Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 21 juli 2010

Back homeDe boys zijn thuis , de slaapzakken zitten in de machine, de jongens staan in de douche, kleding wordt gewassen en dan nog een luizencontrole en dan kunnen we weer een normaal gezin zijn even.
Ze vinden het heel raar om weer thuis te zijn voor hun gevoel zijn ze heel lang weggeweest.
Vanavond : groenten en gezonde kost want zes dagen patat en pizza lijkt me voorlopig wel even genoeg....
En ik : ben blij dat ze er weer zijn .


6 opmerkingen:

 1. Ze hebben het natuurlijk fantastisch gehad! Fijn dat ze weer veilig thuis zijn. Volgende week gaat oudste weer een week op kamp. Dat vind ik ook al best heftig, maar gelukkig is er dan nog begeleiding bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he voorlopig dan he;-)dat ze er weer zijn. Ik heb even een vraagje . weet jij ergens in of om Amsterdam een leuke bruidssuite??? Beetje mooi stijltje ???? Ik hoor. Ennuh als je het te druk hebt laat je het maar hoor. Liefs Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, heerlijk om even weg-van-elkaar te zijn en dan weer heerlijk om bij-elkaar te zijn.
  ps. Heb jij twee wasmaschines ? Dat lijkt me nu geweldig met zo'n groot gezin. Ik heb twee koel/vriescombinaties die in spiegelbeeld naast elkaar staan: één is voor vegetarische keuken en de andere voor de niet-vegetarische keuken, want tja: wij koken al honderd jaar tweezijdig, tweeledig? Dubbelop? Inventief? Gedisciplineerd? Aantrekkelijk ? Enfin, toen ik het bedacht had, was dat de vondst van de eeuw.
  Lekker genieten samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk alles weer veilig in het nest...
  hele fijne vakantie he...geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen