Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 12 januari 2011

Ja ik lach zie je dat niet ? ;)



Ik reed dus naar Bilthoven vanochtend naar dr Kroeskop van de Bergman Kliniek en die ramde er even 5 spuiten in , in mijn voorhoofd !
En daar voel je amper iets van is zo gepiept ! En over een week kan ik die spieren dus niet meer bewegen dus kan ik niet hele dag als ik gespannen / gestrest ben fronsen want dat doe ik dan dan frons ik ,ook als ik geconcentreerd ben en zo en dat doe ik zo krampachtig de hele dag (onbewust) dat ik er migraines van krijg . Dus als dat niet meer kan zijn de migraines ook een stuk minder.
En die rimpel, ik noem het meer een snelweg want men wat is ie groot is dan over een paar maanden ook zo goed als weg ! Dus ik ga nu trouw weer elke 5 maanden die spuit erin laten rammen !
Ik had het al 1,5 jaar niet meer laten doen omdat ik merkte dat ik na 3 jaar botox niet meer fronste , het was uit mijn systeem zeg maar , maar het kwam dus weer terug , mijn lijf is erg goed in dingen onthouden jammer genoeg !
Zo is het ook met kilos , je lichaam onthoudt je zwaarste gewicht wat je ooit hebt gehad en dat onthoudt het niet alleen daar wil het weer naartoe , vandaar dat je dus snel aankomt , dat gaat ook weer weg maar dan moet je wel even zo'n 6-9 jaar op hetzelfde gewicht blijven dan is je lichaam het vergeten !
En daar gaat het mis bij mij : die jaren , zolang hou ik het nooit vol datzelfde gewicht !

Het feit dat je daar dan staat in die kliniek , half bekend Nederland voorbij ziet lopen maakt dat je denkt "Wat kan ik nog meer laten veranderen aan mezelf ?"
Je zit daar ziet van alles voorbij komen , allerlei folders liggen van rimpelbehandelingen en vullingen hier en daar ......en de meest perfecte vrouwen lopen daar in die kliniek .
Dus ik was mijn eigen lichaam eens onder de loep aan het nemen.......wat zou ik nou nog willen ......als ik gewoon een bak met geld had dan hè
Ik begon voor het gemak maar beneden en werkte zo mijn lijf af naar boven , ik zat daar toch.....en moest wachten en wat kan je anders doen in zo'n kliniek ....zeker als je al die perfecte vrouwen ziet !

voeten : mijn kleine teen mag wel wat rechter !
kuiten : mogen wel wat dunner (lipo)
knieen : lift en vet wegzuigen
bovenbenen : uhhhh
bipsje : niks laten zo maar
buik: die is wel goed eigenlijk
borsten : niks aan doen
decollete: daar zitten rimpels van het buikslapen die mogen weg
nek : oke
armen: bovenarmen wat strakker dat ik gewoon kan zwaaien zonder dat ik met de ene hand de andere arm moet ondersteunen !
vingers: iets langere vingers
hoofd: nou heeft u even ? oogleden, wenkbrauwlift, dikkere lippen, rimpels , en die neus van me die mag recht want een wipneus voor wie het nog niet wist
haren: dikker haar graag
Zo das het lijstje maar goed......
eenmaal weer in mijn auto dacht ik , gewoon heel oud worden is al heel fijn, liever heel lang heel gezond oud worden dan jong rimpelloos sterven !
En het draait uiteindelijk allemaal om je innerlijk hoe cliché ook want heel mooie mensen die een ka uu tee karakter hebben die lijken toch een stuk minder mooi door hun innerlijk.
En mensen die een heel mooi innerlijk hebben die lijken meteen een stuk mooier !

En ik meen het , ook ik zou een perfect lijf willen, ook ik wil graag leuk oud worden, ook ik wil graag de staatsloterij winnen, ook ik wil slank zijn ..........maar dat alles zou je zo inleveren als je ziek zou worden of als je ongelukkig bent , want uiteindelijk is datgene wat echt gelukkig maakt je kinderen , dat je gezond bent en dat je iemand hebt waar je van houdt waar je je leven mee deelt waar je mee kan lachen/huilen, die je begrijpt zonder dat je een woord zegt , waar je je veilig bij voelt , die je steunt, die er voor je is, en lieve vriendinnen die zijn ook goud waard !





29 opmerkingen:

  1. Niets aan toe te voegen!
    (Krijg je die botox nu vergoed van het ziekenfonds omdat het een medische indicatie heeft...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aldus....gesproken dd 12 januari 2011....

    *high five*

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat je wipneus recht!!! Ik dacht vroeger als ik maar lang genoeg op die neus duw wordt het wel een wipneus, zo graag wilde ik er een! (heb zelf n bult erop, nee dat is mooi!)
    Maar wat je verder onder die wipneus schreef ben ik t helemaal mee eens, dan ben je een gezegend mens!!
    Groetjes Beth

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik sluit me aan bij Toet: Amen. Dus.
    En ik voeg toch nog wat toe: ik vind je een heel mooie vrouw! Van buiten en van binnen.
    Oh en die wipneus: die wil je toch niet anders? Ruilen?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. aldus gesproken dd 12 januari 2011.......
    *high five*

    BeantwoordenVerwijderen
  6. meis, als ik de 40 ben gepasseerd en er zo uitzie als jij, teken ik voor.
    dus.
    en idd, gezondheid is zoveel belangrijker. en een open hart maakt een mens ook zoveel mooier dan alle botox en lipo's van de wereld bij elkaar! ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zeg: helemaal niets veranderen want je ziet er fantastisch uit. En je beschouwende woorden aan het einde van je logje. Inderdaad zo is het maar net.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dank voor de botoxuitleg, ik ga eens googlen..
    En verder alles helemaal waar! Hou ze maar lekker vast..dat is liefde!
    Groeten, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik wou vroeger altijd een wipneusje....leek me gewèldig.
    Maar nu ben ik blij met mijn gezondheid en mijn gezonde levende kinderen en mijn gezonde levende man...daar kan geen perfect lichaam tegenop.
    Goed gesproken Floortje!

    gr. Christina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik zou het wel weten als ik u was, maar ik ben niet u. Ik zou een transplantatie van de hersenen overwegen, want dat stopt misschien eindelijk dat geroddel over andere mensen!
    Marianne Langeraar uit Gouda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je Knieën liften??? Waarheen dan?
    Ik moet wel lachen om je lijstje en idd PdH voor botox; voor mij de restjes graag....

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Tis zoals het is.. maar ik heb ook wel een lijstje vol.. maar ja die bak met geld.. die mis ik ook..
    Ach als je gezond bent heb je wel honderd wensen..als je ziek bent maar ééntje..
    Dus ik ben al bij met mijn gezondheid.
    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een heerlijk verhaal! Goed dat je bovenaan bent begonnen.. de rest maar zo laten dan. Zou er niet aan moeten denken, brr dan maar een zijweggetje:)

    Groetjes, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. @ Marianne : je moet me maar eens mailen ! zal ik jou alle bewijzen toesturen waarin jij kan zien dat ik niets te verbergen heb noch heb geroddeld !

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Marianne Langeraar uit Gouda
    wat ben jij ziekelijk . Sorry maar dat moest er even uit heb jij ergens in jou kerk de klok horen luiden ofzo of misschien een tam tam . Hou eens lekker op en ga eens wat anders doen dan mensen lastig vallen WEGWEZEN

    BeantwoordenVerwijderen
  16. @marianne: Ook een tip voor jezelf; laat zulke rare reacties niet achter met je hele naam erbij. Dat staat zo vervelend als toekomstige werkgevers je gaan googlen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. ha ha Toet das een goeie... En in de zenuwen ben ik helemaal vergeten aan Floor te vragen of ze daar aan anus bleken doen .... Je weet dat wil ik zooooooooooo graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Lieve Floor,zo herkenbaar wat je schrijft! Helaas heb ik de x zijde gezien,mn vriendin en ik hadden altijd problemen met ons gewicht..Helaas is zij vorige maand op37jarige leeftijd overleden aan baarmoedrhals-kanker,ze was hardstikke mager geworden en wat had ze graag die extra kilos gehad,maar zo herkenbaar dus jouw verhaal,waar maken we ons soms druk over

    BeantwoordenVerwijderen
  19. @Marianne hersenentransplantatie bestaat niet!
    Gr. Beth

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hebben sommige mensen nou nog niet door dat je niet verplicht bent om jou blog te lezen en dat ze dus weg kunnen klikken als het verhaal hen niet aanstaat? Typisch gevalletje voor algehele transplantatie naar een andere dimensie hahaha (zo ik heb me er ook even mee bemoeit, word een beetje simpel van mensen zoals Marianne: ken je de knoppen Esc en Del op je computer? Die zitten er niet voor niets... ;-)geweldige uitvinding!)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Marianne is Marianne niet! Dat snappen we allemaal toch wel? Binnenkort weet Floor wie 'Marianne' wel is en dan kan Marianne zelf beter een hersentransplantatie aanvragen. De vraag is alleen of Marianne daarvan opknapt...

    BeantwoordenVerwijderen
  22. :-)
    soms geven die idiote reacties toch wel reden voor een grijns,.zeker met die geweldige reactie van oma leentje erop.

    ik vind t wel stoer van jou die botox. denk dat de halve wereld t wil maar die horrorverhalen he,..die nekken je. ben blij dat we hier ns een positief verhaal horen.

    en als ik jouw bodymakeoverwenslijstje lees; waar zitten dan in godsnaam die kilo's bij jou?? (die er volgens mij NIET zitten maar dat terzijde).

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik vind jouw wipneus juist zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. @omaleentje: anus bleken is zooooo 2010....

    BeantwoordenVerwijderen
  25. haha.....geweldige blog weer!
    ik zie je al zitten in de auto ;-)

    en toevallig heet ik ook Marianne,maar ben niet degene die al eerder heeft gereageerd! ik ken namelijk wèl die bewuste knoppen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Soms trek ik met mijn vingers mijn rimpels glad en denk ik .....hoe zou dat zijn???? Tja....

    liefs
    Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Voor als toekomstige mensen die echt Marianne Langelaar heten hier nog eens lezen, of diens toekomstige werkgevers: de reacte van Marianne Langelaar blijkt dus niet echt van Marianne Langelaar te zijn, maar van iemand die onder haar naam reacties plaatste en mailde. Absurd. Maar waar.

    BeantwoordenVerwijderen