Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 2 juni 2010

Never nooit meer.

Never nooit meer ga ik nog eens met een levend iets naar de school voor een spreekbeurt.

Mijn god , het was gewoon HEL.

Ik weet weer waarom ik NOOIT juffrouw had kunnen worden/zijn.
Mijn god die kinderen afzonderlijk dat is nog te doen maar met zijn allen bij elkaar zijn het monsters. Ik kreeg helemaal flashbacks van de film BIRDS , maar vervang dan de BIRDS door kinderen....
Oh my god . Ik zit hier nog na te hijgen, ik ben voor mijn gevoel ontsnapt aan de dood, wat een ellende zeg. Leraren mogen van mij ver boven de balkenende norm verdienen want jezusnogantoe zeg wie wil dat beroep nou uitoefenen?

Het ging zo:
Dochterlief belde vanuit school dat ik om half 11 mocht komen , en ik moest de 2 honden meenemen van haar, ik probeerde nog om alleen de kleinste maar mee te nemen maar dochter wilde absoluut de twee , zeurde, smeekte , en ik gaf toe. (heel dom, heel dom en totally inconsequent)
Ik haalde de auto, gooide de twee schatjes van bulldogjes erin. Stapte bij school uit , liet de honden uit op een nabijgelegen veldje , plassen jongens,poepen iemand? nee er komt niets meer? iedereen zijn behoeftes gedaan? Dan gaan we richting school....

Ik kom bij school aan , VOOR het schoolplein deponeert die )(*&^%$#$%^&*() eigenwijze kutjoekel een drietal drollen van heb ik jou daar (kreng ik liet je net uit ja om dit soort dingen te voorkomen, trut ) , gelukkig had ik zakjes bij (slimme meid is op alles voorbereid, ja ja dat dacht ik dus) . Inmiddels staan er dus zo'n 50 krijsende kinderen om me heen te wijzen naar de stront en te gillen van
AH BAH
POEP
HET STINKT
AARGGHHH en ga zo nog even door. Ik sta daar met 2 honden aan de lijn die ik in bedwang probeer te houden in de ene hand, aan de andere arm bengelt mijn prachtige handtas en ondertussen sta ik met een poepzakje en probeer 3 drollen bij elkaar te rapen terwijl de honden alle kanten op trekken en ik mijn tas boven de grond probeer te houden en die drollen in dat zakje probeer te krijgen zonder dat mijn tas erin hangt , alle krijsende etterbakken om me heen maken me gestresst en ik voel me onwijs bekeken . Stress ....

Ik kan daar dus al niet tegen , tegen zoveel gegil en geschreeuw en gewijs en ik dan midden erin moet die stront opruimen , die ik het liefst die blagen door de strot had geduwd op dat moment.
Dus ik zeg tegen de rebellerende opgeschoten Mini Hells Angels "BEKKEN DICHT , die hond word gek van jullie en ik erbij zometeen gaat ie spuiten !!!"
Waarop die hond vast dacht "goed idee baas" en schijt het hele schoolplein vol met diaree, al lopende , dus dat maakte een 1,5 meter diareebaan daar op dat schoolplein.....
Hoi hoi , niet nodig uit te leggen hoe de etterbakken toen met zijn allen stonden te gillen.
Toen was ik dus al aardig pissed/totaal over de rooie om vervolgens binnen in de school erachter te komen dat het hele gat van die kleine schijtmajoor nog vol diaree zat en ik dus in een halfvol klaslokaal haar reet stond te poetsen met hard grijs papier (moet mijn dochter daar haar billen mee af vegen ? help zeg dit is nog vooroorlogs toiletpapier) en dat lukt natuurlijk niet hè?? Maar zo goed en zo kwaad als mogelijk boende ik het kreng haar gat schoon .
Kinderen krijsten onderwijl vrolijk door . (ik moet er even bij vermelden dat de kids op d.alt.on onderwijs zitten en dat is toch een HEEL STUK minder gestructureerd mag ik zeggen uit eigen ervaring als de katholieke dorpsschool waar ze voorheen opzaten)
En van dat krijsen word ik niet relaxed, dus ik ging met 2 honden aan de riem op zoek naar de juf om te vragen op niet zo relaxte toon of er nog iets ging gebeuren vandaag.
Totally zen kwam ze het schoolplein afgelopen , ik was zen al kwijt toen ik de 2 honden in de auto zette, en zei we gaan zo beginnen , waarop ik dacht waarom moet ik om half 11 hier zijn als jullie pas om 10 voor 11 beginnen?
Enfin de etterbakken werden naar binnen geleid en ik wachtte op mijn beurt waarop dochterlief naar buiten komt en zegt poeslief: "geef alleen de kleine maar", waarop ik haar toeSISTE op mijn meest gemene manier, zodat de juf het niet hoorde je wil natuurlijk wel dat de juf denkt wat een geduldige moeder maar dat zij wel bang werd, want ik had het kookpunt bereikt ondertussen : "dacht het niet kleine terror Jaap , je wilde ze allebei nu neem je ze ook maar allebei mee naar binnen anders gebeurt er hier wat !".
Dochter nam beide mee naar binnen , die weet dat als mama in DIE staat is: "don't mess with her, she's dangerous"
Na 5 minuten mochten de twee weer mee naar huis en plofte het schijtkreng met haar nog vieze gat zo op mijn leren achterbank. PFFFFF

Never nooit meer , de volgende spreekbeurt houdt ze maar over de noordpool misschien kunnen ze dan meteen op excursie ernaartoe, pffff.

Oh enne Wim lees het blogje hieronder nog even, gaat over jou....
Ik ga even op zoek naar iets rustgevends...34 opmerkingen:

 1. hahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaa
  Ik zie je al staan! whahahahahoehaaa
  écht...ik kom niet meer bij!!!
  You made my day!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verhaal..
  Toen ik het las, van die honden mee naar school dacht ik al...knap dat je dat durft..
  Daarom houden mijn kinderen alleen maar spreekbeurten over vuurtorens, eilanden en andere onderwerpen die NIET kunnen poepen en piesen...
  Ik ben benieuwd wat voor cijfer ze heeft gekregen.
  Moet wel een voldoende zijn, en voor moeders een GOED, want die heeft het meeste werk ervan gehad, TOCH...
  Groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOEHAHAHAHAHAHAHA ROTFLOL!!! WOWHAHAHAHAHA HEHEHEHEH HIHIHI HAHAHAHAHAH WOEHAHAHAHAHAHA WOEHEOEOEOEOEHEE>E>....*hik*....wat rot voor je zeg! WOEHAHAHAHAHHAHAHA.....*hijg*.....ik ben weg....ff plassen!!!!!!

  hihihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahahahaaa, ik zie het HELEMAAL voor me.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,was er eerlijk gezegd al bang voor,ik zie het al helemaal voor me.


  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Werkelijk, ik zit me hier helemaal te bescheuren! Hoe krijg je het voor elkaar dat die honden net gaan lopen schijten op het schoolplein? Oh wat rot voor je, en ik zag je mooie tas er al doorheen slingeren!
  Nou, de tandarts vanmiddag kan niet veel erger zijn dat dit...toch?
  Madelief (vanaf 't werk)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toen ik de titel las dacht ik dat je naar de tandarts was geweest. Wat een rampochtend had jij, het enige wat er aan ontbreekt is heel errug ongesteld zijn ( zoals ik nu).
  Hadden die krijsende lui niet even kunnen helpen, op dalton leren ze toch samenwerken??

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sorry maar ook ik kan niets anders doen dan hardop lachen.....ik hoop voor je dat de tandarts vanmiddag meevalt.

  groetjes Manja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch maar waterproof mascare kopen, zit onder de zwarte strepen. Gieren...!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aagghhh.... geen leuker vermaak dan leedvermaak, wat gemeen dat iedereen zo lacht
  (proest), ik heb echt met je te doen! (*hik*)
  whoehahahahahahahahahah oh sorry...ja ik moest ook lachen, hihihihi.... ik kom niet meer bij
  (gemeen he)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje mina wat een klote hondje hhahahahah maar moet er wel vreselijk om lachen sorry.
  Is die straat mmadelief nou zwanger of niet... Denk dat ik een post gemist heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh geweldig!!!!!! hahahahah wat een verhaal, maar wat voor een cijfer had je dochter?
  Ik ben zo'n juf hoor(van1995 tot1 -1-2010).. en het is echt leuk om te doen !!! Klein of groot dat maakt me niets uit.van groep 1 t/m 8 ik heb ze allemaal gehad. Maar irritant is t wel als de afspraak 10.30 is en logisch dat die honden er nerveus van worden van al die kids in de buurt. en dan ook nog naar de tandarts vandaag... dat vind ik persoonlijk dus veel erger hoor! geef mij maar 30 kids in een klas de hele dag dan een half uur de tandarts brrrrrrrrrr

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hahahahahaha! ik ben dus een gewaarschuwd mens en zal er nooit aan beginnen!

  beetje bijkomen jij en weer een beetje zennnnnnnnnn worden

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Whoehhaaa wat een ellende hahahaha en dat allemaal voor een optreden van 5 minuten hahaha wat errug. Toen zat ik heeerlijk met een kopje koffie in de tuin, voetjes omhoog ;)
  Gympen? Ja graag!!
  Tandarts ?!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Had je die krijsende kinderen het niet op kunnen laten ruimen in het kader van de spreekbeurt?? hahaha
  Wat voor cijfer kreeg ze??

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooh.....dat was een nachtmerrie!
  Ik moest wel lachen, maar had ook met je te doen. En voor de klas staan? Mij niet gezien! Ik zou gillend gek worden....
  Sterkte nog bij de tandarts.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dank je voor dit zéér verhelderend verhaal! Ukkie's eerste spreekbeurt zal dus gaan over breien en niet over levende have.
  Kijk eens of de Zennnnnnnnn onder de kast ligt. Daar heb ik de mijne vandaag ook terug gevonden, naast een portie Chiiiiiiii.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat heb jij een schijtbeurt gemaakt, gewoon een schijtochtend, dus...
  Maar wij konden er weer smakelijk om lachen....
  Mijn zoon doet het volgende week over geld.
  Hij kan niets meenemen, want mama maakt altijd al het geld op!!
  Is goed voor de economie, toch, maar slecht voor zijn punt. Volgende keer maar over schoenen, die heb ik genoeg, Zuslief ook hoor, en kids idem.
  XX Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dus - de tandarts is uiteindelijk zo eng nog niet ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Kijk, hier knap ik nou van op! Al bijna uit m'n dip door jouw logjes.
  Enne: wie is Wim nou?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind je verhalen altijd leuk , maar deze is GEWELDIG!!!
  Je beschrijft het echt zo goed dat ik je gewoon zie staan op dat schoolplein , ha ha ha !
  Hoop dat het bij de tandarts beter is gegaan .....

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hhahahhahhahhah!! wat een verhaal weer...ik ga je missen.........groetjesssssssssssss ik ben weg !!! kus van mij........

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Survival of the mother! You did!!!

  En hoe is het met de tanden?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. gatverdamme wat een lekker smerig verhaal weer ;)
  Mijn kids zaten ook op Dalton scholen.. vond t superleuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Naar Denemarken....yeah !! koffer is gepakt...nu de hond wegbrengen,.....pffffff...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ooo Floor, ik zit hier te schateren in de keuken, Leo komt verbaasd kijken.... Je moet een televisieserie maken van je belevenissen! Grandioos!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat verschrikkelijk! Survival of the fittest en dan ook nog naar de tandarts...daar kan geen I will survive-vertaling tegenop. Pffff.

  Wat had ze voor cijfer (durf het bijna niet te vragen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Ilse,

  Zit nog een beetje na te lachen over je stukje. Wat een drama. Ik had al eerder een reactie bij je achtergaten maar ik denk dat ik een beetje teveel gedaan heb, steeds de medling Oeps, kan geen verbinding maken, kan geen ge-oeps meer zien. Nu maar even via de VPN-verbinding van kantoor bezig. Ik vond het echt ontzettend leuk om je te ontmoeten, wat een waanzinnig huis. Helemaals niets gemerkt van je kiespijn, je bent een echte vakvrouw!

  Groeten,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik begrijp dat ook niet: van die moeders, die hun dierentuin op school komen laten zien !!!!!!!!!!!!!
  Ik geloof, dat dat de reden is, dat ik nu bijna twee jaar geleden gestopt ben met mijn baan als basisschooldirecteur. Of was het het salaris...of kwam het doordat de concierge was wegebezuinigd en er toen een discussie ontstond over wie de vuilnis van het schoolplein moet opruimen ...
  Enfin...jij bent nu de schrik van het schoolplein, Roos, wèn er maar aan ! Dat komt nooit meer goed.
  Fijne avond nog
  Godeliva van Ariadone

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zeg Floor... sorry hoor

  ~proest~

  ik probeer mij zo in te houden, maar... ahum...

  whahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaa

  Maar ik leef met je mee, kids en spreekbeurten, laat ze dan zelf een pinquin vangen daar ;-)

  Oh en naar aanleiding van die Wim, las ik vorig logje dus ook.. ik wil je toch vragen, ivm dit logje over het scheiten van de honden...

  ken je The Secret? ~kuche~

  Wil ik je dolgraag een keer komen vertellen face to face dan en dan samen lachen zodra je het door hebt :D

  De tandarts, hoe is dat gegaan!

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Bij jou gaat ook nooit gewoon:)
  Ik zie de film al voor me, kun je niet een real-lifesoap maken. Volgens mij score je hoge kijkcijfers. En waar is nou die Wim, geen reactie meer?!
  Lieve groet en welterusten, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hoi Floor,

  Het is middernacht en ik zit hier in een hele stille huiskamer me kapot te lachen. Zoonlief kwam al informeren wat er met me aan de hand was. Dit had je moeten filmen en daarna op youtube.... best bekeken!!
  Meid wat een toestand maar hier ga jij niet meer intrappen!!

  Bedankt dat we even mee mochten genieten van dit(leed) vermaak..

  Groetjes en welterusten (hik)
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh meid .. ik zie het gewoon voor me .. lachen. Ja voor jou niet, denk dat bij mij ook het zweet zou uitbreken haha

  maar om het zo te lezen is wel errug leuk ahah

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Sorry ik snap dat je er gestresst door raakt maar ik heb echt zo hard moet lachen om die poepverhalen ik bleef erin. Sterker nog ik blijf erom lachen... !!!

  Groetjes,
  Maartje

  BeantwoordenVerwijderen