Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 22 mei 2010

TV night


Gisteravond was redelijk relaxed avondje , alleen maar tv gekeken vanaf half 8.
DWDD, X Factor, TV Kantine, X Factor, Ranking the Stars (hadden we opgenomen) , De Pfaffs.
En om half 2 rolden we bed in nadat we eerst nog waren wezen wandelen met de dogs of course.

Oh hebben jullie het ook gezien ? Ranking the Stars? Heerlijk , die Viola Holt tegen die John de Wolff , ik kwam niet meer bij , die man werd er bang van hahaahaa. TV Kantine, ook al zo leuk.

Ik heb de nieuwe Linda in huis (eindelijk) en dit nummer is BLIJ . Die Linda die flikt het allemaal toch maar mooi , ik vind het een topwijf. Er staat een interview in met Maarten van Rossem , Nederlands grootste mopperkont , en ook daar werd ik blij van , want die man die moppert heel erg , maar echt, het is gewoon humor. Ik kan er wel om lachen , en ik ben veel te weten gekomen , meneer houdt niet van douchen, douchet dus maar om de 8 dagen ongeveer. De deal die hij heeft met zijn vrouw is dat als zij echt vind dat het nodig is hij dan onder de douche springt. Ieeekkkk Hij moppert wat af in het interview , die man is trouwens professor, niet de domste.
Gisteren zat hij ook in DWDD , dat is echt mijn most favorite show.
Die Mathijs , ik begreep nooit wat vrouwen nou aan die Mathijs vonden maar eigenlijk vind ik hem steeds leuker die Mathijs en dan die Marc Marie :) KLIK KLIK deze is leuk

En die PFaffs ik ben echt elke keer weer verbijsterd over hoe vaak die moeder op die kleintjes past , die oma is altijd bezig met die kleinkinderen en dan heeft ze zelf ook nog een kind in huis want die Jean Marie die doet geen flikker. Misschien valt het me zo op omdat wij geen oma's of opa's hebben die met de kleinkinderen dingen doen.

Even wat nieuwtjes en cijfertjes dan maar die ik vanmorgen las op het world wide net:
 • chocolade ontdekt die jonger maakt (laat maar komen)
 • zonnen is gezond , jaren werd gezegd van niet, nu is er na nieuw onderzoek ontdekt van wel (joepie die zon in dus )
 • 1 milj NLers zit aan anti-depressiva (en de rest is ook niet echt vrolijk)
 • Vrouwen met maat 42 zijn het meest tevreden met hun leven en uiterlijk (nou waarom doe ik nog moeite eigenlijk om in die maat 38 te komen??)
 • Italiaanse mannen huilen 2,5 keer per maand (de watjes)
 • Van alle vrouwen die zelfmoord plegen is 56% chinees (mijn god ik schrok ervan , was ist loss daar ?)
 • De Beckhams lakken de nagels van hun honden (hoe meer geld hoe gekker)


17 opmerkingen:

 1. ik vind je log leuker en leuker worden floor, je had veel eerder anoniem moeten gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Floor

  Geweldig de rose foto's op je blog,en Ranking the Stars gisteravond, vooral Viola...ik blijf er haast in en de gemene opmerkingen héérlijk.
  Maar waarom zet ze zichzelf zo voor gek, daar begrijp ik echt niks van, maar superleuk voor ons.
  Geniet van het weekend en van het mooie weer!!!
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze echt geteld hoor, bij 9986 nog even de tel kwijt...

  Alle gekheid op een stokje, mijn computer kan goed tellen!

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik las dat ook ja, van die chinezen en zelfmoord. Maar het is nogal vertekend vrees ik, want er zijn gewoon heel veel chinezen op de wereld, geen idee hoeveel en ik heb ook geen tijd om te googlen. Maar als meer dan een derde van de wereldbevolking chinees is en als we daarna nog eens gaan kijken naar de verdeling of er bijv. in "westerse" landen meer zelfmoord wordt gepleegd dan niet westerse landen ofzo en zo meer, dan denk ik dat je, precentueel gezien een andere verdeling krijgt. Heb het gevoel dat in de berekening die wij hebben gelezen alleen gekeken wordt naar nominale aantallen en niet naar een verdeling daarin. Kijk, als je zegt dat 53% van de zelfmoorden chinezen zijn, dus dat er in totaal bijvoorbeeld 100.000 zelfmoorden per jaar zijn, waarvan dan 53.000 chinezen, en maar heel weinig Nl'ers, dan denk ik, ja logisch, want er zijn ook veeeeeeeeel minder NL'ers dan Chinezen. Nou ja, snapt u mij nog een beetje? Ik hou op met raaskalen op de zaterdagochtend en ga maar boodschappen doen. Vanavond eten we trouwens chinees :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, kan me ook zo heerlijk ergeren aan De Pfaffs, al die niet luisterende kids met speentjes. Hihi best wel leedvermaak eigenlijk (maar dat doet een mens ook wel eens goed) ;) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Floor,

  Ik zei het ook al, het spettert eraf hier!!!
  Helemaal Super!

  Heb je die broer van Maarten v. Rossem toen niet gezien? Als 2 druppels water,en er is ook nog een zus...

  Fijn weekend, geniet van het mooie weer,
  groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ja, Marc Marie vind ik een schatje, helemaal zonder pruik nu.
  Nog smeuïge andere dingen in de Linda? Tenslotte is Bram ook voor Eva gevallen door een interview voor de Linda. Wat vind je daar trouwens van, van die romance?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, zo'n tv-avondje. Het is lang geleden dat ik dat deed!

  Ik vind De Pfaffs helemaal verschrikkelijk. Als ik die Sam alleen al zie, word ik al misselijk. Wat een eikel. Ik begrijp sowieso niet dat mensen zich lenen om jarenlang gevolgd te worden.
  Eén keer in de acht dagen douchen? Gatver.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi,hoi,ik heb geloof dat wij een heleboel leuke dingen gisteravond gemist hebben op tv door onze werkzaamheden,balen.We gaan onze schade as vrijdag maar even goed inhalen.

  Hele fijne pinksterdagen allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja heerlijk avondje voor de buis, ik moest eerst bij de kapper langs dus heb DWDD niet gezien (ga het nog wel terugkijken, al is het aleen maar voor matthijs, wat een heerlijke man en ook nog met inhoud en humor, en MM is een schatje)
  Ranking the stars is altijd leuk, al vind ik de oude garde wat minder dus zap af en toe heen en weer.
  Je blog is super, heb net even bijgelezen, en genoten!!!
  Zonnige groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb gebruld bij Ranking the stars. Viola zou John zo op d'r deskje nemen als ie een pink uitsteekt. Ik vind het gewoon plaatsvervangend genant. Maar het is wel brullen, ook met valse nicht Hans en flapje Dries...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het weer een feestje om je te lezen vandaag...........echt !!

  Geniet wijffie ..............je kan het !!

  En helemaal geen negatieve reacties meer...........toch wel jammer eigenlijk !! hahahhahah!!

  Fijne avond..........

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben ook groot fan van DWDD en MM in het bijzonder. Heerlijk dat gehakkel met een zachte G. En wanneer ga je die chocolade bij Tutze verkopen, doe mij maar vast een paar kilo in bestelling (Ben ik straks 10 jaar jonger en 20 kilo zwaarder, pas ik meteen in mt 42). Heb RWTS niet gezien, volgens mij zie ik dat altijd op een andere avond, de herhaling wellicht, maar ik verheug me er nu al op.
  En de foto's van het feesie gaan komen, beloofd. Schiet net zo lang totdat ik te dronken ben en het alleen nog maar wazige plaatjes worden (letterlijk en figuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb de Linda ook gekocht, want staat onze buurman in, als danser.
  Maar erg gelachen om intervieuw met Maarten , de viespeuk.
  Ik zie weleens s'morgens de Pfaffs, maar dan loop je nogal achter geloof ik.
  En toch was toen al de Burberry ruit favoriet, Jean Marie geblondeerd, Sam een oversexte boer, Lindsey het evenbeeld van haar moeder en Debbie te zielig voor woorden; HEERLIJKE TV, dus.
  RWTS zie ik altijd in delen, maar ook dit is; verstand op nul, blik op oneindig, geweldig dus.
  Als Karin geen foto's meer kan schieten van haar feestje, door de zuip, schiet ik wel verder hoor.
  Groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, heb ik weer ranking the stars gemist. Dat vind ik zo leuk, lekkere rake opmerkingen heen en weer. Toch maar de dvd instellen..
  En the pfaffs, ja leuk maar ik erger me idd ook vreselijk aan de jean marie. Ik weet niet wat het is, maar hij stoort me..

  he meid fijne dagen met je family.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ha! oh nou ik lees graag je blog hoor. tjonge je gaat als een speer zeg.je blog ziet er gaaf uit ook hoor met doe roze plaatjes steeds.
  hahaha erg he die pfaffs en ik kijk toch iedere dag...en ook de nieuwere afleveringen van vrijdag.Al die feestjes die ze maar geven..nouja dat mogen ze natuurlijk zelf weten hoor.Maar die kids.. ja inderdaad die worden maar bij oma gedumpt. en luisteren ho maar. En die spenen in hun mond terwijl ze de 5 jaar al gepasseerd zijn..In bed ok maar zo...de hele tijd door. Tja nou mogen ze het allemaal zelf weten hoor, want ik kijk natuurlijk wel en dat hoeft niet.. dus een beetje amusant vind ik t toch.. maar die Sam gatver wat een goor ventje vind ik dat. die maar gaat kokhalzen bij t zien van een poeppie en dat ze t nog gewoon vinden om scheten te laten in elkaars gezicht..bah...
  en jean marie die maar slappe toespraakjes houdt( ik zou nou geen toespraak durven geven hoor) Maar goed ben wel benieuwd wie er wint met X factor. prettige pinksterdagen!

  BeantwoordenVerwijderen