Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

zaterdag 29 mei 2010

Tandenfair
Donderdag avond vielen we in slaap : kapot waren we , om 4 uur in de nacht kwamen we erachter dat we nog steeds tv aan het kijken waren met de ogen dicht.

Ik werd om half 7 wakker met knallende kiespijn , gelukkig heb ik BRUFEN in huis en die heb ik dus ook de hele dag geslikt ! Maar de tandpijn blijft en de tijd tussen de brufens wordt korter en korter...

Gisteren was een geweldige dag , het was gematigd druk, niet echt topdrukte maar gewoon gezellig en dat kwam vooral doordat de zusjes er waren ZIJ en ZIJ , blond zijn ze beide , waarom ik nou dacht dat er eentje donker was? In ieder geval ze waren er en het was superleuk ze te leren kennen, 2 gezellige mooie Brabantse dames . En toen kwam ZIJ nog met haar man , ze waren toch op weg naar Venlo en dan ligt dit op de route (not dus) , heel lief dat ze speciaal voor de fair zo'n omweg hadden genomen. Verder niet te veel storen sssttttt want ze hebben een romantisch weekend want ze zijn 12,5 jaar getrouwd. En ZIJ kwam ook helemaal uit Zeeland hiernaartoe , zo lief helemaal in haar eentje zo ver gereden , top ! En er waren nog meer dames die hier mee lezen die reageren vast nog wel op dit blogje hè dames....
Want ik kan het allemaal niet meer onthouden , en dat kwam/komt door de zeurende pijn in mijn gehele linker kaak. Die ik nu weer ga onderdrukken met een stevige dosis brufen want het is 8.17 en ik heb minder dan 2 uur voordat de deuren openen hier...
Nu heb ik geluk dat ZIJ er is mijn vriendinnetje S die tandartsassistente is (hoort u het liedje?? , het is altijd lente in de ogen van de tandartassistente, IN KOOR) en die wilde me gisteren even te lijf gaan met iets om op mijn kies te slaan , nee hoeft niet schat mijn tong komt eraan en ik ga al door de grond , sadistje.

Verder kwam mijn middelste thuis, die naar Schier was geweest op kamp met haar als stro ,een fikse kleur op haar gezicht en helemaal niet moe natuurlijk. Hun papa kwam ze halen gisteravond en dus zie ik haar morgen pas weer en ze baalde flink want ze had zoveel te vertellen en wanneer kan ik dat dan vertellen? Want in een kwartier gisteren was natuurlijk veel te kort...ja morgen dus schat, schrijf het op zodat je niks vergeet en vertel me morgen alles...als ik dan niet bij een weekendtandarts zit .
Dan is het niet onbelangrijk te vertellen dat ik dus heel erg bang ben van de tandarts, in de zin van ik slik oxazepam als ik ernaartoe moet , zo bang. Dus medelijden graag , veel medelijden en bidden dat het vanzelf overgaat. Hopelijk ga ik het trekken vandaag....
Nou toedeloe tot gauw...

23 opmerkingen:

 1. De eerste dag was dus zeer geslaagd en geweldig, de pijn is een stuk minder natuurlijk, en ik ben er toch bang voor al zal ik hopen en bidden en met alle macht proberen of het vanzelf over gaat!

  Sterkte, maar ook heel veel plezier vandaag!

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waardeloos pijn in je mond je voelt het steeds. Hou je taai vandaag.... En ondanks alle (pijn) veel verkopen . Liefs Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien heb je een tandenFEE nodig :-).

  Goed om te horen dat het gisteren zo gezellig was. Veel plezier vandaag, ondanks de pijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach Floor...tandpijn wat een ellende is dat he. Ik zou graag bij jou zijn vandaag nee niet om je handje te houden hoor..maar op de fair en dan even per ongeluk bij de buurman bellen en vragen of die fair bij hem niet doorgaat:)??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oei dat klinkt heel pijnlijk
  een flinke dosis oxepam en gelijk gaan hoor! als zo'n ontsteking je kaak in slaat ben je helemaal klaar en kun je naar de kaakchirurg
  brrrrrrr
  maar ik leef met je mee vind de tandarts ook zo eng

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oxazepam... oei.... Ik heb medelijden.
  Probeer anders min tandarts, dat is zo'n schat, daar is echt niemand bang voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte met je kies!
  Geniet nog van deze dag. Ik hoop dat je het druk krijgt (kun je ook niet aan je kies denken hoop ik). Als het me lukt kom ik nog......
  Hier begint de zon door te komen. Wie weet ook in Harderwijk.
  lieve groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. toco tolin wil wel eens helpen met een pijnlijke kies. heel spul te krijge bij de drogist. Is een menthol goedje kun je voor alles en nog wat gebruiken:)(Hoofdpijn, verkoudheid tandpin enz:D)
  FF op er rond je kies smeren en het verdoofd wat. Lekker is het niet!!!

  heel veel succes vroukwe.
  groetjes
  Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 9. *sjucht*....Floor....FLOOHOOOR>..Floortje!!!!!!!!!!!! Je weet het toch, wat deed Mien Dobbelsteen toen ze tandpijn had(je je bent OUDER dan ik dus je zou dit moeten weten *GRIJNS*).......SPOELEN!!!!!!!!!!!!pompompom......Dus ik zeg *PLOP*....flesje open en spoelen maar.....postieve bijkomendheid......als je dan morgen moet gaan om 'm te laten trekken, merk je daar ook meteen weer niks van!!!:D>..Opgelost???

  Waarom ga je nu niet even snel....pijnstillers erin en je bent er vanaf! Weg...niks vooruitschuiven, afwachten...wat pijn doet wordt niet beter zonder behandeling(ja mam).....even op je tanden...uhm......in je handen knijpen ;)...en ga!!!! Dan heb je in elk geval vandaag nog een leuke dag, en morgen ook!GA NOU!!!!! Floortje???? GA!!!!

  Enne....ik kan het woord druktemaker NERGENS terugvinden?? Heb ik iets gemist(of gezegd in een afwezige bui???)???
  Jammer dat H.wijk zo ver weg is hoor......zelfs op weg naar Venlo ga ik dat niet redden......(dat is pak 'm beet 10 minuten van hier)

  TOedeloe!!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat leuk dat die zusjes er waren! Daar ben ik dus echt nieuwsgierig naar omdat er niet zoveel zusjes samen bloggen.
  En wat fijn dat het gisteren op je fair lekker doorliep en gezellig was. Balen van je kiespijn want dat is waardeloos natuurlijk! Ik hoop maar dat het met een sisser afloopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat balen van die tandpijn. Ik denk dat je toch maar 'ns een bezoekje aan de tandarts moet regelen dan.
  Leuk dat je zo weer een heleboel www-mensen leert kennen. In september heb ik een weblogmeeting, daar heb ik zin in!
  Succes vandaag met de fair.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat leuk dt (bijna) heel logland langskwam....nu ga ik verder lezen hoe het was en of je de buurman hebt omgelegd...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb meedelijden met jou, heeeeel veel medelijden!!
  Jij dan ook een beetje met mij (zie blog)
  beterschap, hoop echt dat het goed komt!
  groetjes Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat was het leuk je fair. En nee hoor in het echie is Floor helemaal geen druktemaker, maar een hele lieve meid. En ik begrijp wel dat je dacht dat ik donker was, ik kom ook zooooo intelligent over op m'n blog! Woehaaaaa. Nog bedankt voor de warme ontvangst en de lekker drankjes. Zusje en ik hebben er van genoten. Voor herhaling vatbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heerlijk dat dag 1 geslaagd was en ik hoop dat vandaag ook super was!
  Nu nog graag je kiespijn uit bannen want dat is altijd vreselijk.
  Voor de volgende fair hoop ik dat ik ook weer kan komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nou leuk dat het zo gezellig was !! en wat erg van je kiespijn.ik zou het gewoon op een zuipen zetten....dan voel je niks meer........had je nou vandaag ook fair?? druk druk...............durf het niet te vragen...........maarre kan het een keer op zondag??? kan ik ook eens komen............fijne avond ! dikke kus Ria.niet op je zere wang hoor de ander kant..toedeloe......

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoop dat je een super fair hebt gehad!!!

  Kiespijn...Ken het...Wat een drama!!!

  Groetjes! Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeps.... tandlijn.... ik gruwel nu al weer!! Fijn dat het weer zo geslaagd is geweest!! Wij zaten helaas met spoed in Twente, omdat de vader van manlief ineens kantje boord lag. Pfft... het duurt niet lang meer, dat weten we, maar het blijft toch raar allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. godelieve zeg! ga ik ns kijken of je al n blogje geplaatst hebt,...ik ben gewoon een uur verder!
  ik ben dol op het rose, dat ten eerste. heeeeerlijke kleur. ik hou ervan.
  ten tweede; ben nog van slag van die tongpiercing.gletver! dat vind ik niks hoor.gelukkig is ie alweer verleden tijd.
  ten derde; toch een beetje jammer dat je hond schijnzwanger is. voor mij dan he, had t wel gezellig gevonden,maar ik begrijp dat jij blij bent dat het niet zo is, vooral
  het incestvermoeden tussen moeder en zoon,.ieuw!
  nou ja, genoeg tekst van mij hier, ik heb genoten van de herkenning (beugel, 12jarige etc.) en oja, mocht je ooit ooit nog in een cupcakecrisis zitten; bij de ikea hebben ze mooie prinsessencakejes (ook leuk maatje) zo maar kant en klaar in t koelkastje.
  groetjes!
  leonieke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Floortje toch,
  Wat een elende die kies zeg, en dat net op de dagen dat je dat niet kan gebruiken. Heb je geen last meer van die buurman heb je last van je kies. Maar die kies daar kan je wat aan laten doen, eruit halen. Dat kan helaas met je buurman niet.... :)
  Sterkte en hup niet zeuren, ga naar de tandarts.

  Pieternel

  BeantwoordenVerwijderen
 21. He Floor,
  Aller eerst sorry dat ik niet geweest ben, je stond voor vrijdagmiddag op de planning, maar er kwam helaas iets tussen wat acuut geregeld moest worden, balen, echt balen.
  Zaterdag de boot leeghalen, een klus waar ik al mnd tegenaan zat te hikken, emo dag.

  Waarom ga je niet naar de angsthazenkliniek hier in A. zit een hele goeie niet dat ik nu juichend naar de tandarts ga, maar van de behandeling merk ik niks.
  Gewoon doen.
  x Fon.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het was geweldig gezellig, en ondanks je kiespijn, heb je heel rustig buiten bij ons gezeten, Ja echt, rustig. Ik had een grotere, (oké, groot ben je wel) druktemaker verwacht.
  Of kwam het door de pillen en poeders???
  Nee, het was echt heel erg leuk, nog heel erg bedankt voor alle leuke adresjes.

  XX Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Floor,

  Ik lees in tegengestelde richting en ik begin steeds meer te begrijpen. Jammer dat alles alweer voorbij is. Heb genoten van de verhalen eromheen! Hoop dat het ondertussen met je kies weer goed gaat of is hij niet meer....

  Groetjes en een fijne avond!
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen