Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 10 juli 2010

Kapper en muggenDonderdag ging ik naar de kapper en dat was nodig mensen , heel erg nodig , ik was er nl al 6 maanden niet meer geweest.
En ik ben weer blond , nou ja blond, ik heb er highlights in laten zetten en moet eigenlijk zelf wennen aan hoe licht het weer is want dat was ik dus niet meer gewend na 6 maanden .
En nu vind ik dus dat ik maar eens trouw elke 2 maanden naar de kapper moet gaan want het is wel fijn als je haar niet 10 cm uitgroei heeft eigenlijk en het zit weer want goed geknipt dus ook weer een modelletje erin...
En ik weet wel waarom ik dan 6 maanden niet ga : omdat ik druk ben en toch altijd maar binnen zit hier en dan denk ik ach niemand die het ziet....
ja ik dus , en lief, dus voortaan elke 2 maanden is de afspraak met mezelf.

En gisteren heb ik gezondigd, ja echt, eerst at ik borrelnoten, en toen nog heel veel sla bij de BBQ dus dat is niet goed en ineens had ik een rosé voor mijn neus , die had lief daar neergezet, effe gezellig een roseetje zei hij en ja ik dronk m nog op ook.
Enfin dat u het weet dan , nu stop ik hier over mijn dieet want kijk eens naar boven: pagina 2 van mijn blog is mijn dieet pagina geworden, en daar ga ik mijn dieet perikelen op zetten zodat je dat gezeik niet steeds hoeft aan te horen ....

Ik heb een probleem: ik heb het helemaal niet zo warm de afgelopen dagen, ik zweet niet, het gaat eigenlijk best goed . Op 1 ding na: mijn benen.
Die zijn aan de kook, die zijn bloedheet, daar heb ik hele dagen pijn aan van de oververhitting.
Iemand een tip? Hoe kan je nou kokende benen hebben en de rest gewoon niet warm?

Ik joeg zojuist mijn dochter weg , met de tv gids , nadat ik haar al tig keer had gezegd niet in mijn nek te lopen hijgen de godsganselijke dag, ik voel me gewoon gestalkt verdorie.
My shadow and me.
Of ze zit naast me , of achter me, of loopt me achterna , of roept naar me , en niet uit gezelligheid , nee alleen maar vragen , vragen over hebben.
Het kind gaat naar voortgezet onderwijs en is al 3 weken me helemaal gek aan het zeiken over wanneer we de schoolspullen gaan kopen, en wanneer die brief nou komt van die school , en wanneer gaan we nou die schoolspullen kopen , mama gaan we die schoolspullen kopen????
Het is een cd die blijft hangen en als een vervelende parasiet de hele dag om mijn nek hangt. en als ik NET WAKKER ben dan moet je me met RUST laten, ik moet ontkreukelen , bijkomen, wakker worden en dan KAN IK ER DUS NIET TEGEN DAT JE IN MIJN NEK LOOPT TE HIJGEN en dus na ettele keren het hebben gezegd, laat me even.....pakte ik die tv gids en mepte ermee richting kind alsof het een mug was en siste LAAT ME MET RUST, nu zit ze buiten , het hielp nog ook zeg maar. O ja ik miste, want kind was snel weg en riep nog even tsss, nou zeg, ik wilde alleen maar weten wanneer we die schoolspullen gaan kopen AAAARRRRGHHhHHHHHHH.

Net wakker, kokende benen, verfrommeld hoofd : is een teken mensen, een teken, als u me zo ziet met koffie in de hand dan weet je het : niet storen , moet bijkomen !20 opmerkingen:

 1. Hahaha.. ik zou maar in een badje gaan zitten met je benen.. maar eh kan me t wel voorstellenb dat je dochter graag achter die spullen aangaat. Nu hebben ze nog veel keus en nu kan ze eindelijk echt toeslaan omdat ze best veel nodig zal hebben en het is leuk om wat uit te zoeken..Net zoals jij dol enthousiast wordt van de spullen voor je winkel. maar ik zou t van de week pas doen dan is t wat minder warm om te winkelen...en is vast ook leuker zonder hete benen!En de mooiste schoolagenda's zijn vaak snel uitverkocht(als je een sjieke wil..die van de action van hooguit een euro zijn er altijd wel)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juist ja, je moet mij 's morgens ook met rust laten. Heerlijk vind ik het dat ik als enige hier zo vroeg op moet, want dan heb ik alle ruimte voor mezelf.
  Je zou bijna vandaag om die schoolreut gaan, dan ben je van het gezeik af, maar dan verzint mevrouw vast wel weer wat nieuws om over te stalken...
  En? heb je je tuniekje aan? Mee geslapen zelfs??? Zooo... Floor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Judith: die agenda heeft ze al weken !!! en ik heb gezegd idd dat ik de stad inga als het geen tropische temperaturen zijn maar ja geduld is niet haar sterkste kant....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat dieet.....ik heb 't met verbazing gelezen, ik geloof best dat de kilo's er dan afvliegen! Maar je moet wel gezond blijven en deze muizehapjes lijken me niet echt vol met anti-oxidanten en dat soort spul te zitten..
  Pas je goed op jezelf?!!
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap het wel dat je je aan de borrelnoten vergrijpt als ik lees dat je alleen maar yoghurt mag met niets erin en daar dan 5 uur mee moet doen. Da's niet normaal en niet gezond, dus ik zou 's morgens die borrelnoten al door je yoghurt doen hoor! Dat geeft effe een bodem in je maag, zeg maar.
  En oh ja, die kinderen en vakantie.....ik vraag me af of er nog leven is na de zomervakantie...ben bang van niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. NOOIT te vroeg schoolspullen kopen!!! WIj hebben bij het verschijnen van de nieuwe agenda's dus meteen onze slag geslagen, komt er pas een briefje van school.....de brugklassers KRIJGEN allemaal dezelfde agenda van school!!!!!!!!!!!!!!!!! Weer 15 euri naar de haaien!!!
  Yep ook hier een a.s. brugklasser die bang is dat ze overal te laat me is!!! Dus voor en na komt er een rol kaftpapier mee naar huis:D>...hebben we tóch wat gekocht!
  Maar goed....WIJ hebben dan ook nog even he...ONZE vakantie moet nog beginnen....en die van jullie????*GRIJNS*

  HOU JE HOOFD KOEL!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een TV-gids die zeurende kinderen verdrijft ? die moét ik hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kokende Benen.......Wisseldouches!!!!!
  Hup meid, pak een krukje voor onder de douche, installeer jezelf en ga van geleidelijk van warm naar koud en weer terug.
  Doe de doe deur op slot en zet een muziekje aan (ben je ook meteen van het gezeur van dochtertje-schatje af.
  Met een goed boek, een lekker muziekje en een grote mok koffie valt het goed vol te houden hoor!!!
  (Plak een bordje op de gesloten badkamerdeur: Mama is een uurtje "Out of Order".
  Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. eh, ga eens een keer zitten mens, dan kan het bloed uit je benen ook een keer ergens anders heen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeg ga eens lekker met je voetjes in een lekker voetbadje zitten.... afkoelen voor je benen. En laat alles gewoon de boeldeboel.

  Ik herken dat van die schaduw heb ook een poosje een MiniMy gehad... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O Floor.je hebt echt rust nodig nu !!! ......even helemaal niks.........eh leuk die dieetpagina...maarre we moeten wel kunnen reageren...en dat kan niet !!...ook wij moeten het van ons af kunnen schrijven Floortje willen we jouw kunnen blijven ondersteunen...of niet dan ??? en een tv gids die zeurende kinderen verdrijft is dat alleen voor kinderen handig???? of ook voor ......nou ja liet me even gaan............ik ga douchen...en je nieuwsbrief lezen komt net binnen....en verder nikzzzzzzzzzzzzzz vandaag..............geniet fijn weekend.....liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, die meisjes willen altijd het hele gedoe, ze zijn zo anders dan jongens. Die van mij wilden niet eens mee, ze gaven wel een lijstje. Nee, jouw spullen dus je gaat mee zei ik dan... En we waren met een kwartier de winkel uit.

  En meid dat dieet, ik vind het zo knap dat je dat vol houd. Gelukkig weet ik niet wat lijnen is, maar ik zou dat ook niet kunnen, denk ik....

  Een heel fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, het kan nog erger hoor!
  Mijn vriendin heeft een dochter die op vioolles zit. Nu loopt ze mijn vriendin de hele dag achter na met dat ding, zelfs als ik haar aan de telfoon heb hoor je dat gejank van dat ding in je oor.
  Maaarre je moet je zelf af en toe wel verwennen hoor! anders is zo´n dieet niet vol te houden.
  Groetjes Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geweldige foto, Floor! Een gezellig zomers weekend. x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O die school spullen, ik deed dat zodra die cmpus bij VenD begon .. was ik er vanaf. Anders zat ik er maar tegenaan te hikken.

  En .. ze hadden alles nog : )

  succes met de kokende benen, ik heb alleen rusteloze benen.

  gr. Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hi Floor, als je veel hebt gelijnd zou je nu eens op vitamine B12 gebrek kunnen laten prikken. Vooral die zware benen en je "slechte humeur" en "moe", maar mischien helpt ook even mulitvitamine slikken wel, klinkt gek he in de zomer, maar als je veel lijnt....
  Nu niet weer rosé tjes he, volgens mij vind die man van jou een ons méér juist heel leuk, anders zou hij je wel water hebben voorgezet.
  Dag dol ding, fijn weekend.
  Lieve groeten
  Godeliva

  BeantwoordenVerwijderen
 17. godallemachtig! heb net dat dieet van je gelezen, nou, die rose zou ik maar lekker binnenhouden. wat een hongerdieet zeg! en elke keer die vis! ik zou er inderdaad graatmager van worden :-D
  die schoolspullen; ik heb ze voordat de vakantie al begon met 15 euro en een vriendin het dorp ingejaagd. tipje?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Fijn dat je haar weer goed zit!
  Ik heb net dat dieet 'ns even bekeken en ik het met je te doen. Dat is toch niet normaal meid! Waarom zou je dit wel vol kunnen houden en gewoon op je voeding letten niet? Maar goed, ik vind het knap en wens je heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vanavond flinke buien en rukwinden (heeeerlijk zo'n briesje) trekt de warmte meteen weer een beetje uit je lijf. En zo'n lelijk blauw sta in de weg ding doet wonderen voor hete benen, en heeft wellicht een grotere aanrekkingskracht voor dochterlief. Twee vliegen in een klap dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Kokende benen....dat heb ik ook- wat helpt is bij mij zo een been-spray tegen zware benen (apotheek) en als je die dan nog eens in de koelkast zet helpt het nog meer...3-4 keer per dag lekker sprayen, heerlijk!

  Misschien ook eens een idee om je ferritine in je bloed te laten bepalen...ik het het gevoel dat jij ook nogal veel bloed verliest iedere maand en een te lage ferritine in je bloed zorgt ervoor, dat je steeds moe en uitgeput bent....

  BeantwoordenVerwijderen