hebben een bed van 210 cm breed ! omdat ik graag los lig , ik vind het niet fijn om iemand tegen me aan te voelen als ik slaap , nou manlief wel die komt altijd steeds meer mijn kant uit en in de ochtend lig ik dus op een randje manlief aan de ene kant , diep zwart gapend gat aan de andere kant (wij liggen heel hoog nl dat vind ik fijn dus extra hoge poten onder dat bed) ! Dus waarom nou dat brede bed eigenlijk vroeg ik me vanochtend af ? Ik bedoel maar heb me liggen verkreukelen op 30 cm???

24 opmerkingen:

 1. Och Floor, dat bedverhaal, lachuuuuu. Wat schrijf jij toch grappig, wat dacht je van een boek schrijven? Gewoon doen, je hebt genoeg materiaal. Ik koop er één van je hoor.
  Fijne dagen, sterkte (misschien ook wel veel plezier) met je familie.
  Groetjes,
  Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha wij hebben ook zo een breed bed en een lengte van 2.10 omdat wij zooooo lang zijn.
  Maar ik leg altijd helemaal tegen hem aangekacheld en gebruiken dus maar één kant.
  Ik kan me gewoon niet meer herinneren hoe ik boven ben gekomen? ik denk getild..
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hehe, wat ben ik benieuwd naar het verhaal van de familiereünie strakjes ... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk zo ken ik je weer :))) Je hebt een leuke manier van schrijven en dat tovert bij mij altijd een glimlach op mijn gezicht of een harde lach bij mn gezin in hun oren. Ook ik kijk uit naar maandag en wens jou en G een fijn weekend

  lieve groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die foto..... ha, ha, ben je dat zelf?? ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is weer als vanouds lieve Floor. Zit weer vreselijk te lachen om die fratsen van jou.

  Ik knip altijd eerst stukje van pinnetje af van mij oorbel dan he. Anders zit hij gegarandeert in mijn hooft.
  Tel daarbij op een man die in zijn dromen Z'n hele Politie-carriere nog even na droomt . Dan begrijp je wel dat ik in bed op het randje lig. En er ozo vaak uitval dat het niet meer te tellen is.
  Ps wij hebben volgende week Fam diner. Gemiddelde leeftijd 90 jaar en nog net geen kunstgebitten naast het bord dus. Grapje hoor maar gatver wat zie ik daar tegen op. Sterkte jij.....Toch fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, die foto is heel erg leuk!
  dat bedverhaal herken ik ja, wordt ook altijd naar het randje geduwd, ik kan daar 's nachts erg boos om worden!
  En de reunie, sterkte! Het is gelukkig maar een paar uurtjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou da's ook wat, jouw familierelaties onderling...! En de tante die gaat lekken na een paar uur...daar moet je meteen een cathertje inrammen hoor!
  En hahahaha, daar brandde je je kont op die hete deken! Meid, het is 11 graden hier, zet je deken maar lager hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O, hahahaha, ik kan bijna de letters niet zien van de tranen, dat bed, zo herkenbaar. Als ik erin stap vlieg ik er soms ook meteen weer uit en draai het dekbed om anders lijkt het of ik tussen een tosti-ijzer lig. Wij hebben ook een breed bed want J. trekt mijn elektrische niet. Dus als ik hem op zijn eigen helft wil ebben, even de deken aan;)

  Geniet van je familie, altijd beter zo met elkaar dan op een begrafenis.

  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. knap staaltje zelfbeheersing :-), ik had mezelf denk ik niet kunnen bedwingen ex na dat sms-je van dochterlief even een berichtje te sturen.

  Thuiszitpakje is leuk, maar wie gaat t voor je breien?

  geniet van je kinderloze dagje, de reunie en vergeet t druilweer,
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha wat een verhaal. Die tante van je, relaxter als Lenny, nou dat wil wat zeggen. Volgende week alle smeuige details!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo, dat pakje wil ik ook wel. Kan toch ook gewoon aan in bed? We hebben ook een super groot bed, maar moet eerst ff warmen tegen hem aan. Dan krijg ik het benauwd van de warmte en bijna geen lucht meer om te ademen. Ik draai me dan om, naar mijn koude kant en val dan in slaap. Nu ik ouder wordt, (lichaam he?, niet mijn uitstraling) heb ik het wel eerder warm in bed. Dus elke avond hoef ik nu ook niet tegen hem aan te liggen.

  Maar, geniet van je loze kinderweekend. En je reunie....

  P.ieternel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een MEGA DIP...Al een paar dagen!!!
  Nu niet meer, ahahah Geweldig stukje weer!

  THNX..

  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoe ik bij je ben gekomen dat weet ik niet meer, via klikkken en klikken maar goed wat een geweldig heerlijk verhaal heb je neergezet.
  Ik ga je volgen

  Heel fijn weekend, ik hoop dat je ondanks alles nog een beetje geniet ervan.

  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 15. veel plezier op de reünie.. en ik kan niet wachten op de verhalen
  wat een zelfdiscipline dat je je dochter niet terug hebt gesmst
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hebbie nog zo'n tenuutje over misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Misschien handig om je oorbellen uit te doen 's nachts?
  Succes met je familiereunie. Ik kijk nu al uit naar je logje maandag! Geweldig die families bij elkaar. Ik kan daar echt van genieten hoe iedereen is en doet. Rare tantes, dronken ooms.......hahaha
  Ik vind het heerlijk om lepeltje lepeltje te liggen met EJ. Behalve als het heel warm is....

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nooit een saai moment dus in de familie. Lijkt me wel dodelijk vermoeiend steeds die wisselende verhoudingen. In ieder geval: heel veel plezier en we lezen vast nog wel hoe het was. Toch?
  Als ik g was sliep ik altijd op de bank met jou, want dan lukt het dus blijkbaar wel om in elkaars armen te slapen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wah! Toeval: wij hadden gisteren familiereunie! Godzijdank niet van mijn familie, maar van familie van de Bevelvoerder....helaas heeft hij niet zo'n hilarische tante als jullie hebben...

  En dat van dat puntje van je oorbel: ARGH!!! Heb ik ook. Ik heb een beetje veel gaatjes in mijn oren (11), maar die 11e bovenin 1 oor vul ik nooit....vanwege dat puntje...

  en nu vanavond vroeger naar bed met je lief....dat goede voornemen heb ik ook (gaan we allebei falen?)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. doet u mij zo'n trui, kleur totáál onbelangrijk, maar het model moet exact zo!!!!

  Enne...tip voor een ruimtelijke nachtrust.....natte handdoek tussen de matrassen....*pompompom*(haaaaaaaaaaaaai Gtje;))

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat bed verhaal... heel herkenbaar.... volgens manlief dus. Ik stap normaal in (manlief ligt dan al heel lang te slapen), zet de tv aan (heel zacht hoor... !) en vervolgens kruip ik steeds meer naar manlief toe tot dat hij letterlijk en figuurlijk het bed uitgedonderd wordt! hahaha, en daar is geen woord van gelogen! Totdat het ochtend wordt dan krijg ik het namelijk zooooo warm (nee, geen overgang hoor! ben pas 29... toch???) Nee, als het ochtend is, dan is mijn kant zeker niet ZIJN kant! Zeer verontwaardigd hoort hij dan aan dat ie OP MOET ZOUTEN!!! tsss... je gaat toch niet op MIJN kant liggen? Toch?
  Nou. Dus....
  In iets andere vorm, bijna hetzelfde verhaal.
  Trusten!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. haha! zo'n lazy-outfit lijkt me heerlijk (m'n schoonmoeder noemt dit soort relax-voor-de-buis-outfits altijd 'fat-pants' hihi) waar vind jij die leuke fotos trouwens? fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Met zo'n trui, kun je je nog eens focussen, yeah...
  Lenny is leuk, maar een hele cd???...nee, dan toch maar Ben.
  Manlief verdwijnt bijna elke nacht naar de logeerkamer, is die porren van mij dan beu...ons huwelijk is al bijna 21 jaar fenomenaal...
  Reünie is inmiddels passé, ben benieuwd naar HET verhaal..
  Dikke knuffels, Margot

  BeantwoordenVerwijderen