Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zondag 19 december 2010

Waar moet ik beginnen ?
Normaal gesproken heb ik niet zoveel moeite met iets op het blog gooien, ik gooi gewoon in 5 minuten mijn emoties eruit, druk op PUBLICEREN en daar staat het dan !

Nu heb ik een geweldig weekend achter de rug en ik wil niemand te kort doen , niets vergeten, alles liefst in een keer vertellen hoe geweldig het was maar ja hoe geef je een gevoel, een beleving nou in woorden weer ....?
Ik begin maar gewoon bij het begin .......

Vrijdag: kinderen naar Weert brengen, de dag dat heel het Westen vast stond in de sneeuw, de grootste files ever in NL , de dag dat Ellen naar NL zou komen om met ons dit weekend gezellig samen te zijn, de dag dat ik nog duizend en een dingen moest doen voor die zaterdag, de dag dat de zenuwen op begonnen te spelen........
Enfin 13.15 uur stapte we in de auto om om 21.15 uur weer thuis te zijn ! Nee dat was echt gezellig kan ik jullie melden , drie pubers achterin, horen dat er rond Utrecht echt geen verkeer meer mogelijk was, horen dat er in Adam nog geen bus meer reed...
We gingen niet al te leuk weg zeg maar , zeg maar gerust we gingen met knallende ruzie weg hier ! Dus het eerste uur waren ze mak , zo mak als een lammetje ! Maar toen !!!!!!!!
Enfin ik heb de bups afgezet , ze flink geknuffeld ondanks hun afschuwelijke buien in de auto want ze zien mama toch 10 dagen niet maar ik moet zeggen dat ik ook vreselijk toe ben aan even geen kinderen ! Ellen die hele dag op vliegveld had doorgebracht die vloog niet dat was echt balen met een hoofdletter voor ons maar vooral voor Ellen maar we hadden nog hoop voor de volgende dag !

Vrijdagavond 21.15, tafellakens strijken, tafel dekken, wijn glazen , alles klaar zetten , lijst maken wat nog te halen de volgende ochtend en de goodiebags maken !
Om 1 uur bed in, net een klein kind wat op vakantie gaat : niet kunnen slapen dus en elke keer dat ik dacht ik doezel in slaat de hond aan ! Ja hoor , mopper de mopper die snurkert naast me wakker gemaakt om hem uit bed te sturen om die hond af te maken NU DOOD !
Dat is grapje natuurlijk hè onze Bob kan ik net zo min missen als die pubers hij moet alleen niet midden in de nacht blaffen ! Honden in de keuken, deur dicht en proberen te slapen!
Rond een uur of half 4 sliep ik ergens om om half 8 weer wakker te zijn .
Ik zei het al net een klein kind , bed uit , en aan de slag want geloof me, we gingen het maar nauwelijks redden hadden elke minuut nog hard nodig om het huis tip top te krijgen en de laatste puntjes op de i te zetten. Ellen kon helaas ook vandaag niet de lucht in, alles vol !
Gebak halen, brood halen voor zondagochtend ontbijt, kapper, suikerpot halen (die van mij wat kapot), vleeswaren, slager, wijn halen en natuurlijk paar liter BAILEYS !
Check check dubbelcheck om kwart voor drie waren we klaar !!!!!!!!!! en toen kwamen de eerste binnen !!!!!!!!!

Ik moest even wennen in het begin moet ik zeggen , zoveel vrouwen, zoveel die je voor het eerst ziet, zoveel indrukken, aftasten, beetje onwennig allemaal ! Maar een voor een stroomden ze binnen hoor....
En na gebak met koffie/thee dronken we een glühwijntje en toen gingen we bowlen !
Echt dat was dolle pret want het was lekker ontspannen iedereen lekker gek en zo kwamen we allemaal een beetje los !
Toen naar huis en daar stond het diner klaar !

Amuse van gerookte zalm, bieslookkaas, rucola

Clubsandwic met gegrilleerde slibtongfilets, witlofcrudité, aardappelchips en truffelmayonaise,wintertruffel en Parmezaan

Gebraden ossenhaas met paddenstoelen, haricots verts, gepofte sjalot en rodewijnjus met stoere aardappeltaart en mooie winterse salade

Tarte tatin, de klassieke appeltaart met vanille-ijs, caramel en crème fraiche

En we hebben gekletst ! men wat hebben we gekletst en gelachen en gekletst en gelachen !!! Het was supergezellig ! Echt ik heb genoten !
Erna had ik het supergoede idee nog 18 wensballonnen de lucht in te laten hahaaa , dat ging natuurlijk maar voor de helft goed met zoveel kou en zoveel wind !
Toen nog even kletsen onder het genot van een Baileys en toen ging iedereen een voor een naar bed, G en ik bleven nog een uurtje nakletsen en toen gingen we ook slapen.
Vanochtend geen 7 pubers aan het ontbijt maar 10 vrouwen , het was erg gezellig wederom!!

En helaas : geen foto's , echt geen foto's , gewoon niet aan gedacht, totaal niet aan gedacht . Het was te druk , te gezellig , dus die foto's die zijn er niet , ik krijg er nog een paar van Madelief hopelijk die bij het bowlen wel wat shotjes heeft getrokken van menig blog bil .

Dan kregen G en ik een super gaaf kadootje van de dames , was en ben er nog steeds echt van onder de indruk , kreeg een doos tissues van te voren dat was kado nr 1 om mijn tranen te drogen want ze wisten wel dat ik daar dus een traantje om zou laten.
Het raakte G en mij enorm dat mensen dus nadenken en moeite voor je doen een passend kadootje voor je te vinden en wat voor een kado zeg , veel te groot, veel te gek !

G en ik worden vrijdag 14 januari opgehaald door een Taxi , worden dan naar Zwolle gereden waar we een geheel verzorgd diner hebben in het zusje van Librije , zelfs de oppas is geregeld !
Nou daar werden G en ik wel even emo van van zo'n kado ! En we gaan er heel erg van genieten en zullen aan jullie denken dames .

Marjolein, Nicolette, Margot, Karin K, Katja Mariska, Karin L, Lynda, Hetty, Natasja, Katja, Marga, Gwennie, Fleur, Ineke, Ellen , Sjonnie

BEDANKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

En de schoenenboeren bedankt voor het leveren van de wijn die we wel gaan verrekenen heren !!!
En karin geef jij nog even dat vestje door wat onze Bob zo heerlijk verscheurde , zijn het verdorie je vervelende pubers niet zijn het de honden wel !

Morgen meer blog over het weekend ! Nu even bijkomen , nagenieten, en rusten .
Maar wil je meer lezen ? Hier bv staat nog meer over ons weekend KLIK en hier ook nog KLIK
28 opmerkingen:

 1. wat leuk dat je zo'n fantastisch weekend achter de rug hebt. Ik weet uit ervaring hoe heerlijk je daarvan bijtankt ! Ik kan niet wachten tot mrt dan ga ik weer met m'n dinnetjes een weekend weg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gedaan, Floor. Ik doe het je niet na hoor. Je bent een bijzonder mens, dat je dit voor relatief vreemden regelt. En dat cadeau is ontzettend leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat jullie enórm gaan genieten bij Zusje. Jullie hebben het zó verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liefie, ik zit ook nog heerlijk na te gloeien van zoveel vriendschap!
  Het was geweldig, echt waar! En (je hebt het misschien niet helemaal gemerkt), maar ik vond het oplaten van de wensballon echt een mooi, emotioneel moment. Sneeuw, middernacht, koude, maar dan ook de warmte van zoveel vrouwen (en 2 sexy heren niet te vergeten) en mijn wens die zowaar echt over de boomtoppen richting IJsselmeer zweefde... Als díe niet uit gaat komen, dan weet ik het niet meer!!
  THANX, THANX A LOT!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het klinkt heerlijk, het genieten spat er vanaf....ben benieuwd naar je vervolgverhalen! geniet nog lekker na en rust vooral uit de komende dagen, lieve groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag het bij Gwennie hoor gisteravond. Die dacht daar even stilletjes apart te gaan staan met haar wensballon....de lieverd!

  Oh Floor, het was té leuk! Wil je dat nóóit meer doen? Hier moet ik maanden van bijkomen! Ik kan het gewoon niet geloven dat het zó mooi was! En de woorden om jou en je lieve G te bedanken moeten nog uitgevonden worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'Big smile on my face', als ik terug denk aan gisteren. Wat een verwennerij, ik kon het haast niet bevatten. Wat een gezelligheid en wat een warm bad.
  En wat bijzonder.... voor alle gastvrijheid en de ongelooflijke moeite die jullie er in gestoken hebben: Ilse en haar G. Zoen voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. weet je, ik zit nog in een soort van verbazingshockwakeupcallgenotsroes.....heb de hele weg naar huis tranen weg moeten slikken, wat was het mooi.....de directe saamhorigheid en respect waren hartverwarmend, voor zover mn hart niet al verwarmd was door de uitnodiging, jullie grenzeloze gastvrijheid en hartelijkheid.....ZO mooi kan het leven dus zijn!!!! Ik heb het allemaal opgezogen als een spons!! Hier kan ik de komende tijd wel weer van grijnzen.....er zijn géén overtreffende trappen genoeg om jullie te bedanken, iederéén te bedanken......wat WAS het fijn....ZO FIJN!!!!
  Floor, allerliefste, hartelijke, NIET hysterische, open Floor...;)....jij en je verwenkerel(want laten we eerlijk zijn, ;)))) zijn een TOPstel, toegankelijk en fijne mensen!
  DANKJULLIEALLERHARTELIJKSTWEL!!!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijk weekend hebben jullie met zijn allen achter de rug,helemaal top.
  Ben ook zeer benieuwd naar de vervolgverhalen en foto’s natuurlijk.

  Nu even lekker bijkomen.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik belde net mijn moeder met een buitengewoon enthousiast verhaal over alles wat er in Harderwijk gebeurd is. Ik vond het zo geweldig gaaf. Heel, heel, heel erg bedankt voor dit supermooie initiatief. Ik zie al her en der logjes verschijnen en ga er uiteraard zelf ook nog over orakelen! Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kijk nou !! het zit erweer op Floortje.....en wat goed geslaagd zo te horen...ga zo gauw Lynnn even bellen om bij te kletsen.......wie heeft er gekookt jij??? klinkt goed hoor.....geniet maar heerlijk na........fijn dat het zo geslaagd was! liefs van mij.....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super!!!mare dat kado!!!!foto!!!!
  xxKari

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieverd, het was super! (behalve de terugweg met treinen-leed, maar dat lag niet aan jou)
  Ik heb genoten, heerlijk gegeten, gelachen, geslapen... Het was meer dan super!
  Het blijft bijzonder om zo een band met elkaar te hebben met anderen die je niet IRL kent maar met wie het zo goed klikt...
  Thanx! je bent een schat en G ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik voel me een voyeur op de één of andere manier omdat ik wel meelees, maar me afvraag of het mij aangaat, maar ik vind het geweldig dat jullie dit weekend beleefd hebben op deze manier en ik denk dat jouw gastvrijheid enorm fantastisch is geweest...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. gevalletje #hadjebijmoetenzijn ; )
  super dat het zo gaaf was. heb je verdiend na al je voorbereiding, stress en het openstellen van je hart en huis =)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nou zo te lezen is het een geslaagd feest geweest. En de dames gingen zelfs naar huis met een goodie bag.... *zucht*

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat klinkt allemaal als een meer dan geslaagd weekend!!
  Geweldig dat je er zo'n goed gevoel aan over gehouden hebt...trouwens al de dames wel zo her en der te lezen.
  Super hoor!!

  liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ga er dan maar van uit dat je met Marga Margje bedoelt? ;-)


  Het was alsof ik iets gewonnen had, in de prijzen was gevallen. Een avond die voelde als een cadeautje! En blijk ik de goodiebag nog gemist te hebben ook. Kan je nagaan, ik vond het allemaal al zo leuk, bijzonder en mooi! Waarom jij nu ons bedankt? Geen idee, want wij kunnen alleen maar jou en jouw leuke G. bedanken.

  *gaat zich nu inschrijven voor een bowlingcursus, zodat ze bij eventuele volgende bowlingdates niet weer de 'verliester' is*

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Klinkt super allemaal! Fijn dat jullie het zo heerlijk hebben gehad! (Of: heerlijk dat jullie het zo fijn hebben gehad!)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nu begrijp ik Lynda haar post pas echt. Klinkt als een super leuke avondje, heel bijzonder ook.
  Leuk.
  Groetjes
  Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb gisteren bewust de pc niet aangezet, ik moest eerst alles zelf verwerken, nagenieten en woorden zoeken.
  Ga dadelijk zelf een logje proberen te maken, maar ben nog aan het nadenken hoe ik het over moet brengen...kan dus niet...
  En hou nou eens op met bedanken....en als je nog gaat zeuren over de wijn...dan ga ik twitteren hoor, en pas dan maar op...
  Dus, niet meer over hebben, lekker verder opdrinken en nog eens aan de prachtige momenten denken...en dat was één groot moment...
  Ik wens jou en je allerliefste een heerlijk relaxed weekje toe, binnen bij de kachel.
  En die foto's.???..het staat op mijn netvlies.
  De volgende keer (where ever) huren we "fotograaf Smulders in", heb ik connecties mee hè. Maar dat hou ik nog eventjes PRIVÉ...haha.
  Superdepuper bedankt.Ook voor de te gekke goodybag, en tot horens
  Margotxxxxxxxxxxxxx.......

  BeantwoordenVerwijderen
 22. super dat jullie weekend geslaagd was en zo te lezen heeft iedereen er erg van genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw dat klinkt heel erg super leuk. Fijn dat het zo geslaagd is geweest. Daar kan je nog heel lang van nagenieten.
  christa

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Nou, ik reageer maar even bij jou Floor, maar ik heb ze allemaal gelezen. Wat een geweldig feest hebben jullie er van gemaakt, wat een geweldige happening! Ik ben blij met alle foto's en verslagen. Ik vond die foto's van die wensballonnen ook heel gaaf! En dat diner was ook echt in de puntjes verzorgd zeg! Volgende keer in mei of zo, dan zal de sneeuw toch wel weg zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. wauw dat klinkt als een gezellig clubje ;O)Wat een lol zullen jullie hebbem gehad samen;)

  Vrijdag was echt een rotdag.. mijn zoon heeft tijdens t schaasen zijn been gebroken en werd dus uitgerekend die vrijdag geopereerd... Om 5 uur werd meneer ontslagen en voegden we ons bij de 30 andere autoloze mensen in de lobby... om vervolgens rond 9 uur eindelijk een taxi te kunnen bemachtigen.. dus tsja mijn weekend begon ook minder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een ontzettend gezellig weekend lijkt me dat zo, met allemaal "vreemde" dames. Ontzettend leuk dat jullie het met z'n alle zo ontzettend gezellig hebben gehad. De foto's heb ik bij Lynda gezien met die wensballonnen, super!! Je hebt iedereen, wat ik zo her en der op een blog heb gelezen heel erg verwend!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat hebben jullie een bijzonder mooi weekend met
  elkaar gehad. De positieve energie spat hier van het scherm af.
  En dat alles ontstaan is door zo'n "onpersoonlijke computer",echt heel bijzonder om allemaal jullie hartverwarmende verhalen te lezen.

  Geniet er lekker van.

  Groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen