Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

vrijdag 3 december 2010

Er zijn van die dagen ....

Gisteravond was ik niet al te vrolijk, ik voelde me nogal down en dus dacht ik na de uitzending van Expeditie Robinson dat ik maar eens wat blogjes ging lezen en help daar werd ik ook niet vrolijk van zeg .
Ik ben er nog steeds behoorlijk door van slag , Repel die verteld dat haar nagelstyliste met 3 jr leeftijdverschil met Repel ineens dood is , en bij Claire lees ik dat zij na haar borstkanker en nu bezig is met onderzoeken , haar dochter nu baarmoederhalskanker heeft en die is 31 en heeft nog een kinderwens.
Kijk ik wil hier even roepen KUTKANKER !!!!!!!!!!!!!! Ik vind het zo verdomde verdomde oneerlijk. Hoeveel kan een mens hebben? Waarom ?
Ik vind het echt zoooooo verdomde oneerlijk , ik kan er zo verdrietig van worden, ik voel me dan zoooo ontzettend piepklein en zo verdomde machteloos !En dus ging ik al niet al te vrolijk naar bed en ik keek DWDD in bed (herhaling) en erna keek ik Paul de Leeuw in bed en ik schrok me een hoedje : Vanessa was er , maar Vanessa lijkt niet meer op Vanessa hoor , nee das een blond strak ding wat ik zag , niet 1 rimpel te bespeuren echt ik vond het gewoon eng , oma is strakker dan mijn 12 jarige dochter.....manlief schrok zich ook een hoedje die zag geeneens dat het Vanessa was .
Maar wat ik wel bewonder in dat soort dames is hun ongelooflijke zelfvertrouwen !
Kijk ik vind alles aan mezelf en alles wat ik doe nooit goed genoeg , 100 mensen zeggen me dat ze bv iets geweldig vinden wat ik deed en 1 zegt dat het niet goed was dan onthou ik die ene altijd en trek me dat geweldig aan. Ik heb de fotovakschool gedaan maakte best mooie foto's volgens de kenners maar ik vond ze nooit goed genoeg, ik ben een ongelooflijke perfectionist.
Maar deze vrouwen hebben daar geen enkele last van die roepen gewoon over zichzelf dat ze de beste Jazz zangeres zijn die Nederland kent , en dan gaan ze zingen: ik ben geen muziekexpert maar ik kon zelfs horen dat het niet perfect was en dan vind ik het toch maar knap dat die vrouwen zo zelfverzekerd en vol van zichzelf door het leven gaan , die hebben nergens last van .
Die huppelen door het leven denk ik wel eens en denken bij elke spiegel Meid wat zie jij er goed uit !

Nou dat dacht ik dus niet vanochtend toen ik na een onrustige nacht in de spiegel keek en zag dat ik bezoek had : van WAL en CO. Echt inspecteur Derrick is er niks bij geloof me nou maar .
Oké het trekt langzaamaan weg in de loop van de dag maar toch, ooit sprong ik uit bed en zag er meteen fris en fruitig uit daar hoefde geen crème borstel of wat dan ook aan te pas te komen, ik was right away sexy en lekker , oké das een heel decennium geleden , maar o mijn god wat was dat heerlijk !
Nu heb ik af en toe dagen dat ik er heerlijk uit zie tegen de tijd dat ik weer naar bed moet !
De moed zou er van in je schoenen zakken . Hoe moet dat over 10 jaar wel niet zijn als ik zo'n ouwe doos van 50 ben ? Moet ik de wallen dan van mijn knietjes rapen die tegen die tijd op mijn enkels hangen (die knietjes) ?


En toen ging ik dus om half 9 naar de sportschool , Uggs aan , dikke jas, 2 shawls (echt waar) en mijn pilotenmuts die ik gisteren scoorde ! Hee ik ben een koukleum !
Ik ging op de zonnebank in de sportschool even warm worden terwijl manlief zich even ging vergrijpen aan de toestellen. Dus we lopen gezamelijk naar binnen, beide met onze schoenen aan , bordje schoenen uit zagen we niet en dus vloog ik de zonnebank ruimte in en gooide de deur op slot .
Manlief ging de zaal in waar een hysterische sportschoolmiep hem achterna rende "schoenen uit schoenen uit alles wordt NAT "
Manlief had echter geen andere bij zich en zei sorry ik ben mijn schoenen vergeten heb mijn sportschoenen thuis aangetrokken als je wilt dweil ik wel even zal er de volgende keer aan denken. Waarna de sportschoolmiep zei dat dat niet hoefde en hysterisch weer achter haar desk plaatsnam waar ze een kwartier naar mijn gesloten zonnebankruimtedeur bleef kijken want ik moest ook nog worden aangesproken. Ik wist van dit alles niks natuurlijk want lag op een ijskoude plaat te kleumen , na een kwartier voelde ik steeds iemand aan de deur sjorren (dat was de sportschoolmiep zei manlief) en toen ik na het schoonmaken van de bank en aankleden op mijn gemakkie naar buiten kwam ........... komt er een briesende sportschoolmiep naar me toe gestoven echt , het leek wel een film ze kwam echt RECHT OP HAAR DOEL AF zat zich al een dikke 20 minuten op te fokken nl en begint me daar een partij te schreeuwen tegen me met haar handen in de zij, alsof ik haar 2 jarige vervelende peuter ben, ik kijk haar aan na 4 minuten gekrijs van mevrouw en zeg ijzig kalm:
" weet je wat jij moet doen ? Op communicatie les , zou ik aan de Sint vragen paar van die lessen die kan jij wel gebruiken namelijk ! Hoe jij mij aanspreekt ben ik niet van gediend " en ik been het toilet in .
Zij draait zich om sist wat zoekt aansluiting in de zaal die ze niet krijgt en beent weer naar haar desk.
Ik kom uit het toilet , komt ze weer aan hoor, begint weer , ik negeer haar totaal en pak een kop thee en ga zitten.
Zij gaat vrolijk door en ik kijk haar aan en zeg weer heel erg kalm: " Ik laat me door jou niet als een kleuter behandelen ben jij niet lekker of zo? Ik ben het gewoon vergeten en zal er de volgende keer aan denken maar doe eens normaal zeg "
Ze beent weer naar de desk en gaat zitten briesend en mopperend . Zo als die de kerst maar haalt ......wat een opgefokte doos zeg.24 opmerkingen:

 1. je maakt me aan het lachen.. was vast niet de bedoeling... maar het voelt geweldig!
  er is zoveel ellende.... wat je zegt en dan zo´n bloggie van jou er tussen.. dan kan ik weer verder.. dank je wel
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat. Heb. Je.Goed. Gedaan! En geloof me nu maar, want ikhet er niet assertiever op kunnen reageren dan jij heute morgen.
  Hartstikke goed van je! Had je trouwens wel je schoenen uit onder de zonnebank, anders zeikt ze daar de volgende keer weer over.
  Ja Vanessa is Vanessa niet meer maar Conny (met y) tegenwoordig. Dus logisch he dat jullie haar niet herkennen! Ze kan alleen niet meer lachen met haar strakke bekje want dan scheurt ze van links naar rechts open en dat geeft dan weer heel veel rommel. Jammer ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gisteren Vanessa ook gezien en vond haar er ook weer verschrikkelijk uitzien. Een tijdje geleden was ze weer zo mooi bijgetrokken, jammer hoor!! En idd, haar jazz vind ik ook niks....
  Ook ik meot altijd erg om je lachen. Heerlijk je gemopper, zoals ik net op mijn blog heb gezet...hoef ik het niet te doen. ik heb je pakketje gisteren gekregen, hartstikke bedankt!! Heerlijk die geursteen erbij, een extra verassing. Ik ben er blij mee en heb alles op mijn blog gezet.
  Nou veel succes met stoïcijns blijven, héél goed en zóóóó irri voor zo'n krijsmuts!! net goed!
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hilarisch. Ik hoop dat ik het onthou voor als ik weer eens in zo'n situatie verzeld raak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mens zeg!!!! En dat je zo reageerde ik denk daar altijd te laat aan wat ik had moeten zeggen.
  En wel lekker als je zo zeker bent van je zaak toch zoals Connie.....wilde dat ik dat had.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het bovenste stukje is zooo waar... Ook ik was gisteren van slag door repel haar logje, omdat het mensen van je eigen leeftijd zijn trek je het je dubbel zo hard aan denk ik... Inderdaad klote kanker.... klote ziekte. Ik heb mijn schoonvader in juni verloren, 64 jaar pas! En ik heb een vriendin, eerst huidkanker, daarna borstkanker, genezen dachten we... nu heeft ze botkanker, het is niet eerlijk!

  Voor de rest is het ook niet eerlijk, over 10 jaar kijk je naar een foto van nu en vind je dat je er eigenlijk nog heel behoorlijk uitzag, waar heb ik me druk om gemaakt denk je dan! Net zoals je 10 jaar geleden je druk maakte om je eerste vetrolletje en het allereerste rimpeltje rond je ogen.... nu kan je daar alleen maar om lachen.. bleef het maar bij dat ene vetrolletje en bij die ene rimpel..

  Moraal van het verhaal: wees tevreden met wat je nu hebt... over 10 jaar zou je er een moord voor doen om er dan uit te zien zoals je er nu uitziet :-)

  Fijn weekend!

  O ja: ik heb ook wel een zo'n tuthola meegemaakt, alleen maar gezegd "als je een laag IQ wilt zien dan ga je maar lekker in de spiegel kijken maar haal het niet in je hoofd om op deze manier tegen mij te praten" Daarna was het stil.... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ja Vanessa zag ik vorige week zondag toevallig bij Carlo&Irene. Ik herkende haar ook niet! Ik vind het ook niet normaal hoor hoe ze eruit ziet. Ze heeft een paar opgevulde botox-wangen, die zijn zo hard, daar kun je een ruit mee inslaan volgens mij.
  En die miep van de sportschool...je maakt nog eens wat mee kan ik zeggen. Wat een doos zeg! Je had moeten zeggen: ik versta je niet, kun je het nog eens herhalen? Nou, dán had ze nu niet meer geleefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Brrr, die vanessa! geef mij maar puur natuur hoor.
  Dat mens zit gewoon vol botox!
  ik ben gewoon blij dat mijn familie en ik gezond
  zijn....als je dan het bovenste stukje van je logje leest, dan kan een rimpel meer of minder
  er wel bij..
  groetjes van een ouwe doos van bijna 50 jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou van jouw blogje moet je wel lachen of je nu wilt of niet..)
  Maar ben het met je eens dat je soms alleen maar hoort over mensen die ziek zijn, en dan nog zo jong. Niet eerlijk, maar wanneer is het wel eerlijk.

  En je moet je gewoon neerleggen met hoe je eruit ziet, en dat is volgens mij heel goed hoor. En accepteren dat je er over 10 jaar waarschijnlijk anders uitziet. Maar ik ben nu 50 en vind mezelf er beter uitzien dan toen ik 30 was.

  En hoe denk je dat die sportschoolmiep er over 10 jaar uitziet, als ze zo doorgaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Floor, ik ben zo'n oude doos die jij bedoelt maar dan een van 60 ik kan je verzekeren dat het heel erg meevalt hoor, rimpeltje meer of minder wat maakt het uit! Als je maar gezond bent toch ennnnnnnnnn geen stress meer met pubers! heerlijk dus meid er is nog hoop! Groetjes Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ongelooflijk wat een boel verdriet er toch is in de wereld. En hoe oneerlijk sommige dingen zijn. Het is echt niet zo dat ik wil dat mijn schoonmoeder sterft hoor, maar ze is 85 en zo dement als een deur. Als ik op haar afdeling rondkijk dan liggen en zitten daar heel zielige hoopjes mens. Natuurlijk wordt er van hen gehouden, maar ze zijn allemaal al zo oud en zo op en zo dement. Zo aan de beurt zeg maar. Klinkt dit heel stom? Maar goed, zo voel ik het.
  Heb Vanessa niet gezien, maar vond haar er sowieso al als een karikatuur van zichzelf uitzien, al is het nu wel weer een soortje erger.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Slecht nieuws over leeftijdsgenoten komt toch altijd ietsje harder aan he - raar maar waar ?
  Gelukkig dat ik altijd - altijd kan lachen met een logje van jouw hand ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wahahaha, wat een gek mens bij die sportschool joh! Die is echt niet goed!! Over Zen gesproken...
  En Vanessa wordt echt met de dag enger! Serieus! Het zal je moeder zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kijkend naar de foto van Vane...uhh Conny ga ik mezelf vandaag 1 ding beloven. IK GA MEZELF NIET VOLSPUITEN, ook niet wanneer ik dagelijks Wal & Co op de koffie krijg. Gelukkig zijn er ook de voorbeelden van vrouwen die zeer gracieus oud worden....ik weet ze nu alleen even niet te noemen maar ze zijn er...heus.
  Jij hoeft in ieder geval niet op een assertiviteitscursus, good for you!

  (en ja, kanker is ka u tee )

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Perfectionisme.. praat me er niet van; hier zit er ook zo eentje. Kan ook heeeeel slecht tegen kritiek, en trek me dat enorm aan. En dat sommigen zo vol van zichzelf zitten; hoe is het mogelijk hè? Ik heb wel meegemaakt dat iemand die bij mij welgeteld 1 (!) workshop had gevolgd en een 'absolute beginner' was, gewoon een paar weken later zelf workshops ging geven (en voor haar reclame ook nog eens mijn teksten gebruikte, maar dat terzijde). Daar valt mijn mond van open. Zelf begon ik er pas aan toen ik er echt verstand van had :)

  Voor wat betreft 'the looks' sluit ik me helemaal aan bij Claudia B. Vroeger dacht ik altijd als ik een foto van mezelf zag; hmm dat kan veel beter. Maar als ik nu diezelfde foto's zie denk ik bij mezelf; shit, waarom zag ik toen niet dat ik er eigenlijk gewoon goed uitzag? Daar herinner ik mezelf dan ook regelmatig aan. En oh ja; ik ben ook zo'n zogenaamde ouwe *** van bijna 50 en volgens mij mag ik niet klagen haha. Gelukkig ziet mijn moeder (76) er nog fantastisch en heel hip uit en ik hoop dat het erfelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. knuffeltje van me....ik kom zo even terug om je "uitwerpsel"te lezen ;)...maar als je nog mee wil knuffelen, moet je me SNEL even mailen, met je adres...krijg je van mij een adresje terug.....snappie??

  lyndahovens@home.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. tja, ik vind t soms ook niet meevallen, dat uiterlijk verval. ook al wordt t allemaal erger etc.etc. t leukste was toch gewoon hoe t ooit was.
  maar....als jij er nog steeds leuk uit ziet met zo'n oortjespet dan mag je toch niet mopperen hoor! en volgens je lijnblog ben je volgens mij al ruim 7 kilo afgevallen dus nog meer reden voor tevredenheid! hulde!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het 1ste stukje van je verhaal vind ik om te huilen!!

  De rest moest ik wel een beetje om lachen hoor!!
  Wat deze ouwe doos van 54 (die overigens nog maar weinig rimpels en geen wallen heeft) heeft gelukkig ook nog humor, en kan zo'n verhaal helemaal voor zich zien.
  Rimpels en wallen moet ook een beetje in je genen zitten hoor, dus als die genen bij jou in de famlie goed zit...zou ik me geen zorgen maken.
  En anders zijn er zat middeltjes om ze weg te laten spuiten...hahahaha

  Meis...veel plezier in de sportschool de volgende keer ((-;

  fijn weekend....groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik denk dat Vanessa doet alsof ze zelfverzekerd is. Waarom maakt ze anders zoveel werk van haar uiterlijk?
  en je hebt toch nog wel gesport hè op de sportschool? Je hebt je trouwens goed geweerd tegen die sportschoolmiep.
  Je had mij vanmorgen moeten zien met mijn opgezette ogen, pfff. 's Morgens ziet mijn lijf er nog redelijk uit maar dat hoofd heeft uren nodig om te ontkreuken (en er blijft heel veel zitten) en 's avonds is het lijf ingezakt en doet mijn hoofd het redelijk........ Het is nooit goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Na het lezen van dit alles besef ik me ook weer dat je soms van die dagen hebt dat echt alles negatief uitpakt, lastige mensen om je heen, rottige berichten die je hoort en leest....zulke dagen laat je maar al te graag achter je...om de volgende dag vol goeie moed weer te beginnen ;)

  Wat een leven he...

  Veel groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik las het vandaag pas bij Claire en schrok me kapot. Vreselijk!

  Ik heb smakelijk moeten lachen om het verhaal van die Miep en jouw reactie: kijk, daar kan ik wat van leren, schitterend hoe je dat hebt aangepakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jij moet voor Kerst zo'n zonnehemeltje (Philips) vragen. Dan kun je heerlijk op je eigen bedje bruinen. Heb ik ook en het is zalig! Geen last van sportschool- of andere miepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. - Ja, kanker is k-loten...(zachtjes uitgedrukt..)
  -Vanessa heeft gewoon een strak getrokken plank voor haar KOP...
  -UGGS gearriveerd????
  -Sportdeskmiep blijven negeren en ik zal vanavond Sinterklaas wel even bij haar langs sturen...
  -Tegen die tijd, rollen we samen onze wallen, knieen en borsten gewoon omhoog...touwtje er omheen en klaar. En een stringetje houdt je hangkont dan ook niet meer op zijn plek hoor, (net pas op je vorige bericht gereageerd, pfffttt, hard werken om jou bij te houden..), maar tegen die tijd hebben ze misschien wel een string met ingebouwde liposuctie uitgevonden...doe ik toch nog mee...
  Warme wintergroetjes, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ik zag gisteravond laat op mtv nog iets langskomen over plastische chirurgie.. en de mislukte operaties, de mensen die overlijden.. nou, ik probeer wel vriendjes te worden met wal en co hoor!
  en zo'n sportschoolmiep zou ik ook negeren. zoals teh dogwhisperer hahaha 'i am not acknowlidging her' hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen