Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

dinsdag 19 oktober 2010

Hello againZo het is alweer dinsdag , dinsdag alweer !
Gisteren was dag 1 van de herfstvakantie en wat denk je ?
"Mama , ik verveel me zo"

Kijk das fijn, kinderen die zich vermaken ! Daar heb je verder geen last van .
En erger: dan hebben we het over de meiden , die verveelden zich.

De mannen die maken me dagelijks gek over de Xbox
De afspraak is nl 2 uur per dag in de vakantie .
Dus ze gaan Xboxen met zijn vieren .......2 uur lang .
En daar gaat de discussie over , het is nl volgens hun veel veel fijner alleen te spelen dan met zijn vieren maar alleen heb je maar half uur en als je dus met zijn vieren doet twee uur.
Nu willen de heren ieder 2 uur . Wat dus bij elkaar opgeteld 8 uur is .
En daar trap ik niet in.
Ik zei dus "Het leven bestaat uit keuzes, dus je moet kiezen ieder half uur of 2 uur met zijn allen of een uur met zijn tweetjes .
Dat is de keus.
En daar zijn de heren het totaal niet over eens dus een en al gemopper gezeur gedoe hier .
Waarop ik zei
"Als ik nog meer stress ondervindt van jullie gezeur om die Xbox dan gaat dat ding helemaal weg dan heb ik in ieder geval geen ruzie meer over die Xbox"
Ontploffing alom !!! Doodziek word ik van die etterbakken pubers.

Ik zie dan ook het nut niet in van herfstvakantie echt totaal overbodig !
Afschaffen die handel .

Ik ben druk mensen dus tot snel !!!


18 opmerkingen:

 1. Kijk das handig zo'n xbox kun je afpakken, met een pony lukt dat dus niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik snap dat je het druk hebt... we zijn nu op dinsdag dus ehhhh nog 3.5dag...ohhh ga je dat redden?
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mag me natuurlijk nergens mee bemoeien,,,en opvoedkundig is het ook heel slecht;-(
  Maar rust in de tent is mij altijd heel veel waard,je weet wel die 3 rrr, rust reinheid regelmaat.
  Geef die kids ook een playstation of 2 en laat ze rustig en regelmatig( zolang ze willen)spelen ermee.je huis blijft rein en regelmatig stil,dus wat wil een moeder nog meer...
  Maar stil hierover hoor je heb dit niet van mij hoor!!!!
  sterkte deze herfstvakantie...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hehe, die tip van Kari - Wie niet sterk is moet slim zijn ??? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier is pas volgende week herfstvakantie! Ik heb dus nog even het rijk voor mij alleen... ;-) Heerlijk! En volgende week? Dan gaan manlief en ik in ieder geval één dag naar de sauna! Scheelt alweer een vakantiedag, toch? ;-) Hahahaha
  Sterkte met het hele stel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het wel echt een super slim bedacht argument van de jongens. moest er een beetje om lachen ;)
  Neemt niet weg, dat ik de ernst van de situatie wel inzie. Zijn ze de hele vakantie bij jou? Of heb je nog wel een beetje rust in het vooruitzicht? Kun je ze niet allemaal uit logeren sturen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als die meiden zich vervelen, kunnen ze dan niet een kamertje opruimen of zo, of wat was wegstrijken? En waarom laat je die jongens niet een half uur extra x-boxen VERDIENEN door 1 uur karweitjes te laten doen? Zoiets.... Ze helpen jou mee en ze zien het nut van iets doen in. Verzin er wat leuks voor zou ik zeggen. En die meiden kunnen lekker naar de bios ofzo als ze flink hebben meegeholpen.... Je kan natuurlijk ook een afgerond karweitje geven anders gaan ze misschien de tijd traineren, zo van : "Ja, ik ben een uur bezig geweest, vangen!"

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die strijd heb ik allang opgegeven. De Xbox staat op zijn kamer. Zolang zijn school er maar niet onder lijd vind ik het best zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die Xbox is een uitkomst, toch? Laat ze lekker acht uur per dag, heb je geen kind aan ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey Floor, ik zou ook zeggen zet er een x box, play station, pc, tv met dvd, etc erbij en geen centje pijn.....ja daaaag, je moet zelf ook nog wel wat doen hoor!! Ook al zijn het pubers..... En vakanties zijn er niet voor ouders, duhuh, maar voor LEERKRACHTEN!!!! Wij hebben onze vakanties hard nodig, poeh, poeh en daarbij het is de enige reden waarom ik in het onderwijs ben gegaan, haha. Tenminste dat wordt mij vaak verteld. Wel met kleutertjes hoor en o ja, nu zit ik in de ziektewet, oeps.... Maar toch heb ik broodnodig vakantie nodig!!!!!!hahahaha.
  Ik vind mezelf echt hééééél grappig, zucht.
  Veel succes maar weer, geef ze af en toe maar een schop(je) of een kaartje voor de bios, met eigen vervoer. Jezelf dan natuurlijk een bon voor de sauna met massage en lekkere hapjes!!
  Veel succes....Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het blijft een toestand zeg! Jammer dat het weer ook niet meezit, want dan had je ze naar buiten kunne schoppen. Opsluiten in het kolenhok mag tegenwoordig ook niet meer. Het wordt er niet makkelijker op voor ons ouders!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En tot overmaat van ramp voor hun, maar in dit geval jouw redding dat jij in dit geval de slimste bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ach ja, ik zou ook onderhandelen hoor, als ik hun was. Morgen vragen ze je misschien wel om gezellig te mensergerjenieten hahaha......

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja iedereen heeft zo z'n eigen regels...hier doen ze 't allebei prima op school en in de vakantie kunnen ze zich uren vermaken met de computer, Xbox enz...ik vind 't eigenlijk wel prima, ze moeten 't hele jaar naar school, beetje relaxen en doen wat je leuk vind hoort erbij toch?
  Ik heb 't idee dat iedereen zich zo druk maakt om al die pc's en game-computers...dat 't zo slecht is voor de kinderen, dat je tig regels moet creëren om ze in 't gareel te houden...maar de helft van al die ouders zit zelf ook kei-vaak achter de pc....ik vind al die regels dan echt nergens op slaan...
  Misschien moeten we toch eens accepteren dat de tijden veranderd zijn...beter een relaxte sfeer in huis met af en toe een goed gesprek en veel liefde, dan regels,regels en boze gezichten...
  Dit is geheel mijn visie he ;) ik ken jou niet en snap goed dat jij ook doet wat jou goed lijkt...en vakanties zijn altijd best zwaar, vooral als je bonje maken :( daar kan ik dan weer niet tegen....(ohh)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. geef ze allemaal een laptop en een forum en je hoort ze niet meer, hier ook 2 pubers die ik al 2 dagen niet gezien heb( afgezien van het avond eten en vragen die ze hebben omdat ze weer met andere vriendinnen weer wat bekooktstoft hebben)maar verder dan dat is die stilheid of reinheid hier heerlijk te voelen hoor, ondanks dat ikook nog een kleuter van 5 heb, geef haar een TV met ned 3, nick jr en vooral DORA( omgekvanteworden), en wat chippies en drinken en je hoort ze de hele dag niet haha,

  Mmm als ik het zolees lijk ik wel een slechte moeder maarja hier een mams die al vanaf vrijdag op bed ligt met een pijnlijke smoelwerk waar je u tegen zeg, heb nl mijn verstandkiezen laten trekken en wat een pijn heb ik daar aan zeg...dus tja...tis vakantie enwat doen wij in de vakantie normaal gesproken, lui zijn, hangen op de bank, tv kijken, en pjoeteren
  Laat die gasten lekker gaan op hun Xbox dan heeft moeders ook rust en vooral een opgeruimd huis hahaha

  Succes nog 5 dagen en school begint weer

  Kus Caby

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Laat die jongens gewoon wat langer anders hebben ze toch niks te doen ik laat ze ook altijd tot ze het zat zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Note to myself: nooit een xbox aanschaffen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wij hebben de volgende week herfstvakantie en er worden al heel veel plannen gemaakt. Logeerpartijen en tot laat gamen. En weet je wat zo heerlijk is....ik ben er een paar dagen niet!
  Have fun kids!

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen