Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 2 november 2010

Gelukkig het is weer dinsdag....


Dit vind ik gewoon een leuk liedje voordat u denkt dat ik compleet in de put zit ! En ik ben nog steeds helemaal into Veldhuis en Kemper !Hee daar ben ik weer, de laatste puber is net vertrokken naar school dus RUST in de tent .
Ik ben nu alleen nog in huis met Harry. Gezellig Harry en ik hele dag alleen in huis .
(u weet wel onze huisvampier , die we Harry gedoopt hebben) Iedereen gebeld , niemand verplaatst zich voor 1 enkele vleermuis als ik er nou honderd had zei een meneer...honderd ? honderd ? vroeg ik twee keer kan dat ook ? ja hoor mevrouw meestal komen ze met zijn allen naar binnen........ik was al weg luchtbuks kopen ...........

Gisteren was ik dus HEEL ERG DRUK mensen, echt HEEL ERG DRUK.
Dus ik vloog met een auto vol spul naar de opslag , honden mee , gezellig dacht ik .
Ik sta alles uit de auto te laden , de deur van mijn kantoor staat dus open want ik loop in en uit, redelijk gestresst want het was een race tegen de klok..........SCHIJT de hond op het matje bij de deur BINNEN terwijl DE DEUR OPEN STAAT en hij zo de struiken in kan dus . En altijd harde keutels maar nu niet hè ? Dus heel die mat vol met van die slappe schijt......... Enfin ik heb dus een dik half uur daar staan kloten dat tapijtje weer toonbaar te krijgen .........FIJN WEER KUTJOEKEL.

En toen dus aan de slag , en dan ben je dus aan het einde van de dag eindelijk klaar, ondertussen ben je nog naar de ortho geweest met dochter, en dan kom je thuis......blijkt een leverancier een compleet verkeerde order te hebben geleverd en de dingen waar klanten op wachten er gewoon niet bij te zitten , FIJN, blijkt het huis een puinzooi te zijn want de pubers zijn precies 3 uur alleen thuis geweest , vind je pubers ipv achter hun huiswerk achter de Xbox die toch echt verboden is door de week, vind je het aanrecht vol kruimels, kopjes, bordjes, troep, papier, hangen door het hele huis tassen van de jeugd (aan kasten, aan aanrecht, aan daar waar de handdoek moet hangen, aan muren, aan klinken) en besef je dat er nog boodschappen gedaan moeten worden.......gekookt.......gewassen...........en nog zo'n honderd mails beantwoord dienen te worden.
Maar goed je neemt een bak koffie en zet de schouders eronder en gelukkig heb ik een man die heel veel doet en het hele kookgebeuren doet en ook nog mijn speciale dieet heel lekker klaarmaakt en speciaal maakt door er wat lekkere kruiden aan toe te voegen waardoor mijn dieet nog lekker is ook ! (en voor mijn dieetresultaat deze week even hierboven op dieet klikken!!!, dat was top nl )

En dan zit je om half 9 natuurlijk klaar voor Greys en ga je erna weer door met je werk maar niemand echt niemand neemt me Greys af ! Wat was het weer een fijne aflevering .....

We hebben denk ik ook kabouters in huis want er verdwijnen spullen , zomaar , spoorloos.......vooral post it blokjes en pennen en dan vooral die van mij !

En ik kan niet geloven dat het gewoon al november is , november mensen , november , nog 2 maanden en het jaar is om .
En dan is het weer een nieuw jaar wat ook voorbij vliegt en dan word ik wederom 39 jaar tis toch wat .
Maar eerst dit jaar nog deze twee maanden doorkomen want iedereen weet hoe erg ik de winter vind en hoeveel moeite ik met donkere koude dagen heb en dat ik echt een hekel heb aan Jan en Febr.

12 opmerkingen:

 1. doe gewoon als suzy (olijfje) blijf doorrekenen en noem vandaag iets van 98 augustus. scheelt psychisch vast.

  wat heb jij toch met incontinente honden??!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom niet meer bij, lig dwars op de bank en scheur zowat doormidden vanwege je hond. Oh hoe je het weer opschrijft..... maar het blijft natuurlijk rampzalig, een schijtende hond op je deurmat, als het die eigenaar in z'n rode broek nou was.....
  Hè fijn, het is weer dinsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk genoten van je post ga lekker door! hoe drukker jij het hebt hoe ontspannender ik word! Als je het maar niet vergeet op te schrijven natuurlijk
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind november en december nog wel te doen. Het zijn vooral januari en februari die mij niet kunnen bekoren: alle feestdagen zijn voorbij en wat rest is kou en grauwe luchten.

  Uh-oh, nu heb ik mezelf gedeprimeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gedaan met het dieet.
  En die schijtende hond, ik kokhals nu al..........
  En bij mij begint de winterdip meestal in Jan en houd aan in Febr om in Maart gek van te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. als die winter net zo snel gaat als de rest van het jaar, zitten we zo weer in bikini joh ; ) jij met je nieuwe strakke lijntje, helemaal fijn =)
  #denktookmaaroverdewinterheen #wantbrrrr

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Doe er een kurk in als je de hond mee neemt ;))
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeur niet zo!!! Wees blij dat je geen dunschijtende vleermuis hebt....dat is pas erg!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. November en december zijn nog wel te doen. Lekker het huis winterklaar maken met kaarsen, dekens en nieuwe kussens enzo…

  Maar in januari en februari loop ik met m'n ziel onder de arm. Dat vind ik zulke rotmaanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoezo ouwe taart, jij wordt ALWEER 39...
  Smeren met die poep....van Harry dan, niet van k -hond... Ik heb dit niet verzonnen hoor....
  Groetjes, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach shit! Het is te erg dus ik lach niet... Ik zou niet durfen, uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb je laatste twee logjes in een adem uitgelezen. Je schrijft heerlijk, ik sjees er zo doorheen! Zalig.

  En ik vind je een held: alleen met Harry. Wie weet he, wie weet, raak je ooit aan hem gewend en ben je de stoerste vrouw van Nederland: in je eigen verbouwde kerk MET vleermuis. (Kan je er al een beetje om lachen?)

  Ben ook heel beneiwud hoe het met een zekere 12 jarige gaat en haar straf....

  BeantwoordenVerwijderen