Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 19 juni 2010

Bijna gelyncht ...Ik ben er helemaal klaar voor.
Honderd bitterballen, frietpan, mini frikandellen, de toeters (9 stuks maar liefst, alleen bij doelpunt mag er getoeterd worden, dus dat word rustig, whoehahaa) en 3 kronen oranje van de staatsloterij gekregen. De kids hebben nog vriendjes uitgenodigd...dus het word een dolle boel.
Laat de wedstrijd maar beginnen ....
Maar eerst ga ik nu even foto's maken, erna in bad mijn haar wassen en mijn body scrubben want ik heb echt de meest lekkere scrub ever gekregen van haar, hij riekt , mensen het is verslavend en sindsdien scrub ik alles wat er maar te scrubben valt....

Oh enne ik heb nog onwijs ruzie gekregen met mensen, echt heel erge ruzie omdat ik mijn mond weer eens niet kon houden, het moest eruit.
Man en vrouw zitten in auto , achterin zit baby in maxicosy en ernaast een peuter van een jaar of 2. Ramen dicht , man en vrouw zitten beide te roken als een schoorsteen , auto stond blauw van de rook.
En dan word ik agressief, heel erg agressief, krijg ik een soort van waas voor de ogen en moet iets eraan doen, en dus moest ik even melden wat ik daar nou van vond van dat gedrag, dat ze die kinderen gewoon aan het vergiftigen waren , dat die arme kinderen gewoon longkanker aan het kweken waren , dat die arme kinderen niet kunnen praten, dat hun de ouders onverantwoordelijk zijn, dat het asociaal is hoe ze met hun kinderen omgaan, dat ze verplicht gesteriliseerd zouden moeten worden, dat ik jeugdzorg ging bellen en hun kenteken genoteerd had , dat het pure kindermishandeling is.... ja ja ik weet het , ik sloeg een beetje door .
En laat het nou heel erge a-sociale ordinaire lui zijn , die niet op hun mondje gevallen zijn, die de handjes snel laten wapperen, dus ik scheet zeven kleuren na een dikke 2 minuten ...
En naderhand was ik blij dat ik geen klappen gehad had....
Maar ik kan er me nog zo boos over maken en ik zie het dagelijks bijna , rokende ouders met baby's in de auto en ik weet ik rookte ook vroeger en ook tijdens mijn zwangerschap (7 per dag omdat die oetlul van een gynaecoloog zei dat dat geen kwaad kon) en ik weet het , hoezo zeg ik dan wat als ik het zelf deed? Ik weet het ook niet, feit is dat ik gestopt ben met roken en ik echt nu niet meer kan begrijpen dat ik het ooit gedaan heb dat roken, ik me vele malen fijner/fitter/gezonder voel sinds ik gestopt ben nu 8 jaar geleden. En dat ik vroeger als kind zijnde in de auto zat met rokende ouders van NL naar Zuid Frankrijk en me nog heel goed kan herinneren hoe goor ik dat vond.
Enfin ik leef nog en moet voortaan tot tien leren tellen voordat ik mensen aanval....26 opmerkingen:

 1. kan kort zijn.....was teveel aan het woord gisteren ;)........ga scrub bekijken.......dol op......ballen in vriezer......pan schoon ;)....logeetjes kleden zich aan :D....douchen....nieuwe jurk aan.....haren verven VOORDAT nieuwe jurk aan.....soep aanzetten VOOR douchen, haren verven, nieuwe jurk aan......*fluit*.
  en op je bebbels:..WOEHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH.......you and I are the same......maar zal niet verder gaan, moest kort......TOEI!

  OLE OLE OLE OLEEEEEEEEEEEEEEEEeee....

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. welnee...ik ben trots op je dat je het wel gedaan hebt! want als niemand t zegt....en nu kan je toch best trots zijn dat je t wel gezegd hebt wie weet dringt het oooit tot die simpele koppen van ze door!!!Arme kids zeg. En wat je vroeger fout gedaan hebt.. wat betreft roken dat zegt toch niets over nu. Jij hebt er toch ook van geleerd en jij laat je kidsnu toch ook rookvrij opgroeien.Dus heb je best recht om t tegen een ander te zeggen hoe slecht het wel is..
  Veel plezier vanmiddag..eh mooi dat ik ff t dorp in ga..lekker rustig....ik hoor t gejuich vanzelf wel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Floor en tot 10 tellen?! whoehaaa (vreselijk zulke mensen), stop er zometeen maar een paar bitterballen in (mag vandaag toch zeker wel), ik werk nog even een uurtje door en dan ben ik klaar voor deze week. Weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zou ze toch of niet, hier hetzelfde hoor, mijn ouders hebben altijd gerookt in de auto overal, dat was toen gewoon zo...... zo zo zo zo zooo zo heel dom.

  Stuur of Schiet een wat bitterballen deze kant op, je heb me nu al dagen lekker lopen maken, sh*t ga maar koffiebroodjes eten of zo haha...
  fijne wedstrijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tot 10 tellen? Haha...gaat dat? 2 4 6 8 10? Of 5 10?
  :) Ik begrijp zoiets ook niet hoor, ik kan dan mijn grote mond ook niet houden. Ik vind het al ontzettend als de mensen een kinderwagen duwen (kindje met gezicht naar de moeder / vader) en er dan gerookt wordt.

  Ik had ook rokende ouders en vond het VIES.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedzo meissie , heel goed gedaan. Ik zeg altijd tegen dat soort types. Als Nederldand hufter proef word gemaakt dan ben jij de eerste aan de beurt. Dat zeg ik niet tegen rokende ouders hoor. Daar wijs ik alleen op mijn voorhoofd. Klappen, nou ze komen maar zo'n oud bibberig mensje zoals ik zal ze eens een poepie laten ruiken. Laten we nu eens met elkaar afspreken (alle blogdames) dat we iets zeggen tegen oetlullen en hufters. Eens zal dat helpen Toch???? hum weet niet zeker maar kunnen het proberen. Jij hebt als eerst de spits afgebeten. Wie volgt?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel stoer van je hoor, ik zou het niet durven, ben ontzettend bang voor agressie en loop er met een grote boog omheen. Conflictmijdend gedrag noemen ze dat. Ik ben gewoon een angsthaas maar ik rook niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn scrub riekt? Pardon? 'Lekker' bedoel je uiteraard... i know, i know...
  Ik scrub me ook helemaal wezenloos en bedenk me nu dat ik je rose scrub had moeten geven... Sorry, sorry, maar deze foto is wel leuk en rose, alleen lang niet zo lekker als de scrub in kwestie.
  En meid, wat ga jij vreselijk uit je panty zeg, maar ja ik snap het wel al zou ik het niet gedurft hebben...
  En nu: voetbal kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh je moet uitkijken hoor haha
  ik liep een keer met mijn broertje naar de feestwinkel (mijn ma werd 50)
  zie ik een vrouwtje die ik kende van vroeger...met haar dochtertje van een paar jaar en een baby de toen nog (nu nog????) coffeeshop ingaan
  Dus ik zeg wat doe jij nu????
  Ff een jointje halen ....
  Ik zeg zal ik buiten ff op die kinderen letten dan???
  Nee waar bemoei je je mee domme trut!!!
  Ruzie door die stad mijn broer die zegt doorlopen.... pffff
  Zo hebben vrienden (nou niet meer van mij) van het woonwagenkamp een kroeg de spetters
  Die snappen maar niet dat Pris daar niet binnen mag komen voor bijv voetbal ofzo...
  Ze mailt me gek dat ik zo kinderachtig ben
  Maar ach een kind in de kroeg zal wel normaal zijn??? Kom er zelf niet en mijn kind helemaal niet!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha! Ik vind het knap dat je dat durft hoor! Maar je hebt gelijk, bij ons thuis rookte ook iedereen op zusdus en mij na, en ik vond het goor, ik vind het nog steeds goor en helemaal als mensen roken in een straal van 3 meter om me heen. Viespeuken zijn het, totaal egoïstisch omdat ze geen rekening houden met mensen die er niet tegen kunnen. Blèh!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Top hoor, ik vind dat er te weinig mensen zijn die eens wat zeggen.
  Ik hou zelf ook mijn mond niet, ( en moet ook wat vaker tot 10 tellen )

  Heb zelf nooit gerookt,mijn fam wel maar nooit in de auto oid gelukkig.
  Met een kinderen in de auto roken, absurd.

  Gr Deboor

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaaa die scrub heb ik ook heerlijk he?
  Gebruikt Oprah ook!!
  Enne.....ik kan ook niet altijd mijn mond houden als ik zoiets zie hoor!!!
  Fijn weekend groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha die van de toeters vind ik erg lachwekkend,dus je hebt ze maar 1 x gehoord en gelijk heb je van dat roken,jammer dat ik niet bij je was,want ik heb geen last van al die kleuren,dat die lui het zelf niet snappen,belachelijk gewoon,wens je een fijn weekend,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Was een lekker rustige wedstrijd voor jou..één keer toeteren.. en nou ja misschien aan het eind nog een keer om de overwinning te vieren?!
  En je preek..goed gedaan, (al zou ik het niet durven)!! Je hebt helemaal gelijk en juist jij mag het zeggen met jouw rookverleden!
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bitterballen op, en sla maar weer in voor de volgende wedstrijd. Floor, je hebt gelijk wat die mensen?? nou ja..) betreft. Al heb ik daar het lef niet voor. Zie het al op de voorpagina, "Vrouw krijgt klappen door bemoeizucht" hahaha.
  Scrub het maar lekker van je af.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Pfffft...Zalig te merken dat ik niet de enige ben met zo'n knopje dat zo nu en dan oncontroleerbaar door slaat. Ik begon me al een buitenbenige einzelganger te voelen, en dacht dat het tijd werd voor een cursus resocialisering. Al blijft het risico altijd bestaan een klap te krijgen met mijn grote mond (ook geen probleem, ik mep wel terug mits daadwerkelijk nodig...)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi,hoi,je hebt helemaal gelijk dat je er wat van gezegd hebt,petje af.
  Ik kan mijn mond ook nooit houden al probeer ik het wel maar,haha,het is er meestal er al uit voordat ik er bij nagedacht hebt.

  Je kan weer bitterballen inslaan als het goed is, gaan ze waarschijnlijk door naar de volgende ronde.

  Fijne avond,xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. We hebben gewonnen, vraag alleen niet hoe.
  Je zou er een bitterbalverslaving van krijgen, of krijgen we jou dan ook op onze nek???
  Gelijk heb je hoor, ik durf alleen maar heeeel lelijk te kijken als ik het zie, die stinkende, rokende mensen, met kids.
  Gruwel. Het stinkt uit de poriën, zelfs scrubben helpt er dan niet meer aan.
  Heb je al een rose huidje??
  Kun je volgende keer een afbeelding op je blog zetten.

  Groetjes, Margotxx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieverd.tel alsjeblieft echt tot 10 de volgende keer....pffffff..........wat een verhaal !!!

  En....... WE HEBBEN GEWONNEN !!!!.......waren de ballen lekker???

  Fijne avond.....liefs van mij.....

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat had je waarschijnlijk op je vingers kunnen natellen... dat die 'in de auto rokende lui waar kleine kinderen bijzitten' aso's waren...! Ongelooflijk a-sociaal om in zo'n minikleine ruimte te gaan roken waar 2 van die erwten bijzitten inderdaad! Walgelijk!!! Ik had gewoon naast je gaan staan foeteren hoor, dus... goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dan was het vrij stil met die toeters.
  Tsss, roken in de auto waar kinderen bij zitten. Asociaal. Goed dat je er iets van gezegd hebt hoor! Je bent mijn heldin.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Wondel....ja...goed idee...op haar vingers natellen- dat zijn er ook 10. Of was je ooit timmerman Floor???

  BeantwoordenVerwijderen
 23. de ballen en toeters overleefd Floortje???:)

  Doe jij eens een voorstel voor MIJN slaapkamer, maar dus niet kiezen uit de foto;s van mijn post he, die zijn het NIET.......enne.....detailtje om mee te werken....wij hebben een hemelbed.....TJUU...toch een slaapkamergeheim;))

  *ZWAAIT*

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Fijn dat er nog mensen zijn die hun mond open durven halen.Dapper hoor, dat je voor de kindjes opgekomen bent.
  Heb zojuist je blog ontdekt en ga je zeker volgen. Mooie foto trouwens van jouw met je dochters.

  warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Nou ja, wat heb je met je blog gedaan???Ik klikte en dacht eerste even dat ik fout zat...Rose is top, maar niet al die kantjes en tuttels...Sorry, sorry, sorry kan soms ook m'n mond niet houden...Maar zoals jij: dat vind ik gewoon echt stoer!!! Iedereen (tenminste de wel-denkende types) denkt "dit is belachelijk"en jij zegt het gewoon! Top!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Volgens mij heb ik wel eens gezegd: "Omdat ze zo goed voor haar mening durft uit te komen." Je ontkende dit maar als ik bovenstaande lees...

  Groeten,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen