Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zondag 4 juli 2010

Ontdekt


Ik heb iets ontdekt .
Jaja ik ontdek soms nogal eens wat, zo gaat dat bij mij.
NL dames wisten jullie dat je als je bij reacties, onder dat vierkantje waar je je reactie in zet, klikt op Aanmelden via email je dan alle reacties binnenkrijgt die anderen ook plaatsen bij dat stukje?
Nou dat is dus zo.
Ik wist dat niet en vind het eigenlijk verdomde handig want ik hou er wel van dat ik reacties van anderen ook even kan lezen.
Nou dat was het.
Oh jullie hadden meer verwacht?
Nee, meer heb ik niet ontdekt, Columbus had het al gedaan namelijk dus ja veel viel er niet meer te ontdekken.
Ik kan nog melden dat ik ongesteld ben geworden, weer een week te vroeg en dat ik er schijt maar dan ook schijt ziek van word dat ik elke 3 weken zowat ongesteld word, inmiddels ben ik er zo aan gewend dat als het 4 weken is ik al denk dat ik een week overtijd ben ...ken je nagaan.
Oh en ik vind het frisjes, jullie ook? ben dit soort lage temperaturen (25 graden) niet meer gewend joh.
En ik heb een soort van boulimie , een bitterballen boulimie. Ik dacht NL gaat dik verliezen van Brazilië dus dit word de laatste dag bitterballen voorlopig , zijn ze door en moet ik dinsdag weer aan de bitterballen, dat ken toch niet? Ik moet dik op dieet en zeker niet aan de ballen maar ja als je er dan boven hangt en voor iedereen ballen erin gooit blijf er dan maar eens vanaf....
Oh en hou de site in de gaten want ik hou binnenkort een heel gave give away maar daar moet je wel wat voor doen, jaja, ik heb natuurlijk een beetje publiciteit nodig voor mijn nieuwe kindje dus vandaar.....
Komt eraan , binnenkort , we keep in touch....
Enne Wim leef je nog? Ik hoor je niet meer namelijk begin al ongerust te worden...

25 opmerkingen:

  1. Ik zie dat je je computer-uurtje hebt! ;-)
    Het is natuurlijk niet normaal hè dat je het frisjes vindt, dan heb je zeker je nieuwe tuniekje aan met lange mouwen? Ik heb nog zoveel warmte in m'n lijf dat dat nog wel even duurt voordat mijn systeem weer op orde is hoor.
    En alweer ongesteld? Waar.de.loos. Voor m'n mirena had ik dat dus ook elke 24 dagen, da's net iets meer dan 3 weken, maar snel genoeg om er ook van over de rooie te raken, op welke manier dan ook! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is buiten nu heerlijk,lekker,niet te warm,zo is het wel uit te houden.
    Ik moet ook nodig afvallen de laatste maanden nadat mijn moeder is overleden zijn er aardig wat pondjes bijgekomen.Ben van maatje 34 naar de 38 gegaan,voel me net een opgeblazen ballonnetje.Dre is er tevreden mee maar,voor mijn gevoel is het net niet,te dikkkkkkkkkk en te pofferig.
    Gaat helemaal goed komen.

    Fijne dag vandaag allemaal

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeg Floor, scoor jij nou maar gewoon tot aan WK 2014 een paar keer per week bitterballen. Je kunt het hebben joh, je ziet er echt fantastisch uit meid! En samen zijn jullie helemaal een geweldig leuk stel! Gewoon gemaakt voor elkaar. En zo gastvrij ook, meteen koffie enz.
    Heb het gisteren persoonlijk mogen beoordelen, dus ik weet wat ik zeg haha.
    Meid wat wonen jullie prachtig! Ik vond het té beschamend om langer rond te neuzen maar had nog wel een week lang door dat huis van jou kunnen banjeren;)
    De kast staat perfect in het stulpje van de kids en ze zijn er echt heel blij mee! Zodra ze alles op orde hebben zal ik een keer een foto plaatsen.
    Maar de kast staat in elk geval. Alleen het gaas gaat nog vervangen worden voor ruitjes. Hiervoor is manlief dus de pineut.;)
    Jij blij dat je van dat kreng verlost bent en zij blij met deze gave kast. Nou, mooier kan toch niet?
    Nogmaals bedankt!
    groetjes, Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mmmm... bitterballen! Jammie!! Ik kom bij jou kijken dinsdag!! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Euuuhh....snack-worteltjes, snack-komkommer, snack-tomaatjes..................(Burp)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zijn er nog wel bitterballen te koop in het Harderwiekse?
    En wat die ongesteldheid betreft ooit komt er een eind aan (stille troost) fijne dag nog Floor.
    Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Is het een idee om eens naar een menstruatiepoli te gaan? Effe googelen of je huisarts vragen maar het schijnt dat een hoop klachten op te lossen zijn. (Misschien heb je dat al lang gedaan hoor, dan heb ik niks gezegd!)
    groet, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dag gekke leuke lieve bijzondere maffe mooi Floor. Neem nou nog maar een bitterbal, dinsdag is dat WK toch voorbij. Denk ik dan, hoop ik niet, maar voor jou hoop ik het dan weer wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. En weet je waar ik ook zo "schijtziek" van word.... Die reclames op tv van maandverband e.d, net of het zo leuk is om daarmee rond te moeten lopen.
    En ik heb momenteel een ijsfobie, en als het effe kan zo'n lekkere Magnum.... Maar ik begin nu toch te merken dat je er wel dik van word, dus maar even niet meer.
    En dat worden dus nog 2x bitterballen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het lijkt wel of jij je halve leven ongesteld bent! Da's niet de bedoeling Floor! En het klinkt grappig 'een bitterballen boulemie' maar het is natuurlijk diep verdrietig. Het wordt tijd dat we eens stoppen met al die wedstrijden te winnen want anders zwelt Nederland op van al dat gesnack...
    En nogmaals: dat tuniekje hieronder was 'te leuk' om te laten hangen in Noordwijk...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. IK BEN WEER THUIS,...IK KAN WEER POEPEN!!!!...*grijns*...laat je toch die kerel van je de ballen bakken(bitterballen ;))...opgelost......
    Ik weet wat jij nodig hebt....een bodywarmer....wordt niet goed van je geleuter over kou, het zweet gutst me van mn rug...niet normaal man......daar is geen deo tegen op *MEUR*

    dag snoes!;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Kom er aan hoor, gezellig dinsdag samen met Gwennie en jou en bitterballen voetballen kijken :0).

    Ben reuze benieuwd naar je aarbeien recept! iets met slagroom&chocolade!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. sjemig Floor, de ontdekking van het jaar! Jij gaat hiermee beroemd worden. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh ja, kan dat muziekje aub uit hier? Ik schrik er elke keer zo van! :-S

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Floor, ik doe je een voorstel.....aangezien er zojuist een vrachtlading aan turkse pizza's is bezorgd via een lieve vriendin (en ik die dingen toch echt op zal moeten eten)- morgen ik een etentje bij kennissen heb - en er dinsdag (Yeah!!!) Voetbal, dus bitterballen, snacks en een heleboel andere ongezonde zaken op het menu staan, stel ik voor a.s. woensdag op de weegschaal te kruipen, onze krachten te bundelen en minimaal 10 kilo's van ons lichaam af te schudden. Jij duikt braaf de sportschool in, en ik haal mijn yoga-mat en andere attributen uit het stof...en nog voor het einde van deze zomer, schrijden we (jij als blonde, ik als rode) Godinnen de trap af.
    Deal????????

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gefeliciteerd met je ontdekking! Misschien word je er wel net zo bekend mee als Columbus!

    Ik vind het ook wel fris, maar op een goede manier.

    Dank voor het peultjesrecept!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben nog steeds aan het ontdekken hoe ik nou een reactie plaats die daadwerkelijk ook geplaatst wordt. Technologie is niet mijn ding.
    Hoe bak je eigenlijk de perfecte bitterbal, bij mij lopen ze vaak leeg. Bak ik het dan te heet of te koud?
    Liefs Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  18. @Toaske: schrikken?? dan moet je even op de stop knop drukken voordat het begint je kan het gewoon uitzetten :) je moet niet schrikken maar lekker swingen !!!
    @Sandra: de bitterbal die gooi ik gewoon in heet vet en laat ze lekker bruin worden en dan haal ik ze eruit : Dobbe bitterballen heb ik dat zijn de beste !!!
    @Diana: oke woensdag !!! die staat dan , stuur je me nog even een turkse pizza dan die vind ik ook zoooo lekker !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Geloof me Floor, als ik een toverstokje zou hebben, was jij de eerste waar ik mijn Turkse lekkernij naar toe zou zappen!! Voor het gezonde zat er wat sla en ui op, de rest drooooooop van de knoflooksaus en pikante zooi....
    LHHHHHHacHHHHHHHHHHHHHHHHHen MorgHHHHHHHHHHHen!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Nou zeg.. ben dan wel blond, maar wat een ontdekking. Bedankt.. (zet het gelijk weer uit!) Weet je hoeveel extra mailtjes je dan (EXTRA) krijgt haha. Ik ga je gewoon lekker volgen! Ben benieuwd naar je nieuwe kindje ;)

    Groetjes, Sonja

    ps lekker muziekje..

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Whoehahahaa!! Wat een ontdekking. Ik lach me helemaal kapot hier, geweldig. Ik ben ook zo, ineens ontdek ik soms iets wat anderen al lichtjaren voor mij wisten. Geweldig.

    En ik zou idd ook ´s contact opnemen met een gyn. of een menstruatiepoli.. dit hoeft allemaal zo erg niet te zijn. Er is wat aan te doen. Succes!

    En wie is Wim????

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Yep dat wist ik al, is altijd al zo geweest in deze contreienen ook bij punt.nl en nu ook mogelijk bij web-log.nl

    Die bitterballen, jij ook al zo negatief? Ik zei 5 dagen voor de wedstrijd al dat Brasil eruit zou gaan.

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen