Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

woensdag 26 mei 2010

Irritant mensen irritant .

zo zagen ze er dus niet uit


zo ook nietmeer van dit

Help
Ik heb me volledig laten gaan vanochtend.
Ik zeg het steeds weer, ik ben geen ochtendmens, voor 12 uur moet je mij niet gek komen maken want dan flip ik uit , dan ga ik over de rooie , dan ontplof ik zelfs bij zeer lichte irritatie al.
Enfin wat is er kebeurt?
Ik kreeg bezoek , van 2 heren, normaliter word ik daar blij van van 2 heren, alleen deze twee zagen er niet zo uit als ik de heren graag zie . De een was nog wel lekker maar de ander was gewoon van een heel hoog nerd gehalte, lang dun lelijk en uiterst irritant. Soms heb je dat dat iemand zijn mond opendoet en je meteen jeuk krijgt , dan weet je , jij en ik dat gaat niet goed, ik vind jou bijzonder irritant, de haren gaan meteen overeind.
En die begon al meteen met mij de les te lezen, alsof ik een kleuter ben , ik ben verdorie al 29 dus hou even op jij me te behandelen als een kleuter ja.
En die man , die etterbak, die begon over dat een buurman (rara welke buurman zou dat nou zijn ????) bij de gemeente was komen klagen over een f.air die ik ga houden , dat mag niet.
Volgens die nerd mag dat niet, als ik geen we.bwin.kel had gehad dan wel maar aangezien ik die wel heb mag het niet??? Snapt u het nog?
Enfin , ik ben het daar niet mee eens natuurlijk, Nerd begint over bran.dweer die moet komen en juristen die het gaan uitzoeken en meer van dat soort toestanden en dat het kwartje zo staat en natuurlijk naar beide kanten kan vallen en als hij wil, de nerd, hij me een verbod geeft en zo ging dat maar door...en ik voelde me aangevallen en toen flipte ik uit en zei dat ie me het bloed onder mijn net gemanicuurde nagels vandaan haalde en dat ik echt niks ga aflasten omdat hij dat wil . En wat brandweer? Ik geef een feestje omdat ik binnenkort dertig word moet de brandweer dan ook komen inspecteren? Doe normaal (eikel , dat dacht ik zei ik niet dat woord eikel want ik had immers al genoeg gezegd) .
En toen ging ik nog even door en zei nog wat dingen die niet zo aardig waren en toen nog een paar en ik ging maar door en zei dat ie op communicatie les moest want dat hij niet kon communiceren (nee ik was lekker bezig) en toen moest ik nog huilen ook van onmacht want ik werk me verdorie uit de naad en dan gaat die vervelende K*Tbuurman even klagen bij de gemeente ...nou toen heb ik even gezegd dat het hele krot vol zit met illegalen huurders hiernaast en het pand niet bewoonbaar is en dat ze daar maar eens de brandweer op af moeten sturen ... En zo ging ik nog even door met raaskalken want dat kan ik namelijk heel goed mensen, als er iemand een lintje verdient voor raaskalken ben ik het wel.
En ik baalde zo ontzettend, dat ik moest huilen zeg, ik dacht waarom moet je nou altijd huilen als je onrecht voelt? Mens hou die tranen in , en dat op je 29ste trut, niet huilen, dacht ik maar ja toen was het leed al geschied en ik miste natuurlijk mijn mannetje want die weet altijd wel raad in dat soort situaties .
Dus ja, Floor was weer eens lekker bezig geweest mensen , oh ik ook altijd met mijn ontvlambare temperament ...

En nu moet ik naar de huisarts want ik heb een moedervlek die heel raar doet en die moet weg van me , ik hou niet van vlekken die raar doen.

32 opmerkingen:

 1. tjonge zeg wat zeurt de buurman zeg al voordat er maar iets heeft plaatsgevonden bij je.jaloers of zo? Want die mensen staan toch ook niet allemaal tegelijk op je stoep voor de fair.dat verdeelt zich toch vanzelf dus geen brandweer nodig lijkt me.t zijner toch geen duizenden. Nou ik hoop dat de mensen eens kappen om je feestvreugde te verpesten!
  Heb je al wat geregeld ipv van de gewenste cupcakes voor de fair. Gaaf hoor een fair organiseren! En waar je de tijd nog vandaan haalt om te bloggen want je gaat als een speer hier he! Oh en ik moet ook altijd janken hoor als ik ergens heel boos over ben en ik benzowat even jong als jij dus..kan jou t schelen . je bent zo als je bent hoor. sterkte en succes de komende dagen!!!!!xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve, lieve floor...
  Laat ik nou net een stukje geschreven hebben over buren....
  Heel veel succes, ook bij de dokter..
  Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oke, dit gaat lekker dus (not).
  Je had er ook nog even bij kunnen zeggen dat buurman hoognodig eens naar de kapper moet.
  Ik zag hem vorige week bij de avond4daagse met errug lang haar en GRIJS!!!!
  MEGAGRIJS!!!
  hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar wat was nu de eindconclusie van die mannen, waren ze geraakt door je tranen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan me voorstellen dat je daar enorm de pest in hebt. Zo herkenbaar, huilen uit onmacht.
  Dikke knuffel.

  ( misschien had de buurman een uitnodiging gewild??)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd weer die regelzucht in Nederland.... Je geeft gewoon een feestje en daarmee basta!!!.....en misschien kom ik ook wel even aanwaaien.... en een lekker bakkie doen. Hele hordes lopen langs je deur dus even binnenwippen moet toch kunnen, dacht ik zo. Laat je niet gek maken. Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha aha zal ik je wat vertellen ben 58 en volgens mijn dochter veel te emo ,ja je bent het of niet.
  Fijn he buren maken ze geen herrie met schuur zaag of ander soort machine dan krijg je dat weer. rgggggggggggKind jank gewoon als je pist ben dat houd je menselijk .. ik duw soms mijn tong tegen mijn verhemelte en denk dat niet janken hiet janken maar helaas ...... gebeurd het toch weer. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach lieve meid, wat een gedoe allemaal. En die buurman moesten ze....... Een goed ding heb net even gekeken en in Harderwijk is er vrijdag 16% kans op regen en maar 0,4 mm met 15 graden. Dus dat gaat helemaal goed komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een tegenvaller zeg!

  Hopelijk kun je gewoon lekker doorgaan met je plannen! Het weer gaat volgens mij wel lukken ennne... hoe was het bij de dokter?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaaargh wat een buurman zeg! Nodig hem misschien eens uit voor een lekkere gezellige avond met paddenstoelen-recepten of zo? En als toetje dan tiramisu he.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Shit zeg wat een geklier! Waarom doen mensen (lees buren) zo? Kan het echt niet anders dan last je de fair af, maar dan pas als je gasten al onderweg zijn..toch? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ach ...nu dat gez...k weer laat die kerel opvliegen!!1
  Je hebt van die mensen die zich overal mee willen bemoeien.
  Gewoon doorgaan met je feestje hoor als je ook al geen feestje meer mag geven wordt het wel heel erg.
  Enne....laat maar wel even kijken naar die moedervlek hoor ik hou daar ook niet van.
  En ja ik ga ook altijd janken als ik erg boos ben dus het heeft niks met leeftijd te maken!! succes met alles groet Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ZO herkenbaar weer! Hier ook zo'n jankmuts die niet tegen dat soort gesprekken kan! En wat een gezeik weer van de gemeente. Maar... wat nu? Ben benieuwd naar het vervolg.
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk he als mensen mekaar zo veel gunnen,,,Maar geef gewoon een speciale picasa-middag,en alleen op uitnodiging toch...tegen iets dat besloten is kunnen ze volgens mij niet zo veel....succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. gatsamme nog eens aan toe!!! Wat een Jan Zak!!!! heeft die vrijer nou echt niks beters te doen dan bij de gemeente te gaan klagen over iets wat nog moet gaan komen???? Over iets wat "niet mag"???? Wat een zielepoot(JA BUURMAN JIJ!).....zeker boos dat ie geen uitnodiging heeft gekregen, OF bang dat z'n eigen duistere praktijken door een bezoeker worden ontdekt? Man zoek een LEGALE hobby, we laten je met rust, laat jij ons dan ook met rust! Stokert! Onverdraagzaam mormel, zielig klein kind....ongelovelijke zeur dat je daar bent! Wordt je dáár nou vrolijk van? Hebbie lol? VIndt je jezelf nu vet stoer? O o o wat een bak, in de kroeg....WOEHOE...ik heb geklaagd bij de gemeente O YEAH......durf te zweren dat 99 % je meewarig aan zal kijken......van de ratten besnuffeld!!!!

  Ik zeg doorgaan......HOERA, VAN HARTE GEFELICITEERD MEID enne......dat kussen...kan ik dat niet van je overnemen??? VIndt ik énig!!!!*SMAK*....

  *pompompom*.

  Ik heb het niet op buren....valt het op???


  Toedels!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jaaaaaahooooor, ik voelde dit blogje al aankomen :)) En foto 2; komen die heren ook op je feestje, kan ik nog even overleggen met zusje wie wie mag (George is al eens bij me langsgeweest, dus ik denk...)
  @Lia, bedankt. Houd Floor het misschien die dagen wel droog en de drank kan gewoon buiten staan meteen op temperatuur! Ajuus

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog even Floor. Zou je voorlopig niet meer willen posten. Het icoontje van deze staat nl zo leuk op m'n blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een gezeik zeg! Slaat nergens op, heb je zo wie zo wel toestemming van de brandweer om met 9 personen in je huis te wonen? Heel goed dat je uit je panty ging want anders lopen ze over je. Laat maar weten wat je ervan vindt! Stomme buurman met z'n onder verhuurders, laten ze hem eerst maar aanpakken!
  En die moedervlek? Getsie, hoop alles goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. O Floor...hoe herkenbaar! Heb vandaag ook zo'n dag gehad! Vroeg naar bed, en morgen is alles ok (na 12 uur hihihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het is natuurlijk waardeloos dat die 2 oetlullen op je stoep stonden, maar je hebt het wel weer geweldig omschreven! Ik hoop dat je tranen hen geroerd hebben en dat ze hun hand over hun hart strijken en jij gewoon je fair kan houden!
  Hoe was het bij de dokter?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ach je hebt mensen en potloden....Wat een stom gedoe allemaal!
  Laat m lekker in zn gezeik gaarkoken en natuurlijk doorgaan!
  En ik snap het helemaal van dat gejank...heb ik ook last van...pas ook nog een aanvaring met de buurman gehad.... oeioei...
  Hopenlijk slaap je lekker!Blijf als het enigzinds kan tot een uurtje of 1 liggen!
  En die moedervlek..hopenlijk niks geks!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ga voor George, zuslief.
  Tja Floor, beter een goede buur, dan een...
  (Zie mijn buurtjes, krijg ik alleen maar stront van)
  Komen vrijdag wel even checken, en als wij brabanders zeggen;checken, bedoelen we ook checken!!
  Dan zullen we even tegen hem gaan mauwen=zeuren=klagen=zwetsen=kwatsen=..dat hij zijn mond moet houden.
  Aju,
  groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een gezeik zeg !! echt Nederland.......bah wat een gedoe !! en nu?? hoe gaat het nu verder???

  Kom gezellig op ons buiten terrein je fair opbouwen.....neem alles mee............ en ga lekker je gang meid............wel iets verder weg maargoed !!.............de show must go on............en je vlek ?? hoe nu verder??

  Lieve groetjes van mij ........

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Kan die buurman niet gaan verhuizen of zo? Ergens naar waar geen buren wonen. Niet leuk dit natuurlijk en ik wed dat je er best wel uitkomt met de gemeente.

  Goed dat je laat kijken naar de moedervlek. Sterkte Floor.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. die buurman weer? wat een kloothufter!

  hoe gaat dit aflopen? je gaat toch wel je gelijk halen he! je bent niet voor niks floor!
  en weet je: stoere vrouwen barsten ook wel eens in janken uit, daar is niks mis mee!

  Sterkte met de moedervlek.....van die dingen word ik ook nooit gerust.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Sommige mensen doen ook alles voor een beetje aandacht..pfff wat een rotzak! Je zal er maar naast wonen, bah! Ben benieuwd hoe nu verder..
  En die vlek, alles goed??

  BeantwoordenVerwijderen
 27. sjonge sjonge, idd, wat als je een gewone party geeft, volgende keer geef je dus gewoon een PARTY!!! ;-) ipv het andere , dat je nu toevallig spullen hebt die men mag en kan kopen is mooi mee genomen ;-)

  laat die vlek idd maar even weghalen en dat je in tranen bent geraakt van onmacht, ja die ken ik ook, heb ook vaak zo gezeten.... even een dikke knuf voor jou, het komt goed!

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nou jaaaaaa!! En nu?? Wat nu?? Wat een ongelooflijke eikel!! (sorry, ik zeg het gewoon wel, hoor! Zowel die buurman van je als die twee dropstengels aan je voordeur! Pffff)
  Wat ga je nu doen???
  Eerst die moedervlek maar, maar dan... klieren bij de buurman??

  BeantwoordenVerwijderen
 29. zulke mannetjes!
  ik wist niet dat dit bestond!
  ik zit me hier ook boos om te maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Meen je! Wat ongelooflijk balen! Wat flauw dat één zo'n buurman zo dwars kan liggen. Snap dat soort dingen echt niet! Je zou ze...grrrr! Maar het gaat wel door neem ik aan?!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. En hoe gaat het nu verder?

  Was die nerd zo op z'n teentjes getrapt dat je nevervooitnietmeer een vergunning krijgt?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Laat die nerd nou ook al bij Paul zijn geweest
  http://www.youtube.com/watch?v=8_iOSiZUDHM

  BeantwoordenVerwijderen