Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 25 januari 2011

Als nieuw schoenen en me

Kijk een dikke 6 maanden denk ik was ik niet meer bij de schoonheidsspecialiste geweest dus in december besloot ik weer te gaan en het nu maar eens bij te houden...
het heeft namelijk geen effect als je het maar eens per jaar doet , dat moet vaker....liefst elke 6 weken .
En jaren geleden deed ik endermologie (lipomassage) een flinke kuur deed ik toen en erna ging ik elke week een uur. EN DAT HIELP ! Nauwelijks cellulitis en strak . Dus besloot ik dat ook maar weer eens te doen want mijn benen lijken op een maanlandschap zo onderhand en zo wil ik niet naar het strand van de zomer als het effe kan.
Kijk dat je al sport als een tachtigjarige is tot daar aan toe maar er ook nog zo uitziet...
Dus gisteren was het zover ik ging en onderging:
*microdermabrasie
*bindweefselmassage van het gezicht
*lipomassage lijf
Ja ja je moet er wat voor over hebben om er een beetje schappelijk bij te lopen !
En ik lag daar totally relaxed,viel zelfs in slaap en dat was een wonder hoor dat ik gewoon kon slapen wetende dat er thuis DIT staat in de woonkamer en dat dat allemaal nog op de foto moet voor de webwinkel.
Gelukkig hebben we vandaag een fotografeerdag gepland en dus ga ik zo aan de slag na tig bakken koffie en wat meer licht want het is behoorlijk donker buiten nog .


Mijn Uggs zijn trouwens als nieuw! Echt in de droger worden ze beter dan zo aan de lucht drogen want door de droger word het bont aan de binnenkant weer helemaal dik, als nieuw, niets geen geplet bont meer te zien , en ze zitten weer lekker aan en niet wijd en uitgelubberd !!
Goeie actie dus die Uggs in de machine en droger !
Oh en toen was ik op dreef en smeet de gympen van zoonlief er ook maar meteen in in die wasmachine en die zijn ook weer als nieuw!

Ik kreeg ook nog een heel lief kaartje van F : Thnx !!! En ik ben trouwens 17 maart jarig !
(dat vroeg ze me namelijk)

En g en ik vragen ons serieus af of wij niet BOER ZOEKT VROUW moeten gaan kijken want je kan geen tv programma of radio meer aanzetten of het gaat over die boeren en de stoute dingen die ze doen zoals achter het programma om afspreken met dames en wij kunnen nergens over mee lullen, kijken DWDD maar snappen de helft niet als het over BZV gaat en zelfs het NOS journaal had het gisteren over BZV moet toch niet gekker worden zeg dus wij zitten in dubio zeg maar........De reden dat ik niet kijk , heb het eens geprobeerd namelijk twee jaar geleden, is dat ik altijd zo intens depri word van die inrichting bij die boeren , die trieste keukens woonkamers en slaapkamers !! en die boeren ZELF ik vind het vaak van die in en in trieste slome gevallen en zo BOERS !! Er zit niks charmants aan, die vrouwelijke kant die is compleet zoek bij die boeren om over sex nog maar te zwijgen , die mannen zijn sexloos !
Enfin daarom keken wij dus nooit maar ja als het alleen nog maar daarover gaat ....neee toch maar niet !

O ja en dan wil ik GROENE enkellaarsjes voor de zomer ! en voorjaar en nu zeg maar , met hak
en liefst groen groen zoiets maar dan geen houten hak want deze is van hout en dat loopt niet lekker vind ik ,dus alle tips zijn welkom!!


25 opmerkingen:

  1. Oh mijn vingers kriebelen als ik zo al die dozen zie staan, ik zou zo komen helpen.

    Mocht je overstag gaan wat betreft Boer zoekt vrouw laat het me ven weten misschien dan ik het dan ook een keer probeer, wordt dan een soort gluren bij de buren.

    Enne die Ugg's ga ik ook eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw!!! Dat is een berg dozen!!! Ik dacht dat mijn werkkamer ontploft was... Gelukkig hoef ik vandaag niets op de foto te zetten voor de webwinkel, het is nu zó donker. Ben vandaag aan het werk met zwarte stof... heb een schijnwerper op mijn bureau gezet... want ik zie geen steek (letterlijk en figuurlijk).

    Ik heb ook niks met BZV... ben allergisch voor dat soort programma's.

    Van die groene laarsjes heb ik nog niet voorbij zien komen. Groen zie ik sowieso niet veel in schoenen/laarsjes.

    Succes met de foto's nemen!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Floor wij kijken ook niet hoor.. en nu ik er zo over nadenk in mijn omgeving kijkt niemand.. hoe komen ze in godsnaam op de tig kijkers dan??
    volgens mij is het en conspiracy.... dus niet naar kijken het gaat vanzelf over.
    groetjes
    Anita
    http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kijk ook niet naar BZV, mijn broer had een tijdje geleden een t-shirt aan met de tekst: boer zoekt hoer ( ja erg he?) en die liep ergens en toen dacht een mevrouw dat hij bij het programma hoorde....tot ze beter las en heeel erg rood aanliep.

    Leuk dat we zo dicht op elkaar jarig zijn :)

    Echt leuk die groene laarsjes, en erg groen, weer eens wat anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje BZV nou nee ik kijk nu niet en nooit kijk ik Ik walg ervan vooral dat zoete meisje van presenteerd.Vond haar in Knofje nog leuk... Kijk helemaal weinig tv moet ik zeggen. Groene laarsjes ik vind ze kikke zeg maar (mode woord uit mijn jeugd). Misschien op de Denneweg hier in het Haagje. Zitten een paar grote merken. Anders denk ik dat je een keer naar Belgie moet voor zoiets.
    Ook niet verkeerd. Ja en dan Uggs goed dat ze zo opknappen van een wasbeurtje. Als ik ze weleens zomers zie dragen denk ik altijd aan stinkpoten kan er niks aan doen . Dus voor die meiden is he misschien de tip ... weet van Amerikanen die hun hele sporttas met inhoud zo in de wasmachien flikkeren , dus gympen dat moet kunnen. Maak er een leuke dag van ... Liefs Leni

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Groene schoenen? Nuh niets voor mij, gelukkig heeft iedereen zijn eigen smaak :)

    Succes met foto's nemen, het zijn er errug veel zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Okee, de uggs zijn nog steeds uggs en geen uitgewassen schapenvelletjes..goed om te horen!
    En BZV..ik snap er geen drol van dat dat 5 miljoen mensen trekt!Ik heb exact hetzelfde als jij..heb een paar jaar terug ook een poging gedaan om te kijken maar ik hield het geen aflevering vol!
    Ik zou eerst het huis aanpakken en dan de boer!
    Of andersom...en dan samen in een ander programma; Extreme Makeover of Help,mijn vrouw is klusser!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik beken ook ik kijk bzv weet eigenlijk ook niet waarom maar kom tot de conclusie dat ik nooit en te nimmer aan dit programma mee zou doen, ook al waren het de enige piemels op de aardbodem hahah... tjaaa en dat maanlandschap aaagh ik heb er altijd aanleg voor gehad... sh*t moet ik straks ook weer in bikini...

    Groenelaarsjes ooooh is dat de mode kleur voor het voorjaar ik zag hier zoveel beige in de winkels hangen en dat is helemaal mijn kleur niet das afgewassen wit hahahah...

    Succes met alles :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hmm lipomassage...dat lijkt me nou wel wat....
    de rest ook alleen...ik hou niet zo van die mevrouwen die er werken....brrr hoe los ik dat op zijn ze bij jou wel leuk...?
    Gisteren zag ik dwdd over een boer die buiten het boekje was gegaan....kijk daar hou ik van...toch maar eens kijken ....zal die nou een standje krijgen pfff..
    Tja en je groene laarsje yeaaah ik ben hip..pff...ze staan hier al slik...wil je ze nu nog wel 2 jaar in de kast...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik voelde me al zo'n outsider, maar blijkbaar ben ik niet de enige die het niet lukt om naar BZV te kijken. Ik heb het pas nog een keer geprobeerd maar was zooo blij met mijn afstandsbediening (er zit een knop op je teevee ...)

    En die dozen, wat een klus, maar wel leuk ... zou trouwens niet eens in mijn woonkamertje passen als ik zo naar je foto kijk. Succes ermee!

    Enne mocht puberdame de UGG's een keer verprutsen dan hoef ik dus niet te 'brullen' maar gewoon even een was- en droogbeurt geven, zo ... weer genoeg gekliederd met letters op een schermpje, aan het werk dan maar :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ooooooooooooooh mmn handen jeuken!!!(om al die dozen open te rukken en er eens lekker doorheen te rausen;)))

    BZV....tja....ik begeef me op glad ijs denk(vanaf nu gaat er niemand meer mn blog volgen ;)) want ik vindt het dus OERSAAI...echt waar....OF het gaat mijn niveau te boven...dát kan natuurlijk ook....maar so be it dan maar.....IK doe even niet mee......

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hahahaha ik kijk dus wel naar bzv maar heb dus weer niet naar tvoH gekeken,terwijl ik normaal wel kijken naar idols dat soort programma's. maar ik geef toe ik heb niet naar t scherm gekeken haast want ik zat sokken te breien.. ik luister eigenlijk vaker tv dan ik kijk. oh lachen die schoenen.. helemaal leuk dat iedereen er nu voor je naar uit gaat kijken en nog leuker om te zien op welke plek je er werkelijk aan komt net als met die tuniek afgelopen jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hé Floor, als je al BZV wil kijken, dan moet je vooral bij boer Gijsbert gaan kijken.
    Dan heb je volgend jaar nog trauma's.

    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ach Wicht(zei ik boers) ik kiek ook nie!
    En groen?? moet ff wennen, (kom tenslotte ook uut drenthe, maar geen boerin)

    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb nog nooit een aflevering gezien. Wij kijken liever een goed film, of lekker muziekje. Maar TVOH ga ik wel missen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nope, ook geen Boer zoekt Vrouw voor mij.
    Begin me af te vragen waar al die kijkers dan verstopt zitten..

    Ik heb vroeger trouwens ooit eens heftig verkering gehad met een boerenzoon haha. Zal me maar niet te veel uitlaten t.a.v. enkele van jouw (voor)oordelen over boeren whahaha. Kleine hint; 't viel reuze mee hoor. Behalve idd de inrichting :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nou ik kijk wel hoor en ik vind het heerlijk! Zalig programma en daarna kijk/keek ik ook nog naar het schaep, vind het zalige tv!

    Dozen, nou die laat ik lekker aan jou over, heb hier nog steeds een paar dozen staan van de verhuizing, al denk ik dat jouw inhoud een stuk leuker is dan die van mij :-)

    Groene laarzen... ik weet het niet, ben altijd vreselijk saai als het om laarzen gaat, kom niet verder dan zwart, bruin en grijs. Niet echt spectaculair... Zou wel een vestje of topje of zo iets in die kleur willen hebben (maar dan moet ik wel wat kleur op mijn toet hebben, ik lijk nu wel het lijk van pierlala!

    Fijne dinsdagavond....

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Aha, mijn pakketje staat al klaar!
    En ja, ik ben ook verslaafd en zit gekluisterd aan BZV... Sorry.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oeh. Die stapel dozen ziet er een beetje uit als mijn stapel rapporten die ik nog moet typen. Ehm, nou ja, niet helemaal natuurlijk, want die van mij moeten nog gemaakt worden en zitten netjes opgeslagen in een laptop. Okay, jij wint. Jij hebt het zwaarder. Maar ik heb dan weer geen afspraken bij een schoonheidsspecialiste. Lijkt me heerlijk.....

    BeantwoordenVerwijderen
  20. BZV is nou echt niet zo spectaculair....mit 'ne boer oet Heytse en 'ne boer oet Kessel wordt het er niet spannender op. Zeker als je weet dat d'r eine van die twee al een vriendin heeft (te logeren ook nog eens)
    Doorgestoken kaart dat programm.....niet de moeite waard

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ehmmm, ehmmm, tja, sorry, mijn Boer is Boer. Is niet sexloos! Kan wel ontzettend droog zijn, met humor. En ik mag hem zeker, al tig (22) jaren!!!! En ik kijk wel, maar heb al wel eens naar betere boeren gekeken ....

    BeantwoordenVerwijderen
  22. ZUllen we een programma maken: Vrouw zoekt boer?
    Ik vraag me af of het dan ook zo'n kaskraker wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hey Floor,

    Leuke blog!!! Lekker recht door zee. Daar hou ik van.
    Maaruh ff t2thepoint, ik kwam op je blog ivm het reinigen van mijn uggs. Jij hebt ze gewoon in de wasmachine gesmeten en daarna in de droger. Hoe heb je ze gewassen, wolwas, waszakje (zak in mijn geval mt 44), vanish, noem maar op. EN je droger, heb je die nog op een bepaalde temp gezet, en heb je dan een heel droog programma gedaan.
    Ben benieuwt, want het lekkerste aan mijn voeten, buiten een uitgebreide voetmassage van een heerlijke vrouw, mag best een beetje verzorgt worden.
    grt, Michael

    BeantwoordenVerwijderen
  24. @Michael: gewoon op 40 graden programma in de wasmachine daarna gewoon in de droger gewoon extra droog programma ! niet in een zakje gewoon zo (wel alleen ) in de machine.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. ik keek ook nooit, tot vorig jaar, toen deed er een 'bekende' mee (ja, erg hahaha) en tja, het is dat er niet zoveel anders ook op is op de zondagavond hoor hahaha!
    ow en adele roels.
    maar dat was het logje hierboven.
    maar ze roels wel =)

    BeantwoordenVerwijderen