Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 20 november 2010

Zaterdag met LINDANadat ik vrijdagavond er maar een slaappil in had gemikt om te voorkomen dat ik de hele nacht wakker zou liggen want de adrenaline vloog door mijn lijf heb ik tot 10 uur geslapen .
TOT 10 UUR , how long ago was that?
Nou ik kan me niet heugen wanneer ik voor het laatst tot 10 uur geslapen heb.

Toen ging ik aan de koffie, koffie en nog eens koffie, struinde ik het net af op zoek naar een leuk lang vest, zette ik de sauna aan, ging in de sauna, erna in bad met LINDA en las die in een ruk uit !
LINDA is echt mijn blad , ik vind het geweldig gewoon !
Over gigolo's met pielemuisjes, ik snap niet dat een bureau gigolo's aanneemt met pielemuisjes, dan is 250 euro wel heel veel geld de centimeter ??? En ik snap ook niet dat je als vrouw zijnde het kan doen met een gigolo. Ik stelde me dat zo voor , daar komt ie binnen, je weet waarvoor ie komt, denk dan oh hij is net nog bij 4 anderen geweest , en dan moet het gebeuren.... ik ben totaal niet preuts aangelegd, hou van sex maar om het nou met een wildvreemde die je betaald te doen ? Ik kan daar geen idee bij krijgen geloof ik maar ja wat niet is kan nog komen .....misschien als ik 50-60 jaar ben , ziels alleen , maanden/jaren geen sex heb gehad vind ik het dan ook wel leuk zo'n gigolo???
Maar dan ga ik Danny niet bestellen met zijn kleine pielemuisje en zijn praat tik want behalve zijn pielemuisje vertelden de dames dat ie ook graag over zichzelf praat ! Nou als ik betaal voor een vent mag ie over mij praten of naar mij luisteren maar wil ik niks horen van hem , mond dicht jij en doen waar je voor aangenomen bent en roepen hoe geweldig ik ben ! ;)
IK ben ook totally verbaasd dat ik er niet in sta met mijn big family en ik las ook dat ik perfect in de familie de Mol zou passen. Ik hou van schransen, spelletjes, kinderen , honden, en Portugal !
Maar ik heb al een man en er is ook geen man binnen de Mol familie die mij kan bekoren, nou oké eerlijk ie eerlijk, mocht ik geen man hebben dan hoeft John senior papa van Johnny als ie aandringt echt niet in de badkuip te slapen, zo lelijk is ie nou ook weer niet .
O ja en AAN en UIT (mensen met en zonder kleding ) op de laatste pagina's in de LINDA hoeft niet echt van mij , of fotoshop die mensen dan wat zodat het er allemaal een beetje smakelijker uit ziet zeg ....
Enfin toen kwam ik stomend uit bad, heb een dik uur zitten uitpuffen, beantwoordde wat mailtjes, maakte wat foto's voor de site (ja das werk maar wel ontspannend werk) en ging lezen!
Lezen, lezen, in slaap vallen met boek, pot thee, lezen, filmpje halen en toen was het ineens zaterdagmiddag 17 uur al !
O ja en ik lees momenteel 3 boeken door elkaar heen want ik heb een concentratie probleem denk ik ,en geen tijd en ik wil alles weten en ja de ene dag wil ik dat boek lezen en de andere dag dat boek en ik lees nooit meer dan 1-2 pagina's per dag want dan val ik al in slaap als ik 's avonds in bed een boek ter hand neem.
En de titels van die 3 boeken zijn :
17 opmerkingen:

 1. o das heel mooi dat jij de minishopaholic leest. Ben namelijk ernstig fan van haar boeken,dus hoor graag of jij deze leuk vind. soms houd t namelijk op met dat leuk zijn vind je niet? dus vertel!! en wat klinkt jou dag goed zeg!

  trouwens; wat lang mooi vest betreft; ik zag een hele mooie...zit me nu even suf te piekeren hoe dat merk ook alweer heet,..oja; sandwich!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love de Linda, love dat jou dag vandaag wat beter is verlopen en love jou
  Geniet nog lekker van je weekend xjes

  psst trouwens wat een stoer kleed van HK.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lekker ontspannen - je verdient het ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en NOG die je DRIE dingen tegelijk.......*zucht*.....;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig! Deze dag is beter te doen dan gisteren voor je en daar ben ik blij om! Vanavond lekker chillen en morgen ook nog rustig aan doen en dan voel je je al weer een heel stuk beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het fotoboek van Linda heb ik vanmiddag in de boekhandel gezien.....MOOI....niet voor in bad hij is te zwaar maar zeker de moeite waard..ehh nee ik krijg geen commissie
  gelukkig dat je het vandaag rustig aan gedaan hebt nog een dag om goed uit te rusten
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En ik maar steeds denken dat je zo'n boekenwurm bent gezien de stapel die mee naar Frankrijk moest..
  Groetjes, Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk, wat een energierijk logje! Goed dat je zo'n zennige dag had Floor! Moet de Linda ook maar 'ns kopen want een verhaal over gigolo's lijkt me best interessant. ;-)
  Keukenmeidenroman vond ik erg indrukwekkend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zowel Kikkertje als ik hebben HET vest van Sandwich, zit heerlijk! Zal 'm de 18e meenemen, kun je passen.
  Geniet van de weekendrust, je hebt het verdiend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb gisteravond ook de Linda bijna helemaal uitgelezen, tot ik in slaap viel. En weet dus nog niet wie er nu uit is bij TVOH.
  Enne....ik ben dus al wel 50 maar betalen voor de sex, moet er niet aan denken.
  En jij had er goed tussen gepast met je gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh ja leuk de linda . ik heb hem nooit gelezen maar moet hem nu echt hebben want mijn vriendin staat er in met haaar gezin. toffe foto's( ze heegft er zelf veel extra kunne maken dus heb alles via hyves al gezien.. al zien ze er best anders uit daar dan in t echt...
  fijn dat je nu toch even wat voor jezelf kan doen dit weekend.Jammer dat t weeknd zo voorbij vliegt he!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt als een heerlijk weekend!
  Nadat ik 6 weken terug oa de LINDA. heb opgezegd had ik daar woensdag alweer spijt van en kocht hem dus maar 'los'. Leuk thema dit keer en idd, ik dacht ook 'waar is Floor met haar grote gezin?'

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk leuk! Mini Shopacolic heb ik pas besteld (Duits natuurlijk) en de andere boeken ken ik (nog) niet.
  De Linda kocht ik toen ik in NL was en dat ga ik zéker weer doen!
  Fijne zondag (weer zo lang slapen?...geniet ervan!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gigolo's????? En dat vertel je me nu pas???? *sjeest-naar-boekenhandel*

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeu, ik zie dat ik allerlei posten heb gemist! Je zou het toch RUSTIG aan doen dit weekend, je bent niet bij te houden. Die shopaholic boeken heb ik ook met veel plezier geleden. Deze nog niet, dus misschien iets voor onder de kerstboom?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lekker even ontspannen... nou ja, drie boeken door elkaar lezen, wel heel veel. Kan je ze nog wel uit elkaar houden? ;-) Ik was begonnen aan die Mini shopaholic, maar vond het op een gegeven moment zo niet grappig en boeiend meer dat ik er maar mee ben gestopt. Wat vind jij ervan? Ik vond die vorige boeken van haar echt superrrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heb je de Linda.-App al op je iPad staan? Leuk! (heb sinds het weekend ook een iPad! Wat een geweldig speeltje!!)

  BeantwoordenVerwijderen