Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 27 november 2010

We e e e kend???????????Dat bruine prutje wat uit onze kachel droop was CONDENS met ROET gemengd , dat geeft een mooi bruinzwart water wat lekker tegen muren opspat !
En dat kwam dus omdat ik de kachel op aanraden van die man gedempt had ! Dat kan dus niet maximaal dempen tenminste niet bij onze kachel en waarschijnlijk was het hout ook niet droog genoeg! Enfin ik heb muren gesopt, kussens gewassen en alles is weer schoon!
Kachel mooi door laten stoken en die is van binnen ook weer droog ! (hoop ik)
Dan ging manlief door zijn rug en dus zit ik hier met 7 kids een man die niet voor of achteruit kan en boel te doen en heel veel werk. Dus ik ben nu naast moeder, huishoudster, onderneemster, vrouw ook verpleegster.
En verder is het weekend : niet dat ik daar nog veel van gemerkt heb want ik heb gisteravond tot 23 uur gewerkt. Vandaag nog veel werk en dan morgen ook nog , dus weekend? Wat is dat? Ik ga nu de kroost hier begeleiden in ontbijten want ze zijn 4 minuten met zijn allen in de keuken en het is weer heisa.... O ja en dinsdag moet ik met de meisjes naar het ziekenhuis voor een mammografie die ik al een jaar uitstel, ja Karin ik ga nu echt !!!!!! Mijn meisjes worden dinsdag dus GEPLET , dat u het even weet.

*******

Ons huis staat in de Libelle , grappig dat iemand me mailde met: "mooie foto's in de Libelle van jullie huis" ! Die had het meteen herkend . Ons huis staat ingeschreven bij een bureau die huizen verhuren voor bladen, reclame, film en mode industrie. En dit was de eerste keer dat ons huis dus gehuurd werd en wel door de Libelle. Een hele ervaring want ze huren je huis en je mag dan koffie zetten voor ze maar verder mag je graag verdwijnen, alles werd de woonkamer uitgetrokken en ging de vrachtwagen in en de spullen die je dus in de reportage ziet die gingen erin. 's Avonds zetten ze alles weer terug op zijn plek en cleanen de boel en dat was het dan .
Suit Supply

Onderstaande foto's is de nieuwste reclamecampagne van Suit Supply. Er is een hoop ophef over want de Vlaamse dames "iets bond" (ben de naam kwijt) vinden het ongepast, ze vinden het vrouwonvriendelijk, dus is er een klacht ingediend. In NL is er ook al het menige over gezegd . Ik begrijp het gewoon niet. Ik vind het prachtige foto's ! Ik bedoel maar iedereen ziet toch meteen wat een prachtige pakken die mensen maken !20 opmerkingen:

 1. Heb je voor die onderste foto's ook je huis verhuurd aan het pakken-maak-bedrijf?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niks mis met die foto's, die vrouwen zijn gewoon jaloers, die willen ook zo een 'lekker hapje'!!
  Leuk gedaan in de libelle, weer terug bij af, met die kleuren....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is die tietenmevrouw ook in jouw huis op de foto geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn ook typisch tafereeltjes waarbij een man zijn pak aan zou doen ;) En nee...verder zeg ik niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk dat je voor de intocht van sinterklaas slingers had opgehangen (foto 1) *proest*

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dat word niks natuurlijk als die dat mooie pak aanhoud. Hup uit dat pak (trouwens super mooi)En daar hoef ik geen foto's van te zien.
  Zou idd proberen of de volgen fotoserie bij jou mag. Vraag je er niks voor . Allen met gebruik van dat lekkere ding.Jammie;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Floor ! Fantastisch huis zeg .
  Eigenlijk ben je gewoon een bofferd met je zeven kinderen en een man en een droomhuis !
  Neem een koffie en mijmer daar maar eens even rustig over ! Sterkte met alles .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zou je die pakken ook kunnen wassen of moet die man 3 x per week naar de stomerij :)?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. iezie, 7 kids, allemaal een uur helpen et voila, de dag is om, G plant je op een bureaustoel in de keuken en hij kan trippelend het eten voor de dag verzorgen......DELEGEREN.....doe je toch graag???:D

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Over die foto's zeg ik nix, net als Karin, dat lijkt me maar beter..
  En ik wens je sterkte want ik zie het al voor me: nu G met zijn rug zit is dat voor de kids ook waarschijnlijk het teken dat ze denken ook op hun luie gat te kunnen gaan zitten. En zie dat maar weer eens in beweging te krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. nee Floor het gaat niet over pakken ( pakken kostuums ) maar pakken en gepakt worden..of niet....of ingepakt..of uitgepakt..of pakkans...of niet..
  Ik wens je man veel sterkte met zijn rug...want die grijpt er dit weekend naast...dus

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O o deze post roept allemaal negativiteit op bij mij.. je huis leeg laten halen voor andermans troep en foto's?? nee!.. mannenpakken associeren met sex? nee..sexy is wel prima :) En dan een hele kudde kids die je keuken verbouwen en manlief die vastzit op de bank? nee en nog eens nee! Gelukkig heb jij toch geen tijd voor weekend, want op deze manier ging dat toch niet leuk worden!!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. In Belgiƫ mag de droom van iedere vrouw niet gevisualiseerd worden...heerlijk toch, zo'n man met een mooi pak...
  En laat ze maar pletten, het is voor een goed doel.
  Dankzij zuslief, mag ik ook om het jaar, maar ben blij als de uitslag weer goed is, en dat er van die apparaten zijn. DUS GAAN!!!!!
  Geen weekend???..Maak je re maandag gewoon een rustdag van...ahum...
  Knuffel, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wilde ik je vragen; Goh waar komt die leuke Sint zak vandaan zie ik dat het een zak is die je zelf inelkaar moet knutselen.. Jammer!

  Foto's man/vrouw/pak; Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hai there, is dat niet heel raar, om je huis heel anders terug te zien? en hadden ze ook iets gedaan wat je heel erg leuk vond om zelf zo te houden? ik ben benieuwd!
  fijne zaterdag nog,
  leoniek

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat grappig mijn schoonzus heeft het ook geprobeerd.. maar er was niet genoeg ruimte werd er gezegd.. nu hebben ze een aardig groot huis dus nu vraag ik me af..... hoe groot is die van jou dan wel niet?????
  kom ik met mijn schamel huisje
  die foto's tja.. ik snap die discussies ook niet hoor..dit is toch de enige juiste manier om die pakken aan de man te brengen...
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. laat ze jou maar verwennen de rest van de week want je meisjes doen zo'n pijn een paar dagen lang... men alsof ze gekneusd zijn wat een rot gevoel is dat zeg...nou ja tis wel beter dat je gaat.
  Doe mij maar zo'n vent zonder pak. sterkte nog komende week met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. sterkte met je mammografie, als iets me ellendig lijkt.. hopelijk valt het mee en bedenken ze morgen nog een nieuwe methode
  #overvrouwonvriendelijkgesproken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Toen De Man en ik laatst door Haarlem wandelden zagen we die onderste foto groot in de winkel hangen. Ik moet zeggen dat we er wel even voor zijn gaan staan. Vind het wel kunstig, maar ook wat, uh, apart.
  Is er een reden dat je dinsdag naar het ziekenhuis moet? Want je valt toch nog niet onder het landelijke onderzoek lijkt me, zo'n jonge blom!

  BeantwoordenVerwijderen