Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 24 mei 2010

Lost



Ik kom tot de conclusie vanochtend dat ik niet ben meegegroeid met mezelf.
Ik ben ergens in de veertig (vooraan) maar ik voel me niet zo. Ik voel me nog gewoon 29 of 28.
Serieus.

En deze 29 jarige is iets kwijt vandaag. Ja, het is niet iets wat je hier zomaar even neerkwakt want het is nogal gênant zeg maar , datgene wat ik kwijt ben. Nee, niet mijn kunstgebit, geen nepnagel , geen haarstukje (alsof ik die heb duh, op die nepnagel na ) maar ......... mijn tampon.
Juist ja . En das niet iets waar ik nou bij kan roepen van "Ik ben mijn tampon kwijt , help eens zoeken iedereen !" Nee, niet echt hè?
Dus deze dementerende 29 jarige weet niet meer of ze die gisteravond simpelweg niet heeft ingedaan of dat ie ergens zit zonder touwtje of zo . Dus manlief word op expeditie gestuurd want ik wil niet wegrotten van binnen natuurlijk.
Ja ik weet het jullie zijn erg blij dat ik jullie van dit soort informatie voorzie zo op deze tweede pinksterdag. Happy pinksteren everybody !!!

Niet alleen voel ik me 29 maar ik denk ook altijd zolang ik niet in de spiegel kijk dat ik nog steeds maat 38 heb.
Kijk en dat is zo verdomde oneerlijk aan dit hele gebeuren.
Toen ik tussen de 18-32 was, zag ik er echt STUNNING uit , toen was ik echt PERFECT. (ja ik ben bescheiden , altijd geweest) Maar toen zag ik dat niet hoor, nee toen was ik nog onzeker ook zeg. Dus liep ik me altijd een partij moeilijk te doen op dat strand met pareo doeken en zo . Mijn god ik kan mezelf alsnog wel voor mijn kop slaan zeg , ik had gewoon hele dagen in bikini moeten doorbrengen, zomer en winter, never nooit kleding moeten aantrekken . Ik had massa's foto's moeten nemen van mezelf naakt en in bikini en die moeten uitvergroten. Ik had een sixpack mensen dat wil je niet weten ... die heb ik nog steeds wel maar die zie je niet meer , die heeft zich verstopt ergens ;) .

Morgen naar de dierenarts om te weten of slettebak zwanger is , en als ze het niet is , dan kan ze het heel goed nadoen hoor....want ze dijt uit waar je bij staat en heeft hevige pré-natale depressies.

Zo dit is weer een hak op de tak stukje geworden, kids vertrekken nu naar Walibi en wij gaan eens lekker aan de slag .... Op zoek naar...



30 opmerkingen:

  1. tampon ben ik ook eens kwijtgeraakt moest de huisarts eraan te pas komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En lekt het.... Dan ben je hem dus vergeten.
    Succes met de zoektocht....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij maakt nog eens wat mee....
    Dat van die leeftijd herken ik wel. Als ik foto's terugzie denk ik: waar deed ik zo moeilijk over! Moeten we onze dochters maar goed bijbrengen.
    Lieve groet en succes met je zoektocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi,hoi,het zal je gebeuren,zeg,een vriendin van mij heeft het ook een keertje gehad en,inderdaad een dokter moest erbij komen.

    Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahahahah...gebruik de volgende keer een grotere tampon, met zwaailicht of zo hahaha..

    Sterkte eeeuh Manlief! met de speurtocht hahahaah..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk verhaal weer. Zou maar wachten tot het wat minder heet is vandaag.;-) HAahha en van dat denken dat je jong blijft heb ik ook hoor. Ik denk nog steeds dat ik in de twintig ben , maar die ouwe kop van achtenvijftig drukt je aardig met de neus op de feiten.
    dacht dat ik na Sonja mijn vette onderkin wel kwijt was... Nou nee zegt mijn dochter dan, hij is minder maar zit er nog. Nou is dat fijn of niet? Nou sterkte met zoeken... lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahaa.....wat een verhalen weer. En sterkte bij de expeditie:)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tss ik word deze week 45, maar was gister nog 16! Snap er niets van :-O

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hihi! Ik denk dat je maar even door het röntgenapparaat moet. Ik heb wel eens afbeeldingen gezien van verdwaalde objecten die ze daarmee opsporen :)

    Succes!

    Groetjes, Ilona

    BeantwoordenVerwijderen
  10. O nee..heb jij weer!!! wat een ellende.......erg hoor dingen vergeten heb ik ook zo' n last van ...........denk ik heb ik nou mijn pil in genomen .....elke dag pijn .......dus merk het niet echt .dus ik heb de datum van de eerste pil op het doosje staan...zo kan ik tellen...........erg he??...ja ouder worden komt met gebreken.........hahahhahah!!...maargoed ik hoop dat manlief hem vind........en anders naar de dokter morgen !!

    Fijne gezellige dag !! lieve groetjes van mij.....

    BeantwoordenVerwijderen
  11. O jé, gelukkig heb ik met van die vleugeltjes,.
    Die vliegen er niet in, soms wel scheef.
    Maar door deze verhalen, heb ik dus met vleugeltjes, hoeft manlief niet te zoeken, hij ziet ze soms toch wel vliegen...
    Ik hoop dat je nekwervels weer allemaal goed fungeren, ook zonder kersenpitten.
    Ik kan goed zien dat ik ouder ben, verschil van maatje 34 naar 42 was in now time aan me te zien.
    Maar ik geniet nog als een 20 jarige, vooral op gezellige feestjes, Happy maatje 42, toch.
    Tot ziens

    Groetjes, Margot

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Whoehahaha! Manlief op expeditie! Ik hoop maar dat het weer in orde komt, en snel ook! Ideaal, je kinderen naar Walibi het is nog lekker weer ook, dus huppetee, naar buiten allemaal.
    Sterkte met je voorbereiding van je fair want wat brengt het weer een werk met zich mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja, ik blijf altijd blij met het feit dat ik eeuwig 25 blijf. En dus eeuwig maat 36 heb. Heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Op expeditie... klinkt heel stoer, maar ook best heftig.. ik hoop voor je dat hij gauw weer veilig terug is :) mét het verloren voorwerp!
    Enne..we zijn toch allemaal nog heerlijke jonge blommen, zolang we maar niet in de spiegel kijken of op de foto komen :))
    Groeten, Corine(THUIS)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. En waar blijft de update, Floor????
    Die met die vleugels, noemen wij(vriendinnen en ik..surfplanken..)
    misschien wel zo handig, die raken tenminste niet kwijt...
    Laat je het ons nog weten?
    Cobi

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Toen ik de foto bovenaan de post zag (bestaat er een pink pictures site?) vreesde ik al een onsmakelijk verhaal (zat net nog lekker na te gloeien van een geslaagd weekend) en jawel hoor ik word op mijn wenken bediend. Gatverdamme Floor, ben ik blij dat ik (dankzij hulp van m'n genaecoloog) van die dingen af ben pfff. Als lief nou zonder succes van zijn expeditie is thuisgekomen kan de dierenarts misschien morgen twee teefjes onderzoeken?!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. en is ie al terecht?
    Kwam je Daltons tegen in Walibi.
    x Fon

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ja, dat heb ik ook. Toen ik 20 was zag ik er goddelijk uit (ja nog wel natuurlijk) en kon ik zo op de cover van S.ports I.llustrated. Maar ik zag het niet, he. Ik zag het niet.
    Veel plezier...eh succes met de expeditie.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Is de verloren rekel weer terecht? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. En? Al terecht? Ben benieuwd. Lekker dagje gehad zo zonder kids? Wij kamperen heel luxe hoor, met eigen douche en toilet en een echt bed enzo. Anders haak ik ook af...

    BeantwoordenVerwijderen
  21. dit is echt way to much information! nog even en dan zit je in de overgang en dan ben je er vanaf en kunnen we van je opvliegers genieten haha... oops klinkt een beetje gemeen maar ach t is ook niet helemaal serieus

    BeantwoordenVerwijderen
  22. OMG! Ken jij dan helemaal geen schaamte!!? Heerlijk! Heb je 'm ondertussen al gevonden??

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hier ook nog denkend zo acherin de 20, maatje 38, maar ondertussen al toch echt wel 39 plus één jaar ervaring (en sinds dit jaar MAAT 4... Nou ja zeg! En sorry, van tampons die zoek zijn geen verstand...Al 11 jaar een Mirena. Zo blij mee....Tot volgend weekend. En succes met de voorbereiding!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Nou Floor, Ver weg kan íe niet verdwalen toch? Ik heb die pokkendingen gelukkig helemaal niet meer nodig en dat op mijn 32ste! Heerlijk! (Mischien ben ik de laatste wel vergeten eruit te halen, vandaar)Als ik ze indeed, hield ik helemaal op met menstrueren en dan kwam het een dag later terug vergezeld van heeeevige buikpijnen. (Ik deed ze alleen in als ik ging zwemmen of zo....) We horen wel of hij terecht is, succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Had ik al gezegd hoe ik van je log geniet sinds je Floor heet? Nee? NOU BIJ DEZE DAN!!!!

    Ik ben ook een keer een tampon kwijtgeraakt....

    Mar goed, dit heb ik niet gezegd.

    Weet je: over 10 jaar kijk je terug naar foto's van nu en vind je dst je er nu zo goed uitziet! Doe alsof het nu over 20 jaar is en je vindt jezelf geweldig!

    Je bent een topwijf die het allemaal retegoed op orde heeft. Punt.

    De Repel rests her case.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. De Repel has a very good point!!!! Aren't we al in that situation? Topwijf/Retegoed????
    YES WE THINK!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik zat mij te bedenken, de kids naar Walibi? Moeten ze niet naar school? whahaha maar ut was gisteren nog Pinksteren, ja sorry, mijn kind was dus eerst gewoon werken ;-) en daarna ging ze BBknoeien bij haar beste vriendin en kwam haar tegen half 11 pas weer tegen, om half 12 waren alle lichten uit hier ;-)

    Heb je de tampon al gevonden? :D

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  28. zo! was jou ook ff kwijt hahaha maar je staat nu weer in m'n lijstje. net even bijgelezen onder de #lunS, over kwijte tampons, krengen die je mist en waarmee je het zo graag beter wilt doen, f.airs die door mogen gaan, buurman bakker enz.
    heerlijk =)

    BeantwoordenVerwijderen