Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 1 september 2010

Give away

Oke dames.
Ik ga wat weggeven , das niet voor iedereen want je moet er wel een bepaalde maat voor hebben en het leuk vinden zeg maar....
En wel: deze onderstaande LANGE (tis geen kort model) jurk van Desigual , 1x aangehad en dat was in het pashokje van de winkel, iedereen had Desigual en ik wilde het ook . Alleen........ik draag nooit kleur , nee, en als ik deze aanheb voel ik me Mammaloe en zoek Pipo dus nee tis niet mijn ding zeg maar. En lief die wil geen pipo zijn en vind het niks voor mij .
Leuk met spijker of kort zwartjasje en stoere cowboylaarzen alleen totaal niet Floor en steeds als ik het ding uit de kast pakte dacht ik "Neuhhhh niks voor mij"
Manlief had het me nog zo gezegd in de winkel "dat ga je toch nooit aantrekken" maar ik was ongesteld en eigenwijs en dacht "tssss echt wel, moet jij eens opletten"
En manlief kreeg gelijk. (dat is dan die ene keer dat ie gelijk heeft in het jaar dat begrijpt u wel hè dat gebeurt niet dagelijks natuurlijk )
Dus wil je deze SPLINTERNIEUWE jurk die ergens tot je halverwege je kuiten of als je klein bent enkels komt (maar je kan hem natuurlijk afknippen en korter maken) in maat XL
geef een gil, ik ga hem verloten als iemand hem wil natuurlijk en dan wil ik ook een foto van jou in die jurk of course ! En niet dat ik hem op Marktplaats terugvind !!!

Nou gilt u maar , zie je jezelf in deze kleurige outfit door het leven gaan komende winter?



Zo en nu heb ik de komende dagen tijd om 3 webwinkels van huis en opslag uit naar een grote opslag te verhuizen , dat word aanpoten, hard werken en veel zenuwinzinkingen denk ik aangezien we alles met lief zijn bus vervoeren dus dat is wel 100 keer op en neer rijden ....
En geloof me mij kan iets nooit snel genoeg gaan dus ik ga me ergeren...weet het nu al.


36 opmerkingen:

  1. Helemaal leuk voor zusje, dus zet Margot maar op je lijstje. Ssssst niet verder vertellen hoor, is een verrassing ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb je mazzel.....dat het ook niet MIJN ding is, want anders was ik me toch een partij beledigd!!! Discriminatie om mn dikke derierre(enzo;)). Maar wel een leuk gebaar......ben heel benieuwd wie we voorbij zien fladderen in deze leuke jurk(alleen niet leuk voor mij;))...en jou......)

    Groetjes
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben lang! Ik ben LANG. Ik ben 1.88 meter lang! En die taille, die neem ik wel in :-).

    ps Ik doe mee. Dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Menstruatie en loslopende hormonen kunnen gekke dingen met je doen..... ik ben van het zwart/wit/grijs helaas....
    Ga je echt, echt, echt hardlopen????? O meid, wat heb ik een bewondering voor je!! Ik ben er A) te lui voor. En B)ik kan de deur niet uit vanwege Uk!!! (hihihi...in dit geval een goede smoes!!!)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt me gezien, gaat niet lukken dus!

    Liefs Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben maar 1.66 dus zie je voor je hoe dat eruitziet? Dat wordt echt niks, plus dat de kleuren ook totaal niet mijn ding zijn. Ben wel heel benieuwd wie hem gaat winnen en hoe die jurk staat!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben ook benieuwd. Alles maar dan ook alles in mijn kast is zwart en grijs ben 165 dus een ukkie . Nee ik doe niet mee.....Hij is wel leuk...voor een ander

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi,hoi,dat wortdt aanpoten vandaag maar,gaat helemaal goed komen.
    Jurk is niet helemaal mijn ding,sorry,ik hoop dat je iemand anders er blij mee kan maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke jurk, maar helaas is mijn maat niet.
    rustig aan en zet um op.
    lfs. Fon

    BeantwoordenVerwijderen
  10. whaaaa ik vind 'm zo gaaaaf maar ik kan er denk ik in kamperen hahaha ook leuk, maar mss wat duur voor 'n eenpersoons tentje ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh wat jammer! Ik ben 1,63 en maat 38.
    Vind hem prachtig!
    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @Inge: ja wrijf het er maar in , dank je dank je , zo dik ben ik nou ook weer niet dat jij dit als een tent gaat beschouwen hoor tssssssss

    BeantwoordenVerwijderen
  13. We kunnen natuurlijk ook allemaal effe komen sjouwen dan ben je zo over, vele handjes maken ..... !!!!
    Tja en die jurk Floor, laat er nu net weer 5 kilo af zijn bij me, jippi ja jeeeheee, dus ik doe mee hoorrrr in de race om jouw "toverjurk"
    groetjes van de BB uit de betuwe

    BeantwoordenVerwijderen
  14. @Bobbine: hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Knap hoor ... nu ik nog..

    BeantwoordenVerwijderen
  15. De jurk is erg leuk, maar niet jou ding nee. Ik heb je gezien in het echie en kan jou niet voorstellen in zo'n jurk. Maar nogmaals hij is superleuk. Ik doe niet mee hoor want 1.63 lang.

    Ik heb trouwens nog een goed adres voor hulp bij afvallen. Niet lijnen, wel afvallen, gezond en normaal eten. Als je t wil weten mail me maar.
    Succes met verhuizen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ijzeren disipline, net een iron lady; killing FAT
    denk aan elk pondje dat gaat door je mondje of zijn het de tuitlipjes van Marijke H, want alles maar dan ook echt alles zelfs water, slipt aan het lekkere kontje ! Denk vies aan eten, zelfs die heerlijke roseeeee, zullen we een rondje 5 km samen rennen ????

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind hem leuk, het is mijn maat, mijn model.. alleen ik ben bang dat ik hetzelfde als jij heb met die kleuren. Op een ander staat dat wel maar ik voel me er zelf niet lekker in... dus ik doe NIET mee. (Jammer, wel, eigenlijk....)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. @Bobbine: dan moet ik toch echt eerst een paar weken / maanden gaan oefenen voordat ik 5km kan rennen hoor .... Ik ben gisteren begonnen met mijn dieet en heb me gewoon erop ingesteld dat ik met kerst pas weer stop dan moeten alle overtollige kilos eraf zijn ..........hoop ik toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Da's een kek jurkie, ik heb zoiets in een shirt en een rokje en die zijn nét niet in de goede kleuren dus die heb ik al te weinig aan. Doe maar aan Margot dus of iemand anders. Wel ontzettend lief van je dat je 'm weggeeft! Maar ach, zo ben je hè....;-)
    En sterkte met het verhuizen van je winkels, denk maar aan het eindresultaat, dat zal super zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. ik ben getrouwd met Pipo, helemaal mij dus......

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Maatje XL! Da's wat aan de ruime kant, zeg maar. Dus ik sla over dit keer.
    Ik zal je mailen over het hardlopen hoe ik het nu doe en waarmee.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. I Love Desigual. Maar dan vooral de rokjes en de shirtjes. Dus ik sla even over. En ik plan wel een weekendje Barcelona in ;-).

    Sterkte met verhuizen!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Yakkkkkk..............ik vind het niks......sorry....maarre hij past me ook niet hoor!!! ....pompidompidom.......liefs Ria......( lijk Lyndaaahhh met mijn pompidompidom) ............

    BeantwoordenVerwijderen
  24. @floor, zo bedoelde ik 't niet #endatweetjijookwel!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hij is geweldig, maar hoe lang is ie en hoe breed, ook al is het een XL, bij veel merken is het toch niet echt "groot".

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik ben a. te klein en b. ik heb al een soortgelijke niet-desigual-versie.
    Wel heel lief dat je hem (haar?) weggeeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik val in de doelgroep voor de jurk,
    ik vind hem geweldig,
    het is mijn maat en het zijn helemaal mijn kleuren
    ....dus ja, doe heel graag mee met de give away.

    groetjes Anita

    .....heel soms hebben mannen toch gelijk....

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Oeh ja.... Helemaal mijn smaak en maat!
    Hoop dat ik nog meeding.

    Groetjes Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat ben jij lief!! Zomaar een jurk onder de gegadigden verloten... Ik vrees dat wij niet dezelfde maat hebben anders had ik hem leuk gevonden. Ik vind eigenlijk vooral erg leuk dat je hem zomaar weggeeft. Echt lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Lief hoor Floortje... maar helaas. Wel mijn maat (nog wel dus, in oktober vreselijk aan de lijn...jawel!!!) maar zeker niet mijn kleuren en al helemaal niet een jurk. Zie je mij al trouwens in een jurk? Nee? Ik namelijk ook nooit... Nu ik er zo over nadenk... ik heb ook nog een jurk hangen... die ik dus nooit aan doe en dus ook nog helemaal nieuw is. Nou ja zeg... heb ik me daar ook even een give-away...! Ik ga het morgen gelijk op de foto knallen. En als niemand reageert...dan maar op Marktplaats. Who cares?
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  31. leuk jurkje maar helaas..mijn kont en de rest is te dik! maar het is een erg leuke give away hoor!!!!! ben benieuwd wie t gaat worden, maar ik doe natuurlijk niet mee. zo snel val ik niet af nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. HELEMAAL MIJN SMAAK!!!! Ik wilde eerst niet meedingen vanwege de maat, maar mijn naaiturk verricht wonderen!!!

    (en jij bent toch helemaal geen XL? Maak dat de kat wijs? dar geloof ik helemaaol NIKS van!)

    Ikwillum...

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik vind hem leuk en na mijn vakantie ben ik van een L naar een XL gegaan! (errug hè!!)Je maakt mij er héééééél blij mee! Leueueueueuek!

    Groetjes
    Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik doe ook mee als het mag, ook voor een hele lieve vriendin !

    Groetjes, Mireille

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Oké, ik heb happy maat 42, maar zuslief heeft geen gelijk.
    Ik gun hem echt aan iemand anders toe....
    Groetjes, Margot

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Huh?!? Jeetje die is voor mijmijmijmij!!! Als ik dan steaks die beeb eruit heb geperst.misschien pas ik dan wel in die xl,want ja die heb ik wel ja...en kleuren?!?ik hartje kleuren....

    BeantwoordenVerwijderen