Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 28 juni 2010

Drukke moeder

Voor de duidelijkheid , ik typte busy moms in op google en dit kwam tevoorschijn, ik weet niet hoor maar zij ziet er niet echt busy uit ...


Mijn maandag was weer eens DRUK, VOL, ROMMELIG EN VOL GESTUNTEL maar ja daar is het maandag voor....
Het begon ermee dat ik dus uit dat bed moest, nou zeg, die ogen die wilden gewoon niet open gaan om half 8. Enfin eenmaal eruit een klets koud water ertegenaan en tig bakken koffie en daar ging ik nadat ik de jeugd bed uit had getrommeld om de honden gezelschap te houden en beneden te zijn als de leveranciers spullen zouden komen brengen. Moe moe moe , gekreun en gesteun , daar kwamen ze dan hoor , moeders kon vertrekken, nadat ik had gevraagd de vaatwasser leeg te halen, je eigen rommel opruimen, honden uitlaten want ik weet niet hoe laat ik terug ben.
9 uur ik vertrok , ik had mijn tasje klaar staan met 1 flesje water, 2 appels, en een grote beker koffie .
En na een halfuurtje in die auto dacht ik lekker een bakkie koffie te gaan drinken .... nee dus , koffie dreef over de zitting en in het tasje , klepje niet dichtgedaan (dat bedoel ik met maandag...). Geen koffie dus en geen appels meer want appels die een half uur in hele hete koffie hebben gedreven...wat restte was warm water aangezien het flesje in de warme koffie had gelegen. Fijn zo'n georganiseerd autoritje.
Enfin ik kwam in Zevenhuizen aan, allemaal nieuwe net aangelegde wegen die mijn navigatie niet herkende , dus een dik half uur zoeken , daar was ik dan eindelijk......
Nu denk je dat ik een pokkehumeur had ondertussen maar niks daarvan hoor , ik heb dik 1,5 uur dezelfde drie nummers afgespeeld in de auto, dat is een andere tik van mij (alleen in auto , keiharde muziek en altijd hetzelfde) en was heel blij te zien waar ik terecht kwam , een soort van walhalla voor de vrouw : allemaal mooie spullen !!!
Nadat ik flink had ingeslagen en mijn hebberigheid moest bedwingen en de auto helaas niet groter te maken was ging ik huiswaarts met de auto tot aan de nok toe gevuld. Nog steeds zonder koffie maar ik dacht zo thuis te zijn , zat meteen op de goede weg, geen files, eitje dus.
Niet dus, Floor Floor Floor, en maar meebleren met die muziek en maar relaxen in die auto en ineens zie ik Zwolle........ Zwolle? Ik moest even denken want ik ben echt een doos in ons landje in kaart brengen . Maar na enig denkwerk kwam ik er dus achter dat Zwolle als je van Zevenhuizen af komt NA Harderwijk ligt en niet een beetje NA Harderwijk maar 45 kilometer NA Harderwijk. Ik had dus al 45 kilometer als een kip zonder kop gereden en was Harderwijk zo voorbij gereden , leuk is dat....denk je snel thuis te zijn , moet je ook nog 45 km terug rijden.
Pfff en geloof het of niet , ik kom thuis aan en tegelijkertijd komen er twee leveranciers spullen leveren , dik half uur dozen sjouwen en auto legen later: alles wat zo mooi was opgeruimd dit weekend.........is weer een grote berg dozen en spullen !!! YEAH lang leve de maandag !!!
En woensdag komt iemand naar ons huis kijken en dan moet het allemaal weg zijn , verschwunden want het is voor een reportage en dan wil je een beetje indruk achter laten toch?
Ach gelukkig was het een druilerige dag en lekker fris en morgen ook dus lekker werken ...

Om 4 uur zaten we voor de wedstrijd met bitterballen en tussendoor deed ik nog tig bestellingen de deur uit en eten maken en toen na het eten en na de wedstrijd heb ik de hele woonkamer gerestyled, alle decoratie eruit en nieuwe erin.......
Morgen staat alles klaar voor foto's
En nu ga ik naar bed tis 12 uur en morgen moet ik vroeg eruit , zat te doen !!

O ja ik denk niet dat NL gaat winnen van Brazilië wat denken jullie???

19 opmerkingen:

 1. No chance! Die Brazilianen zijn de toekomstige wereldkampioen. Nederland is dat niet. Het was leuker geweest als ze Brazilië in de finale hadden gehad, dan kon de keeper ook weer meespelen. We gaan dik en dik verliezen......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat betreft je foto, ik denk dat je het heel druk hebt om er zo uit te kunnen zien...

  Groet, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was afgelopen weekend ook in de buurt van 7huizen de domdom helemaal van de leg.
  Ik heb dat ook steeds hetzelfde nummer en keihard meebleren.
  Ja en het voetbal denk ook dat ze het niet gaan redden, wordt vrijdag weer 2 uur zweten en op en neer naar de was lopen.
  x Fon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het kleine beetje realiteitsbesef dat ik heb, zegt mij dat Nederland geen kans maakt. Maar hopen en dromen mag, toch?
  Enne...na een Busy Day, als Busy Mom, zie ik er dus echt niet zo uit! Eerder als een uitgerekte vuilniszak met wallen als zwarte poelen onder mijn ogen. Mocht je het geheim van de Juf op bovenstaande foto ook opgoogelen, geef het dan even door!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gut Floor, wat heb jij een geluk dat het weer gister lekker fris was :) mooi alles weer aan kant voordat je onder je dekbed kroop.
  Mijn tuniek is van Dept..misschien kun je 'm nog ergens vinden, ik heb 'm pas 2 weken..
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tsssssssssssss moet ik dan ECHT weer the spirit hooghouden hiero!?!?!?!? WEEEEEEEEEEEEEE ARE THE CHAMMMMMMMMMPIONNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Je moet het gewoon WILLEN zien!! *KUCH*.....ik zeg AANVALLUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH................:D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een hond Louis, die is hooggevoelig. Iedere maandag, maar dan ook altijd op iedere maandag, maakt hij zich on-zichtbaar en rust. Alsof hij in diepe trans is, rust hij uit van het weekend, dat altijd overvol is van geloop, gekakel, gedoe, gekook,gewandel, gespeel, gelach etc. etc.

  Nou, dat lijkt mij voor jou een uitstekende strategie, Floor....want: ik dacht eens bij mezelf: wordt die vrouw nou zenuwachtig van dat drukke gezin of wordt dat gezin nou zenuwachtig van die drukke vrouw !

  Dus: probeer eens een maandag uit je on-zichtbaar te maken en uit te rusten !
  Mogen ze op dinsdag weer komen vragen hoe het met je is !

  Lieve groeten
  Godeliva van Ariadone

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vannacht moest ik aan je denken toen ik nog zwetend wakker lag om twaalf uur, ik zag in gedachten Floor in een skijack door Harderwijk lopen. Om drie uur werd ik weer wakker en trok het dekbed over me heen moest ik weer aan je denken, en dan dat deuntje van Gooische vrouwen, zit de hele dag in mijn hoofd, toch vind ik je blog een van de leukste om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wow wat leuk een reportage. ik heb gsiteren het filmpje van je huis nog eens bekeken. Echt mooi hoor. En voetbal dat redden ze vast niet, maar ik heb er geen verstand van want ik kijk nooit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tja,Maandag, vrouw, blond en meeblèren.
  Gelukkig is Nederland zo mooi, dat dat kleine stukje extra toch niet erg is...???Wat zit ik nou te ouwehoeren...
  Excuses voor mezelf, maak het zelf ook mee, vooral samen met zuslief, dan blèren we teveel tegen elkaar en is daar zomaar ineens een brug, die er eerst nog niet stond en nu zomaar ineens wel...
  Of toch weer te ver gereden????
  Koffie in auto, ik doe het niet meer.
  Laatst bekertje bij benzinepomp gehaald, nieuwe witte blouse aan en had klanten op de beurs....
  Juist ja....dag witte blouse, leuk binnenkomertje bij klanten, veel gevloekt....
  En Nederland tegen Brazilië: ZE verliezen....
  Groetjes, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou willen dat ik er zo uitzag als ik druk ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig lag de koffie niet op je schoot, dat is mijn uitkomst bij koffiedrinkenindeautouiteenplasticbeker.
  Voetbal? Jaaaaaaa, tuurlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. tuurlijk gaat nederland WEL winnen van brazilie floor!! Brazilie maakt zijn reputatie tot nu toe helemaal niet waar. En wij eh... nou ja ook niet, maar vanaf nu vast wel.

  Oh en vergeet niet om af en toe adem te halen ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh en die foto!! whoehahahhahaaa, deze drukke mama zit vandaag even voor het eerst, net eindelijk een boterham op en ik heb een knal rood/paars hoofd met over pieken haar en het zweet tussen mijn reet.... dus.
  lekkere realistische foto inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. tuurlijk is dat een drukke moeder! dat moet een enorm werk zijn om je lijf zo in vorm te houden, die hangt vaak uren in de gewichten elke dag, de beautysalon etc.etc.
  In welk blad ga je nu dan komen met je huis? ik ben benieuwd..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Natuurlijk gaat Nederland winnen Floor....
  Ben benieuwd voor welk blad ze komen?
  En maar goed dat er vanmorgen niemand een foto van mij maakte als Busy Mom. Pfff....

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ga je de kiet verkopen dan, dat er iemand naar jullie huis komt kijken?

  En lekker autoritje. Wel herkenbaar, zowel het ongeorganiseerde als het loeihard steeds dezelfde muziek draaien.

  (heb je nog tijd voor een KOP, if you know what I mean?)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat klinkt als een echte maandag....gelukkig volgt dinsdag!
  En onze jongens...ik hoop het wel maar ik denk niet dat ze het gaan redden.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Volgend logje die drie nummers maar 'ns even plaatsen lijkt me. Ik ben benieuwd namelijk.

  Enne vrijdag, dan gaan 'wij' echt niet winnen.

  BeantwoordenVerwijderen