Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring. So I go back to being me !

maandag 31 januari 2011

HOERA HOERA !!!!

Mijn mannetje is jarig vandaag net als Bea trouwens maar dat hebben we gisteren al gevierd ;)
46 is ie geworden !
YEAH








En nog vele jaren lieverd !!!

Rond 4 uur is ie thuis dus heb ik tot 4 uur om ergens een verjaardagstaart te scoren want stommerik vergeten te bestellen !!! jaja dom vooral een maandag !
Enfin, mooie missie , nee nee ik kan niet bakken nee, ik heb andere kwaliteiten waar ie veel blijer mee is dan taart bakken !!!


zondag 30 januari 2011

Films

Twee films keken we zaterdagavond .


Grappig, humor, grof , Drew Barrimore (die ziet er heel anders uit en superslank en jong, ik wil ook naar holliewoet daar worden ze nl alleen maar jonger naarmate ze ouder worden), erg leuke luchtige feel good movie !

Nu en toen , zoek de verschillen





Het boek, iets minder saai dan het boek ,gelukkig, en dat is de film zijn grote succes: Julia Roberts speelt erin (supergoedemooieactrice) en verder heel saaie langdradige stukken (ook net als het boek) maar leuke film maar ik spring geen gat in de lucht ! Maar ja ik vond het boek echt vreselijk.....








zaterdag 29 januari 2011

Tsss bankliggen....



Ik zat dus bij die dokter hè en eerst dacht ie schildklier (zal een keer niet mijn schildklier zijn) en toen ja leverfuncties ook maar eens checken, buikonderzoek en AU ja dat deed pijn: darmen, en toen las ie in zijn computer : 7 kinderen en 3 webwinkels en ja hoor daar gingen we weer......kan het zijn dat je oververmoeid bent ?
NEEEEEEEEEEEEEEE ik weet heus zelf wel als ik oververmoeid ben hoor !
Zegt ie : we gaan alles checken en als daar niets uitkomt dan moet het dat zijn en dan moet je gewoon eens een week niets doen alleen bank liggen !
Waarop ik zei "Dat is een TYPISCHE mannen opmerking"
Want er is geen moeder op de wereld die ik ken hoor meneer de dr die een week kan bankliggen!
Zoiets komt in een vrouw niet op hoor om zoiets te zeggen , alsof je als moeder een week op je gat kan gaan liggen !!!!!!
JA : MANNEN meneer de dr die kunnen een week op hun gat gaan liggen als het moet maar vrouwen NIET en daarbij komt dat ik iemand ben die bruist van de energie die geen zitkont heeft, die depressief wordt van niets doen en dus BANKLIGGEN : ja, als u me overspannen wilt hebben en aan de antidepressiva dan moet u mij een week op een bank leggen !
Tssssss
Boodschap was denk ik duidelijk want hij zei niets meer over bank en liggen en zo.

En nu ga ik boodschappen doen voor 9 mensen das bijna een soort van verhuizing als je ziet wat ik aan dozen drank en eten naar binnen schuif ! En dan ga ik nog even wasjes draaien en dan ga ik even een kopje koffie doen ergens en dan ga ik een dvd halen voor vanavond en dan nog even het bos in met de honden (zo mooi weer buiten ) en dan koken en dan na het koken en afruimen en iedereen commanderen ga ik op die bank liggen maar dan is het allang half 9 !



En een dikke knuffel voor Lina en Margot en voor iedereen die het nodig heeft:

vrijdag 28 januari 2011

Rebelse dag van mij



Ik heb maar eens een afspraak gemaakt bij de dierenhuisarts voor mezelf.
Want er is iets mis met mijn lijf. Waar ik me altijd aan erger is dat zo'n assistente dan vraagt als je belt , "wat zijn de klachten ?" Dan denk ik waarom wil jij dat weten dan, nieuwsgierig aagje ? ben jij dokter?? kan jij er wat aan doen? ga jij er wat aan doen? Dus ik zeg dan altijd maar wat wel iets wat er op lijkt hoor maar de zeer ingekorte versie ! (ja ik ben van de snelle)
Want je moet het bij die huisarts toch weer allemaal herhalen ! Dus wat is het nut ?
En ik moet zeggen ik ben altijd helemaal klaar als ik naar de dr ga: ik noem mijn klachten, zeg wat ik zelf denk dat het kan zijn (googlen !!) en zeg dan wat ik verwacht van hem wat ie gaat doen .
En hij mag dan aanvullen wat ik niet gevonden heb op google en wat zijn idee is , ja hij heeft er tenslotte voor gestudeerd hè ? Kijk zo ben ik dan ook wel weer dat de man zelf ook nog wat mag zeggen ;)
Maar ik wil altijd goed onderzocht worden want ik kom niet zo vaak en liefst in 1x want ik heb wel wat anders te doen dan tig keer terug te komen dus ik zeg altijd meteen ALLES wat het kan zijn onderzoeken en niet eerst dit dan dat daar heb ik geen tijd noch geduld voor .
En hij kent me hè de beste man hij kent me dus hij sputtert nauwelijks meer tegen .
En dat is nou een geweldig fijne huisarts ! Echt die man is goud waard !!!!
En ik moet eerlijk bekennen ik heb zelden wat maar als ik dan wat heb ben ik een beetje hypochonder, dan denk ik vaak meteen dat dit het einde is en regel ik nog net mijn begrafenis niet, ja ja ik weet het een dramaqueen !
Ik vind ziek zijn gewoon eng omdat ik teveel enge ziektes heb meegemaakt van dichtbij en vaak met slechte afloop.

Ook eng vind ik de discussie thuisblijfmoeder of werkende moeder !
Dat vind ik ook zo'n enge discussie . Vooral over wat sommige vrouwen dan roepen in zo'n geval namelijk !
Kijk laten we voorop stellen dat IK vind dat elke vrouw dat ZELF moet weten wat ze doet maar ga dan verdorie niet die vrouwen bekritiseren die het anders doen ! Want waarom doe je dat ? Omdat je dus toch onzeker/ontevreden/gefrustreerd bent denk ik over je eigen keuze anders hoef je een ander niet te bekritiseren !
Ik was het kind van een werkende moeder , dat was niet altijd even leuk maar ik weet niet of dat nou aan het feit lag dat mijn moeder werkte of gewoon omdat het niet zo'n moeder moeder is die uren naar je luistert en klaar zit met ranja? Ik denk dat ze als thuisblijfmoeder namelijk niet leuker was geweest.
Zelf heb ik de eerste jaren van mijn kinderen niet gewerkt , dat was een keuze deels maar ook gewoon omstandigheden , bij de eerste woonde ik in Fr en werkte maar gezien de kinderopvang in Fr en geen opa en oma bij de hand .... en toen verhuizen naar NL , huis bouwen jaar lang , voor ik zwanger van nummer drie was en tijdens de zwangerschap heb ik een opleiding van 2 jaar gedaan, toen kreeg jongste een soort van wiegedood en no way dat ik toen de jaren erna mijn kind aan een ander toevertrouwde zo bang was ik dat het nog eens zou gebeuren en ik er dan niet zou zijn om het te zien !
Dus ik ging weer aan de slag toen ze al bijna weer vier was, en sindsdien werk ik , en op het moment werk ik heel veel en denk ik aan een cursus erbij te doen ook nog .
En ja ik ben druk , en ja ik ben er niet altijd als ze uit school komen !

En ik vind dus dat een ieder dat voor zichzelf moet weten !!!!! Dat is vrije keuze vind ik en dan moeten die thuisblijfmoeders niet zeiken vind ik dat zij er tenminste zijn als hun kind uit school komt en zichzelf als een soort van heilige verklaren of werkende moeders moeten niet de thuisblijfmoeders afzeiken, laat iedereen toch in zijn waarde !
Wel weet ik dat IK een veel leukere moeder ben sinds ik werk maar de tijd met die kinderen vond ik ook heel fijn maar lang niet altijd! Ik vond het gewoon soms dodelijk saai en tuurlijk is het fijn dat je alles meemaakt met je kind maar je praat ook alleen maar over je kind want waar moet je het anders over hebben ? je maakt immers niks anders mee ! (gelukkig kan ik zeggen dat ik uit ervaring lul want als ik altijd gewerkt zou hebben zou ik weer bakken commentaar krijgen)
Ik vond het zalig met die kids maar was ook heel blij na de scheiding met mijn aupair die me eens wat uit handen nam !
Waar ik mijn petje voor af neem zijn alleenstaande moeders ! Want doe dat maar eens, dat heb ik anderhalf jaar gedaan en 1 jaar daarvan met aupair maar dat halve jaar alleen met die drie vond ik LOODZWAAR want je kan NOOIT eens zeggen doe jij dat even ..... je moet op drie plaatsen tegelijk zijn en de rest gaat ook gewoon door.

Kijk en je moet niet vergeten dat we in NL wonen waar je mag werken waar je de mogelijkheid hebt in veel banen deeltijd te werken , waar we papadagen (dom woord is dat) hebben, waar heel goede kinderopvang is, waar vrouwen kunnen studeren, waar vrouwen een carriere kunnen opbouwen .......dus waarom zou je daar niet van profiteren ?
Ik vind het niet meer dan normaal dat je niet afhankelijk bent van een man , als er iets is wat ik mijn dochters bij breng is het dat : ZELF carrière maken en zelf je broek omhoog houden.
En ik ken ook thuisblijfmoeders die zijn dan wel thuis maar die zitten heledagen alleen maar achter hun computer of te twitteren , nee daar heeft een kind wat aan ! (voel je je aangesproken? dan moet je even nadenken of jij ook zo bent anders hoef je je niet aangesproken te voelen toch?)
Maar nogmaals het is ieders eigen keuze maar ga gewoon niet die vrouwen die anders doen zitten afzeiken of jezelf de hemel in praten omdat jij er altijd bent als ze uit school komen !
Das sneu , das je eigen onzekerheid want je weet het niet , je weet niet wie een beter contact heeft met zijn kind , die thuisblijfmoeder of die werkende moeder ?
Daar zit nl per persoon heel veel verschil in en per kind ook .

O ja en papadag , bah mag ik ff kotsen , das een idioot woord hebben wij mamadagen dan ?
Nee toch en papa's die zeggen ik kan vanavond niet want ik moet babysitten (op zijn eigen kind !!!) hallloooooooo eikel, dat is geen babysitten hoor, das je kind !!!!!


*TIP: neem het met een korreltje zout !

donderdag 27 januari 2011

"Hormones"

Walrussen, dromen, peuters, dierenarts en uithuwelijken.



Ik slaap alweer een paar dagen slecht en dat komt door een fluitende walrus !
Ja echt, een heel grote dikke fluitende walrus die woont hier in het Dolfinarium en daar wonen wij dus vlakbij. En dat beest fluit!!!!!!! de hele nacht door !!!!!!!!!

Vannacht droomde ik dat ik nergens normaal kon komen dat ik overal door water heen moest, hoogstaand water , terwijl iedereen er gewoon overheen kon lopen behalve g en ik, weet iemand wat dit betekent behalve dat ik niet graag nat wordt met kleren aan ?

Gisteren hadden we ons huis verhuurd aan een bedrijf in raambekleding die een fotoshoot kwamen doen , haalden dus onze dingen er allemaal van af en hingen nieuwe op . Ze waren met zijn vijven uh eigenlijk zessen want een van de mannen had een peuter van 2 bij , ging niet anders legde hij uit hij had een probleempje. Oké dacht ik kan gebeuren.Kind was ook echt niet vervelend tot een uur of 11-12 toen was ie moe ! En papa ook dus die lette niet meer echt op peuter en liet hem los ........in ons huis.............met beker en koek.............en g die was thuis ...........en g kan daar niet tegen ................peuter trok alle kasten open.......zat overal aan...........knoeide overal..........ging met handen langs muren............en peuter dook het fitness hok van g in en sjouwde met dingen door het huis en papa zat aan tafel te eten.........kijk en toen was g het zat ..........liep achter peuter aan het hok in , redde peuter van 50 kilo ijzer op zijn hoofd te krijgen en vertelde pa eens wat hij er van vond dat je je 2 jarige peuter mee neemt naar je werk en dan gewoon dat kind loslaat zonder er nog op te letten en dat g niet verantwoordelijk wil zijn dat peuter hier een gewisse dood sterft omdat pa zit te lunchen en peuter een heel fitness apparaat van 100 kilo op zijn kleine bolletje krijgt temeer daar onze pubers daar geeneens aan mogen komen, en dat zei g op zijn g's zeg maar en als je g kent weet je wat ik bedoel. Toen zei de man dat het zijn vrije dag was en hij gewoon de collega's handje kwam helpen , nou dan begrijp ik het nog minder zei g dan moet je thuis met je zoon spelen en niet hier .
Nou ja die papa die was binnen een half uur weg , met peuter . En ik denk niet dat ie vandaag nog meekomt eerlijk gezegd.

Verder gingen we nog met onze Bettie naar de dierenarts, ze kauwt haar voorpoten kapot , jeuk dus , allergie dus, alleen waarvoor? het kunnen tig duizend dingen zijn........dat gaan we nu proberen te achterhalen, ondertussen kreeg ze een injectie en zou vanaf vandaag geen last meer moeten hebben de komende maand....

Dan ben ik erachter dat ik dat hele uithuwelijken wat in sommige landen gebeurt niet zo'n slecht idee vind eigenlijk. Kijk dan weet je gewoon meteen wat voor vlees je in de kuip hebt.Lijkt me zeer rustgevend voor ouders !
Nou ja ik weet dat mijn ontzettend mondige kinderen daar never nooit niet intrappen dus ik vrees dat het hier niet gaat lukken .


woensdag 26 januari 2011

Jeetje



Ohhh net wakker en al totaal over de rooie hier !
Ik blijf voortaan in bed tot iedereen vertrokken is naar werk en school en ik maak de slaapkamer geluidsdicht !
Want ik mag dan geen ochtendmens zijn en langzaam wakker moeten worden en lopen hier mensjes rond met ochtendhumeur en als mijn persoon ergens niet tegen kan bij het ontwaken is gekrijs, gefoeter, gemopper!!!!!!!!
DUS IK ZIT HIER NU ECHT MET EEN KUTHUMEUR EN NIET DANKZIJ MEZELF

)(*&^%$#%$^&*()(*&^%$#%^&*()(*&^%$#%^&*()(*&^ERWQ#$%^&*()

Moet niet gekker worden hier zeg bah wat een gedoe in de vroege ochtend, nog maar een bak koffie !
Er komt storm aan denk ik noodweer want hoe verklaar je anders hier zoveel K*humeur !

Bah op zo'n moment verlang ik naar een onbewoond eiland ! Misschien ga ik me dan toch eindelijk maar eens opgeven voor Expeditie Robinson , meteen een goed dieet ook alleen die andere deelnemers....

O ja en dan even zodat u het weet : ik had het IJSKOUD gisteren echt IJSKOUD ! Niet dat het iets toevoegt hier maar dan weet je dat....dus uit pure frustratie ging ik al om 23 uur naar bed en daar tv kijken ...

Gisteren heb ik ALLES weggewerkt hier uit die woonkamer alles gefotografeerd en alles weer uit huis en naar opslag gebracht! Goed hè?
Oh ik ben zo goed bezig .
En nu wacht ik tot BOL.COM me mijn nieuwe cd van Adèle opstuurt dat mens is een kanjer echt een kanjer !

En nu moet ik weg jaja ik weet het is weer lekker chaotisch hier maar tis nie anders...



dinsdag 25 januari 2011

Als nieuw schoenen en me

Kijk een dikke 6 maanden denk ik was ik niet meer bij de schoonheidsspecialiste geweest dus in december besloot ik weer te gaan en het nu maar eens bij te houden...
het heeft namelijk geen effect als je het maar eens per jaar doet , dat moet vaker....liefst elke 6 weken .
En jaren geleden deed ik endermologie (lipomassage) een flinke kuur deed ik toen en erna ging ik elke week een uur. EN DAT HIELP ! Nauwelijks cellulitis en strak . Dus besloot ik dat ook maar weer eens te doen want mijn benen lijken op een maanlandschap zo onderhand en zo wil ik niet naar het strand van de zomer als het effe kan.
Kijk dat je al sport als een tachtigjarige is tot daar aan toe maar er ook nog zo uitziet...
Dus gisteren was het zover ik ging en onderging:
*microdermabrasie
*bindweefselmassage van het gezicht
*lipomassage lijf
Ja ja je moet er wat voor over hebben om er een beetje schappelijk bij te lopen !
En ik lag daar totally relaxed,viel zelfs in slaap en dat was een wonder hoor dat ik gewoon kon slapen wetende dat er thuis DIT staat in de woonkamer en dat dat allemaal nog op de foto moet voor de webwinkel.
Gelukkig hebben we vandaag een fotografeerdag gepland en dus ga ik zo aan de slag na tig bakken koffie en wat meer licht want het is behoorlijk donker buiten nog .


Mijn Uggs zijn trouwens als nieuw! Echt in de droger worden ze beter dan zo aan de lucht drogen want door de droger word het bont aan de binnenkant weer helemaal dik, als nieuw, niets geen geplet bont meer te zien , en ze zitten weer lekker aan en niet wijd en uitgelubberd !!
Goeie actie dus die Uggs in de machine en droger !
Oh en toen was ik op dreef en smeet de gympen van zoonlief er ook maar meteen in in die wasmachine en die zijn ook weer als nieuw!

Ik kreeg ook nog een heel lief kaartje van F : Thnx !!! En ik ben trouwens 17 maart jarig !
(dat vroeg ze me namelijk)

En g en ik vragen ons serieus af of wij niet BOER ZOEKT VROUW moeten gaan kijken want je kan geen tv programma of radio meer aanzetten of het gaat over die boeren en de stoute dingen die ze doen zoals achter het programma om afspreken met dames en wij kunnen nergens over mee lullen, kijken DWDD maar snappen de helft niet als het over BZV gaat en zelfs het NOS journaal had het gisteren over BZV moet toch niet gekker worden zeg dus wij zitten in dubio zeg maar........De reden dat ik niet kijk , heb het eens geprobeerd namelijk twee jaar geleden, is dat ik altijd zo intens depri word van die inrichting bij die boeren , die trieste keukens woonkamers en slaapkamers !! en die boeren ZELF ik vind het vaak van die in en in trieste slome gevallen en zo BOERS !! Er zit niks charmants aan, die vrouwelijke kant die is compleet zoek bij die boeren om over sex nog maar te zwijgen , die mannen zijn sexloos !
Enfin daarom keken wij dus nooit maar ja als het alleen nog maar daarover gaat ....neee toch maar niet !

O ja en dan wil ik GROENE enkellaarsjes voor de zomer ! en voorjaar en nu zeg maar , met hak
en liefst groen groen zoiets maar dan geen houten hak want deze is van hout en dat loopt niet lekker vind ik ,dus alle tips zijn welkom!!


maandag 24 januari 2011

Tis toch weer maandag...



Ja hoor tis toch weer maandag !!!

Mijn pa is vandaag jarig , 73 jaar geworden !

Verder heb ik gisteren de hele dag gewerkt samen met g en zijn we weer een beetje bij.

Is er iets niet helemaal goed in mijn buik en voel ik mij al dagen belabberd.

Ga ik vanmiddag in de revisie naar de schoonheidsspecialiste en heb ik besloten dat uurtje me volledig te gaan ontspannen en te gaan genieten .

Is mijn huistelefoon bijna leeg maar vind ik echt nergens die oplader !

Hadden we een kindloos weekend maar waren ze meteen weer ERG aanwezig gisteravond en vanochtend.

Gaat mijn zoon als zijn cijfers niet beter zijn over 2 weken op HUISWERKBEGELEIDING en denkt ie zelf nog van niet .

Is g vandaag over een week jarig dus ja stuur maar een kaartje beetje vrouwelijke aandacht vind ie leuk !

Ga ik me zo wegen om het resultaat van afgelopen week te zien en weet ik al dat dat tegengaat vallen want niet zo streng voor mezelf geweest.

Zoek ik nog iets van rust en zo voor de voorjaarsvakantie .

Maar wil ik dan die week ook eigenlijk de hal en keuken opnieuw schilderen (want 7 kids betekent veel vingers en vlekken op muren )

Heb ik mijn 3 jaar oude uggs gisteren zo de wasmachine in gepleurd en erna de droger en zit ik al heel de ochtend te hikken om die droger te openen bang voor het resultaat...

Moet ik nog zo'n 6 machines was draaien en draaide er al 7 dit weekend .

Ben ik uitgedroogd, ik moisturize me het apelazerus, is dit een teken van ouderdom?

Ga ik deze week niet 1x een grote bek van dochterlief accepteren en dat heb ik even gemeld aan haar dat ze dan meteen naar haar kamer mag.

Heb ik ex gemeld dat ik de kinderen niet neem 5 mrt dat het zijn weekend is en blijft en dat ruilen met 7 kinderen en een exheks niet mogelijk is voor ons.

En ben ik verbaasd dat je je weekenden weg plant als je maar 4 dagen per maand de kinderen hebt precies in een van die weekenden.

En nu ga ik weer moisturizen want ik voel gewoon mijn huid trekken ....





zaterdag 22 januari 2011

Zaterdag



Vandaag is g zijn moeder precies een jaar geleden gestorven.
Tenminste dat is de datum die op de papieren staat wij weten dat het dus een dag tevoren was maar ja dat staat niet in de papieren dus best lastig welke datum hou je nou aan?
Maakt ook niet uit eigenlijk, we gaan zometeen naar haar graf een engel neerzetten (niet deze hoor) en naar zijn zus, even samen zijn.



Kan je het gemist hebben ? Nee denk het niet: BEN was de winnaar gisteren ! EN TERECHT !
En verder hebben wij niets anders gedaan dan op de bank gehangen want ik ben dus echt niet lekker, ben moe, gammel, voel die meters darm heel goed zitten in mijn buik en heb gewoon geen puf.
En het is niet dat ik niks te doen heb nee ik moet juist HEEL VEEL DOEN maar wanneer?
Ik heb een hele woonkamer aan nieuw spul wat op de foto moet, ik moet nog heel heel veel administratie doen,ik moet belastingaangifte doen ik moet....
oh ik stop want ik raak compleet in paniek als ik het hier allemaal alleen al opnoem.

KOFFIE!!!!!!!!!!!!



vrijdag 21 januari 2011

Lente vandaag graag



Oh waar ik was ? Ik was druk gisteren met inkopen .
Ja je zou bijna vergeten dat er nog gewerkt moet worden ook .
En dus vandaar mijn afwezigheid .

En vandaag ben ik een beetje gammel, beetje raar in mijn hoofd en buik en gewoon niet erg fit .
Oh nee nee nee ik wil niet ziek worden dat kan niet , niet nu!
Ik heb veel te veel werk liggen wat nog gedaan moet worden !! HELP.

Ik vind het ook zulk triest weer ,ik ben het helemaal zat dat weer , dat grijze ,alsof er een dak op de wereld zit , bah niets aan !
Dus ik verlang naar de lente, naar zon, naar bloemetjes , vogeltjes die fluiten, laat maar komen die lente ik ben er helemaal klaar voor !!
Ik ben helemaal in de lentesfeer !!!!!!!! IN mijn hoofd dan want buiten is het grauwer dan grauw.
Enne ik heb licht nodig en die Philips lamp die werkt niet bij mij , ik heb veel meer licht nodig !!

DUS DAARBOVEN, JA JIJ JA : wil je even drukken op de knop : LENTE !!!!!!!!!!!!!!!

Tssss je moet ze ook alles uitleggen .





woensdag 19 januari 2011

Teenager/Puber/Adolescent



Ik heb een zoon, die is 15, die heeft zijn hele leven eigenlijk weinig tot niets voor school hoeven doen , hij vloog door zijn basisschool heen two fingers in the nose , altijd goede cijfers.
(was altijd een zeer makkelijke sociale jongen een model baby!!!)
En zo vloog ie naar het voortgezet : naar het tweetalig TWO, eerste jaar two fingers in the nose , goede cijfers, no problemo.
Tweede jaar : one finger in the nose (al eentje minder) , nog altijd voldoendes maar wat minder goede cijfers . Dus ik waarschuwde hem dat ie er maar rekening mee moest houden dat het elk jaar moeilijker wordt en dat er een moment komt dat je WEL moet leren en WEL huiswerk moet maken .
Jaja knikte hij vol zelfvertrouwen en dacht "tzalwel"
En ook daar ging ie over en had ie meer tijd achter de tv en xbox doorgebracht dan achter zijn boeken en dat was erg chill natuurlijk.
Maar toen kwam ie in het derde jaar en daar vliegen de 3-en, 4-en en 5-en hem om de oren en is er meer rood dan zwart op de lijst en werd ik gestrester en gestrester ervan.
En dus hadden wij in oktober een goed gesprek, in november nog eens een goed gesprek , in december wederom een goed gesprek........ik steeds wanhopiger , zoonlief zo chill als je maar chill zijn kan .
En het probleem is : ze hebben maar heel weinig toetsen dit jaar dus niet zo heel veel mogelijkheden de cijfers op te halen dus leg ik uit dat ie die toetsen die hij heeft daar heel veel voor moet leren want die drie maanden dat ie zo chill was en niets deed moet ie in feite ook nog inlopen want die stof komt heus ook nog wel aan de orde.
Dan kijken ze je aan alsof je de laatste debiel bent die hier op aarde rondloopt en zuchten een keer en zeggen doe maar rustig hoor dat weet ik zelf ook allemaal wel !
En dan sjokken ze weer richting computer en sta je daar als moeder en denk je HOE KRIJG IK DAT VENTJE IN HEMELSNAAM IETS IN DAT HOOFD GEPROPT zoiets als verstand, als inzicht, als motivatie ?
Dus ik liet meneer ook nog testen een dikke twee maanden geleden en dat duurde de hele dag hij is compleet door de mangel gehaald en overal scoort ie dik voldoende en zelfs aan de hoge kant (tussen de 7 en 10 ligt alles ) en dan rolt er één 1 uit: voor motivatie !
Ohhhhh dan kan je mij echt bijna in de lamp zien hangen van pure frustratie want als iemand iets niet snapt kan je bijles geven, als iemand niet goed leert kan je hem leren hoe beter te leren maar hoe krijg je een ongemotiveerde 15 jarige lummel vol hormonen nou GEMOTIVEERD????????????????????????
Echt ik ben ten einde raad......

En tuurlijk iedereen roept dat moet ie zelf doen, dan blijft ie zitten daar leert ie wel van, dat is een goede les maar halllooooooo het is hier mijn kind , het gaat om mijn jongen en dan is het wel even anders............een kind van een ander maakt mij ook niet uit als die een jaar over moet doen maar ik wil niet dat iemand met hersenen die het gewoon kan... blijft zitten , dan zit ie niet bij zijn vrienden volgend jaar , dat beseft ie gewoon nu niet ook al roep ik het tig keer, het dringt niet door totdat puberbrein, echt niet, ik denk dat de stoelpoot meer info opzuigt dan mijn 15 jarige puber momenteel ! En dan denk ik als die motivatie nu al zoooo laag is hoe is die dan bij een klas waar ie niks aan vind als ie niet bij zijn vrienden zit ?

NEEE ik kan het niet loslaten, ik zit er bovenop en liefst zou ik hem elke avond overhoren als ik het snapte , maar hallo 2 talig VWO , wiskunde in het engels? daar snap ik zelf geen ene jota van.... En ze laten zich niet overhoren , want pfff chill hee ik ken het allang joh en daarbij heb ik geen repetities deze week........
OOOHHHHH maak me gek , maak me gek.
Ik verlang naar babies, kleutertjes die leuke tekeningen maken, peutertjes die je applaudiseert als ze gepoept hebben op de plee, kinderen die zich nog laten motiveren , die zich nog laten sturen , die nog met je willen trouwen als ze groot zijn ...........

PUBERS.........niemand verteld het je van te voren , je beseft het pas als je er bent ....



dinsdag 18 januari 2011

Happy Day




Ik ging vandaag naar HAAR want ik wil al maanden haar nieuwe huis bewonderen en nieuwe huisgenoot. Neeheee, geen nieuwe man, ze houdt haar oude maar : poes Floor ! Jaja ze heeft dezelfde naam het schatje en buiten dat poes Floor een schatje is is het ook nog een BEAUTY en ik had heel graag stiekem Floor meegenomen maar ja ze werd TE goed bewaakt !
En ik bewonderde het huis wat echt prachtig en ontzettend ruim is en geheel in grijstinten dus ik voelde me meteen thuis , en ik werd vriendjes met de hond want die blafte toch een partij toen ik daar binnen viel maar na 5 minuten lag ie kwijlend aan mijn voeten......

En toen sleurde ze me mee naar de stad , voor een luxe lunch met HAAR , ja het leek wel Sex in the City, er ontbrak er alleen eentje hè want die zijn met zijn vieren ...
Maar we hebben heerlijk gekletst, gegeten en gedronken en de tijd vloog voorbij ......voor ik er erg in had was het weer tijd om de auto in te stappen richting mijn bloedjes van kinderen, zette haar af bij haar grijs landelijk ingerichte huis en zwaaide nog even naar haar dochter die voor het raam stond en toog naar de Veluwe !
En ja idd wat Madelief al schrijft we bespraken heel veel dingen maar onder andere onze pubers waarvan we ooit dachten dat we die tot hun trouwen gingen begeleiden in het leven en ze groot zouden brengen met rozijntjes en intelligente literatuur......

Ik reed door het grijze trieste regenachtig Nederland weer richting huis alwaar ik snel stopte om de AH binnen te vliegen , verse groenten halen en reed richting huiswaarts waar ik binnenkwam in een LAWAAI van jewelste , de heren waren een gangster rap aan het beluisteren op decibel 300 zo ongeveer en ik denk dat de hele buurt kon meegenieten.
Ik liep door naar de keuken alwaar ik een TROEP aantrof van jewelste , heel aanrecht vol , overal vuil serviesgoed, en gooide de boodschappen erbij en vloog naar mijn twitter ... uh ja lichtelijk verslaafd maar ik wilde de dames natuurlijk even laten weten dat ik weer thuis was en genoten had vandaag.
En toen ging ik maar eens puinruimen , de boys hun herrie afzetten en vloog als Mien Dobbelsteen door het huis, ruimde vaatwassers in, gooide wasmachines vol, haalde handen vol puin overal vandaan om het op te ruimen of weg te gooien... ! En dat alles vol goede moed, ik had immers vandaag met eigen ogen mogen aanschouwen dat het ooit goed komt met die pubers , ik bedoel maar ...dat ze ooit je hele huis geheel vrijwillig uit zichzelf gaan stofzuigen !
G kwam thuis die was geslaagd vandaag voor zijn examen PABO (die moest ie nog even halen als zij-instromer) en hij bracht 2 bossen bloemen mee voor me , hoe lief !
En gelukkig is hij nu helemaal klaar met de studie en kan ie al zijn vrije tijd aan mij besteden ;)

En een van de dames vertelde me nog dat ik zo anders schrijf momenteel: zo mild.......maar dat is omdat de kids het aanvoelen denk ik , mijn state of mind al twee weken , en zelf heel mild zijn ....maar zodra ik weer wat beter in mijn vel zit zullen het ongetwijfeld weer de etterbakken worden die ze zijn en schreeuw ik hier weer vrolijk over pubers...maar voor nu is het wel even lekker rustig zo die kinderen....en ik moet gewoon nog even de ouwe worden denk ik .......



Zucht, ik ben verliefd........Floortje !






maandag 17 januari 2011

Blue monday

Plaatje helemaal zelf gejat van ZARA, thnx honey




Ik kan het niet : bankhangen als er maar liefst 7 kinderen thuis zijn.
Dat geeft teveel onrust dus ik deed een machine of zes was draaien, vouwde een hoop was op, verschoonde bedden, verfde mijn wenkbrauwen (PDH het lukte dit keer ), werkte en scrabbelde met mijn zieke dochter: die won , van mij , de grote scrabbel kampioen! En ergens rond 9 uur in de avond gingen we bankhangen .

Vandaag zit ik thuis let op 2 zieke kindertjes en word knettergek van kindertv !
Knofje vind ik leuk , Pipi Langkous ook maar die idioterie die er nu op tv is daar vind ik niets aan dus werk ik achter mijn computer terwijl ik naar het getetter van die kindertv luister pfff.
En de dametjes liggen ieder onder een plaidje op de bank . Ze wisselen af : bank <--> computer want de dames zijn Habbo verslaafd ! jawel.

En vandaag hoorde ik:
* dat Nick van Nick en Simon papa is geworden, nu maar hopen dat hij een leuker liedje schrijft dan onze Jan wat dat vind ik echt een slecht nummer....
*dat octomum BAAR verslaafd is , tja....wat moet je daar op zeggen ?
*dat het bluemonday is : de meest depressieve dag van het jaar !
*dat er 4,9 milj mensen naar Boer zoekt Vrouw keken gisteravond, ik zou er bijna naar gaan kijken uit pure nieuwsgierigheid wat iedereen daar nou aan vind ....

Zo en nu ga ik verder met werken, verpleegstertje spelen en eens bedenken wat we vanavond gaan eten hier.





zondag 16 januari 2011

Lazy sunday



Donderdagochtend half 7 vertrok zoonlief op winterkamp .
Dat klinkt leuk maar het is vooral zwaar.
De school organiseert dit kamp al vanaf 1980 ieder jaar in januari en deelname is vrijwillig.
Bij zoonlief hadden zich dan ook alle jongens ingeschreven voor het kamp maar niet 1 meisje .
Het kamp houdt in dat je loopt met je rugzak van 10 kilo : eerste dag 30 km lopen en dan je eigen eten maken en eigen tent opzetten in het bos en de volgende dag weer 30 km lopen en een militair trainingskamp.
Het 30 km parcours heeft elke 4-5 km een stop waar dan iemand staat met een opdracht en drinken. Win je een opdracht dan heb je geluk dan wordt je 10 kilo zware rugzak naar het volgende punt gebracht .
De eerste dag vielen er al heel veel af zei zoonlief , die werden opgehaald door paps en mams want moe, geen zin meer, janken.........
Vrijdagavond rond half 9 waren ze binnen, de meeste kwamen jankend aan zei zoonlief. (wij zaten toen zoals u weet bij het zusje van )
Zoonlief viel vrijdagavond hier binnen: onder de modder maar vooral KAPOT was ie om over zijn voeten vol blaren maar te zwijgen !
Nu zondag heb ik het idee dat het wat beter met hem gaat .....

Dochterlief had een optreden met de dansschool zaterdag en danste op Beyonce's Single Ladies, ja dat talent heeft ze van haar moeder natuurlijk ..... hahahaa

En verder hadden we een rustig weekend, films gehuurd , drie maar liefst waarvan er twee echt slecht waren . In één film werd in elke zin het woord fuck gebruikt waardoor ik na 10 minuten al helemaal was afgehaakt .......
The American met George Clooney (van Anton Corbijn ) is echter wel de moeite waard maar ja tis natuurlijk al geen straf om naar George te moeten kijken 2 uur lang...
Vandaag een hangdag beetje scrabbelen met zieke dochter die al 2 dagen met koorts op de bank lijkbleek ligt te wezen .




zaterdag 15 januari 2011

Zusje van Librije






Oké we gingen dus naar het zusje van ........
Met de taxi ! jawel , dat hadden de dames geregeld voor ons dus beide konden we ons geheel laten gaan met het wijnarrangement!
De binnenkomst is al WOW
Je komt de oude vrouwengevangenis van Zwolle binnen, je ziet echt hoe die gevangenis eruit heeft gezien vroeger en ook zijn er nog kamertjes intact gelaten die je kan zien.
Dan word je naar het restaurant begeleidt ........je gaat zitten en het feest begon met prosecco .
Toen kregen we meteen al 4 amuses !!!!!!!!!
Heerlijk waren die

Jonge paksoi met mango en sesamyoghurt

Krokante varkenshuid met ʻBabi Pangangʼ

Lolly van eend en eendenlever

Eidooiertje met piment


En toen begon het diner met wijnarrangement, elk gerecht zijn eigen bijpassende wijn !





En wat houdt ik toch van eten , oh ik hou zo van eten !!!




Broodje bapao met paling jasmijn



DIT was zoooo lekker das mijn favoriet !!!


Tonijn met gerookte ganzenlever en ingemaakte groentetjes




Noordzeetong met pastinaak, zeesla, kokos en citroengras




IJsselmeerbaars met yoghurt, wortel en ansjovis




Reegeit met een crème van knolselderij en witte chocolade, rode biet en een eigen jus met mierikswortel






Advocaat en ʻ5-spicesʼ (anijs, venkel, peper, gember, kaneelschors)



Het was verrukkelijk !!!!!! Echt verrukkelijk !!!!!

We hebben genoten , lang nagekletst in de wijnbar onder het genot van cappuccino met de heerlijkste dingetjes kreeg je erbij ! en ik at ze allemaal op , jawel !

We hebben het over onze avond 18 dec gehad hoe speciaal die was, hoeveel plezier we gehad hebben van die avond, over hoe speciaal die vrouwen allemaal zijn die er waren, over onszelf hebben we het gehad, over hoe zwaar een samengesteld gezin is maar hoe goed we het eigenlijk toch wel doen en hoeveel we van elkaar houden ! En het was heerlijk , we gingen helemaal ontspannen en blij naar huis en hebben thuis nog heerlijk nagekletst !


Wij willen de dames die dit mogelijk hebben gemaakt voor ons nog eens heel hartelijk bedanken, DANKJEWEL , deze avond gaan we niet snel vergeten !!!

Marjolein, Nicolette, Karin, Margot, Karin L , Katja, Lynda , Margje, Hetty, Gwen, Katja Soes, Natasja, Ineke, Fleur BEDANKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



vrijdag 14 januari 2011

Leedvermaak

Omdat ik even wat luchtigs wil en omdat het gewoon klaar is voor mij en omdat velen me erom vroegen, hier nog een keer : komt ie dan, leedvermaak is toch het leukste hè mensen , jullie moesten je schamen dat dit nou het verhaal is wat jullie het meest is bijgebleven ! Het verhaal waar ik 4 - 5 dagen ontzettend pijnlijke bips/benen aan heb overgehouden , en dan heb ik het geeneens over de jeuk ! Maar goed ik heb het begrepen jullie vonden het zooo grappig dat zelfs jullie kinderen vragen mama vertel nog eens van de mevrouw in de brandnetels .... (he Tamara?? ;) )

Het was van de zomer, een halve dag voor vertrek op vakantie en ik moest weer zo nodig....



Heeft u last van gevoelige zenuwen of kunt u niet tegen poepverhalen: niet doorlezen!!! U bent gewaarschuwd !!!!

Ik gooide er nog 3 extra boeken bij gisteren, nog een badmat, nog een hapjespan (bak graag in mijn eigen pan met anti-aanbaklaag), toiletblokken, schoonmaakmiddelen (ik heb een hekel aan vuil en als ik alles persoonlijk ontsmet heb met liters chloor voelt het meer als mijn ding zeg maar ) en nog wat dingetjes (ahum, volgens lief een halve huisraad en geen TJES )
Enfin ik neem dus nooit eten mee zoals ik lees bij de reacties, dat doe ik niet . Ik vind het nl juist lekker om eens anders te eten . En ik vind het eerlijk gezegd altijd nogal lachwekkend die Nederlanders met al hun eten bij zich. Ik vind het juist heerlijk om in zonnige oorden zo veel mogelijk groenten te eten , alles smaakt zoveel beter ! Ik leef dan op salades, tomaten, courgettes, aubergines, etc
En dan heb ik het nog niet eens over de rest, het komt meer voor dat ik eten uit het buitenland mee naar NL sleep maar andersom niet hoor.

En mensen ik stond om half 6 op om om half 7 in Almere te zijn voor de Ipad .
Ja een mens wil wel eens wat toch? En laat de verkoop nu net gestart zijn op de dag dat ik op vakantie ga nou dan moet ik gewoon dat ding nog effe halen, ik kan het niet helpen , ik ben net een vent, dol op gadgets....
En ik kwam daar aan om 7 uur want er was een omleiding en dus verdwaalde ik ergens in de polder, toen ik dus om 7 uur daar aan kwam stonden er reeds 10 mensen en ik was nummer 11, na mij stroomde het vol en stonden er binnen no time wel 150 mensen.
Om 8 uur ging de deur open en ik ben dus de gelukkige eigenaar van een Ipad.
Alleen toen reed ik dus terug en dan rij je van Almere naar Harderwijk door de polder en daar is dus NIKS mensen, geen tankstations, huizen, niets, alleen weiland, gras , windmolens en hier en daar een boom ......
En ik moest ineens heel erg POEPEN (nee ik had geen bitterzout ingenomen vandaag ben toch niet gek zeg) , en niet een beetje, nee HEEL ERG, koud zweet, bijna een wegtrekking, dus ik had de keuze: in mijn broek of ergens langs de weg.........en ik wist dat ik een rol keukenpapier achterin had en dus stopte ik bij hoog iets, ik dacht gras maar het was geen gras bleek later, ik rende erdoorheen , want ik had haast zeg maar...had geen tijd om een plekje uit te zoeken of me te bekommeren om het "gras" . OPLUCHTING : heel even maar want ineens voelde ik nog al iets branden zeg maar ...............
Enfin het waren dus brandnetels en geen kleintjes want ze rijkte tot mijn bips zeg maar en ik zit nu dus van mijn voeten tot aan mijn middel, want die broek moest omlaag hè mensen en dus zat ik gewoon in de brandnetels....en nu heb ik dus mijn hele benen voeten enkels bips vol brandende bulten !
Oh en dat BRAND, DAT DOET PIJN !!!
En alsof dat niet genoeg was stopte er een busje voor mijn neus die net op die plek moesten graven naar een kabel, ik verzin dit niet , mijn oudste was mee, dit is allemaal waar mensen, ik overdrijf ook echt niet...(ik kan het zelf allemaal nog nauwelijks bevatten)
Ik heb er al azijn opgegooid, een rauwe aardappel eroverheen gehaald. alleen nog niet over geurineerd maar dat was ik ook niet van plan, inmiddels is het 4 uur later en is het nog net zo erg dus het word ook niet minder zeg maar.......
En alsof dat niet genoeg was, ik wil de Ipad installeren : DOET IE HET NIET .
Ik heb ws het enige exemplaar in NL die kapot in de doos zat en oké ik krijg een nieuwe, mag hem omruilen, maar dat neemt niet weg dat ik zowat een zenuwinzinking nabij ben want het is 12.16 uur en we vertrekken rond 13 uur OP VAKANTIE , weet u nog?
Ik had het allemaal super geregeld, alles stond klaar, ik zou heel vroeg die Ipad halen , tijd genoeg om het ding te installeren en alles te regelen en dan kon ik relaxed en blij op vakantie vertrekken ....AAARRGGGGHHHH ik had het ook kunnen weten dat bij Floor natuurlijk nooit iets normaal verloopt, GRRRRR.
Nou leuk hoor, kapot ben ik, totally gestressed en vol bulten, charmant straks aan het zwembad....pffff. O ja en er groeit een MEGA puist op mijn BOVENLIP dus ws word ik ook nog ongesteld .............

Gelukkig heb ik de liefste vent van de wereld en is hij nu het ding omruilen want in mijn toestand was het niet meer verantwoord nogmaals in die auto te stappen zeg maar........
Enfin als ie terug is met een werkende Ipad kan ik, nadat ik het ding geactiveerd heb, dan eindelijk vertrekken op vakantie , joepie de poepie !
Oh mensen, mensen, wat een toestanden en dat allemaal op dag van vertrek, ik ben nu helemaal toe aan RUST !

Update

Goedemorgen !
Nog even een update en dan is het voor mij klaar dan gaat het boek dicht!
Ik wil verder .......

Gisteren die meneer nog aan de lijn gehad die in Gouda woont zie mails hieronder en die had nog wel wat te vertellen , dat ga ik hier niet publiceren er is genoeg over gezegd .
Toen kreeg ik ook nog mail van een ander iemand die ook geen fijne ervaringen met E heeft gehad.

Er zijn mensen die denken dat het ook kan dat ze gehackt is , dat zou idd wel kunnen maar dan mail je mij toch en zeg je : dit heb ik allemaal niet gedaan? Dat is niet gebeurt!
Dan zou iemand het moeten zijn die mij en haar kent die gehackt heeft want er gingen ook mails over haar van die Marianne Langeraar .
En waarom zou iemand al die moeite doen dan ? want hacken is erg moeilijk volgens de politie dan moet je toegang hebben tot iemands computer dan neem je toch niet een computer uit Zwitserland zeggen ze want dan is het nog vele malen gecompliceerder om dit in het buitenland te doen . Alles was in het Nederlands dus een buitenlander kan het niet zijn.
IN andere anonieme mails ging het over ons 18 dec blog , dat zijn maar weinig mensen die dat weten dus dat wil dan zeggen dat degene die gehackt heeft iemand is die ook blogt en bij het diner was of ten minste was uitgenodigd ?
Lijkt me niet dat we een zo goede hacker in ons midden hebben die weet hoe dat moet , toevallig ook blogt en toevallig ook was uitgenodigd en mij of E zo haat dat ze al die moeite doet.
Nee dat heb ik allemaal doorgenomen en er is teveel info in al die mails en dat kan gewoon niet!

Wat dan de reden is van dit ? Ik hoef het niet te weten , dat je het zo doet vind ik erg , dan is het vertrouwen weg en wat iemand daarna nog allemaal zegt dat geloof ik dan ook niet meer.

Het boek gaat dicht. Ik hoop dat ik met rust wordt gelaten en ik niet genoodzaakt wordt nog veel meer bewijzen hier neer te knallen ! Blijf uit mijn leven en laat me met rust !
En een ieder die in de toekomst nog meent mij te moeten lastig vallen : bezint eer ge begint .
Ik kan veel hebben gewoon een mail met je naam waarin je schrijft wat je stoort is prima dan krijg je netjes antwoord ! En lezen hier is niet verplicht , je mag ook andere blogs lezen waar je je niet ergert .... das het leuke van internet je kan altijd wel een blog vinden die je aanspreekt .




donderdag 13 januari 2011

Als is de leugen nog zo snel....




Ik ben iemand die niet snel een bericht over iets of iemand zal plaatsen, ik ben iemand die niet tegen spanningen en ruzies kan .
De afgelopen twee weken waren daarvoor voor mij ook echt vreselijk want roddel en achterklap daar kan ik niet tegen !
Maar er zijn dingen die kan en mag ik niet negeren en mijn mond over houden omdat die gewoon te erg voor woorden zijn . Echter ik vind je mag ook niet zomaar iets roepen , kom dan met bewijzen met feiten want iedereen kan wel wat roepen !
Ik heb heel lang nagedacht over deze blog geloof me , heel lang , maar ik ben besmeurt op het net, ik ben aangevallen, ik ben beschuldigd ,ik ben vertrapt en waarom ?
Ik heb niets gedaan ! Alleen is het heel moeilijk je onschuld te bewijzen , je hebt je woord en daar hou je je aan vast aan je eigen oprechtheid en de hoop dat mensen je geloven.
Maar ik ben er echt ZIEK van geweest , erg ziek van geweest en geloof me mensen krijg maar eens anonieme mails en krijg maar eens bedreigingen zelf dan is het echt beangstigend, dan wil je echt wel even verdwijnen liefst want je voelt je niet veilig.
Ik ben bedreigd, ik kreeg anonieme mails , ik kreeg nog meer anonieme mails en reacties ...en toen besloot ik tot HIER EN NIET VERDER !
Er zijn grenzen en die zijn bij mij nu ook bereikt !

Over de blogjes van vorige week gaat dit niet eens meer , dit gaat verder ! Ik hou van eerlijkheid en niet van lafheid, je verschuilen achter .... is er iets kom naar me toe maar ga geen gekke dingen doen, ga mensen niet bedreigen, ga mensen niet beschuldigen van iets wat ze niet gedaan hebben !

Gisteravond nadat ik meerdere anonieme bedreigingen had gehad heb ik de politie gebeld want ik laat me niet bedreigen, ik laat me niet beschuldigen van dingen die ik niet doe !
De politie maakte me duidelijk dat je dan een ipadres moet hebben , als hun de mails en de ip adressen hebben kunnen ze wat zonder weinig !
Dus ik belde elke computer nerd die ik ken en die hebben me uitgelegd hoe een ipadres te bemachtigen van mails wat heel simpel is mensen heb je een mac ga op je bericht staan in het programma mail heb ik het dan over bij entourage is het weer anders:
je klikt het bericht aan dan ga je naar WEERGAVE dan naar BERICHT dan naar BRONVERSIE en dan heb je het , een kind kan de was doen !

Een ip adres is een unieke code die elke computer heeft dat kan dus nooit van iemand anders zijn !





Toen ik er compleet doorheen zat thuis door alle mails en dreigingen, kwam deze :
(klik er op en je ziet alles groot )




Ik schrok in eerste instantie van het bericht want dacht waar gaat dit over ik heb nl geen gesloten blog hij is gewoon openbaar en alles waar ik van beschuldigd wordt is bullshit ?
maar toen zag ik iets onderaan staan .
Onderaan de mail kan je zien dat deze verzonden is door anoniemail.nl
Ik ging dus naar de pagina en zag dus dat wie dan ook een anonieme mail naar iemand kan sturen, echter wat degene ws niet weet die dat deed is dat je ip adres altijd wordt mee gezonden ! Nu weet je met alleen een ipadres nog niet veel behalve als je mails van diegene hebt waar dat ip adres ook in voorkomt !

Ik kwam hierachter omdat dit dus op hun pagina staat van de anoniemail.nl zie hieronder , dit kunt u zelf vinden op hun site onder vragen !




Het ipadres van de anonieme mail :





Toen kreeg ik volgende reactie gisteren op mijn blog :






Diegene van wie die reactie is mailde mij ! Ze wilde wel eens weten hoe en wat !





En die mailde met een aangemaakt emailadres op emailme.nu http://www.emailme.nu/
Die site heb ik bekeken want ik vond het een vreemd adres van iemand die mailt en dacht al dit klopt niet .
Enfin misschien wilde die persoon haar emailadres niet prijsgeven kan ik ook nog inkomen !
Dus ik mailde terug ! Want ik ging natuurlijk even in het telefoonboek kijken want ik wil dan ook wel weten wie dat is waar ik dan naar ga antwoorden ik ga niet de eerste de beste zomaar mailen



(adres en tel nr heb ik weggehaald voor de privacy van de mensen )




Waarop onze Marianne mij antwoordde :



Nou dat klonk geloofwaardig maar na alle gedoe van de laatste weken ben ik nogal paranoia geworden en dacht oké dan bel ik je even !

Sandra nam op en haar man ja die heet wel Jacko maar nee ik heb jou niet gemaild alle andere info klopt wel die de mevrouw schrijft maar wij zijn het niet !
Ik beloofde haar de mail door te sturen want ze is not amused dat mensen in hun naam mailen, haar mans naam erbij zetten zijn moeders naam ! en dan zich vervolgens voor iemand uitgeven die er niet is ! Dat vond de familie niet prettig en het is ook strafbaar om iemand zijn naam te misbruiken voor dit soort praktijken.
Dus ik mailde de mail door en de mevr zou me nog op de hoogte houden en het hiet niet bij laten en gaat actie ondernemen !
Ik besloot toen om dit ook tot de bodem uit te zoeken en we gingen op zoek naar het ipadres wat ook bij deze mail gewoon is meegestuurd ! Bovenin zie je dat het de mail van marianne betreft met haar ip adres omcirkeld.

Ip adres :



mensen je ziet ! je bent dus altijd te traceren ook al denk je anoniem te mailen en zelfs via anonieme sites mails te sturen , je eigen ip adres wordt altijd meegezonden !!! Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen !

Nu had ik dus van al die mails het ip adres . Ik was ook echt met stomheid geslagen dat overal hetzelfde ip adres stond!
Je kan dan naar de pagina gaan : www.mijn-ip.net
Daar kan je ip adressen ingeven en dan zie je precies waar de locatie is .



Dan weet je dus waar de persoon zich bevindt , dan weet je verder nog niets ..........alleen als je een mail van die persoon hebt , want de mails van die persoon hebben dan hetzelfde ip adres !

En die had ik natuurlijk en ik ken niet heel veel mensen die Ellen heten en in St Gallen Zwitserland wonen dus pakte ik haar mail erbij en controleerde





En ik ben me kapot geschrokken haar had ik never nooit niet gedacht temeer omdat we deze week een heel prettig mail contact hadden samen, we nooit enige shit hebben gehad samen en dan dit ?
Ik heb de achternaam weggehaald al heb ik ook met mijn volledige naam op haar site gestaan in een reactie , ik wil niet hetzelfde doen .
Ik ben wel verbaasd maar vooral teleurgesteld erg teleurgesteld want zoveel moeite doen zoveel liegen, zo lang bezig zijn met dit soort dingen en dan zo twee gezichten kunnen hebben !!!!
Ik zal er wel nooit aan wennen dat mensen zo kunnen zijn , ik wil wel dat dit stopt en ik denk dat keiharde bewijzen zoals dit het enige zijn .
En als er ooit nog iemand wat te melden heeft over me : kom gewoon naar me toe en spreek me aan maar ga niet lopen dreigen mailen zieken en anoniem reageren !


woensdag 12 januari 2011

Ja ik lach zie je dat niet ? ;)



Ik reed dus naar Bilthoven vanochtend naar dr Kroeskop van de Bergman Kliniek en die ramde er even 5 spuiten in , in mijn voorhoofd !
En daar voel je amper iets van is zo gepiept ! En over een week kan ik die spieren dus niet meer bewegen dus kan ik niet hele dag als ik gespannen / gestrest ben fronsen want dat doe ik dan dan frons ik ,ook als ik geconcentreerd ben en zo en dat doe ik zo krampachtig de hele dag (onbewust) dat ik er migraines van krijg . Dus als dat niet meer kan zijn de migraines ook een stuk minder.
En die rimpel, ik noem het meer een snelweg want men wat is ie groot is dan over een paar maanden ook zo goed als weg ! Dus ik ga nu trouw weer elke 5 maanden die spuit erin laten rammen !
Ik had het al 1,5 jaar niet meer laten doen omdat ik merkte dat ik na 3 jaar botox niet meer fronste , het was uit mijn systeem zeg maar , maar het kwam dus weer terug , mijn lijf is erg goed in dingen onthouden jammer genoeg !
Zo is het ook met kilos , je lichaam onthoudt je zwaarste gewicht wat je ooit hebt gehad en dat onthoudt het niet alleen daar wil het weer naartoe , vandaar dat je dus snel aankomt , dat gaat ook weer weg maar dan moet je wel even zo'n 6-9 jaar op hetzelfde gewicht blijven dan is je lichaam het vergeten !
En daar gaat het mis bij mij : die jaren , zolang hou ik het nooit vol datzelfde gewicht !

Het feit dat je daar dan staat in die kliniek , half bekend Nederland voorbij ziet lopen maakt dat je denkt "Wat kan ik nog meer laten veranderen aan mezelf ?"
Je zit daar ziet van alles voorbij komen , allerlei folders liggen van rimpelbehandelingen en vullingen hier en daar ......en de meest perfecte vrouwen lopen daar in die kliniek .
Dus ik was mijn eigen lichaam eens onder de loep aan het nemen.......wat zou ik nou nog willen ......als ik gewoon een bak met geld had dan hè
Ik begon voor het gemak maar beneden en werkte zo mijn lijf af naar boven , ik zat daar toch.....en moest wachten en wat kan je anders doen in zo'n kliniek ....zeker als je al die perfecte vrouwen ziet !

voeten : mijn kleine teen mag wel wat rechter !
kuiten : mogen wel wat dunner (lipo)
knieen : lift en vet wegzuigen
bovenbenen : uhhhh
bipsje : niks laten zo maar
buik: die is wel goed eigenlijk
borsten : niks aan doen
decollete: daar zitten rimpels van het buikslapen die mogen weg
nek : oke
armen: bovenarmen wat strakker dat ik gewoon kan zwaaien zonder dat ik met de ene hand de andere arm moet ondersteunen !
vingers: iets langere vingers
hoofd: nou heeft u even ? oogleden, wenkbrauwlift, dikkere lippen, rimpels , en die neus van me die mag recht want een wipneus voor wie het nog niet wist
haren: dikker haar graag
Zo das het lijstje maar goed......
eenmaal weer in mijn auto dacht ik , gewoon heel oud worden is al heel fijn, liever heel lang heel gezond oud worden dan jong rimpelloos sterven !
En het draait uiteindelijk allemaal om je innerlijk hoe cliché ook want heel mooie mensen die een ka uu tee karakter hebben die lijken toch een stuk minder mooi door hun innerlijk.
En mensen die een heel mooi innerlijk hebben die lijken meteen een stuk mooier !

En ik meen het , ook ik zou een perfect lijf willen, ook ik wil graag leuk oud worden, ook ik wil graag de staatsloterij winnen, ook ik wil slank zijn ..........maar dat alles zou je zo inleveren als je ziek zou worden of als je ongelukkig bent , want uiteindelijk is datgene wat echt gelukkig maakt je kinderen , dat je gezond bent en dat je iemand hebt waar je van houdt waar je je leven mee deelt waar je mee kan lachen/huilen, die je begrijpt zonder dat je een woord zegt , waar je je veilig bij voelt , die je steunt, die er voor je is, en lieve vriendinnen die zijn ook goud waard !





dinsdag 11 januari 2011

Tijd






Oh mensen mensen ik ben DRUK als in zo DRUK dat ik nog geen tijd heb om te doen wat ik eigenlijk moet doen.
Druk dat ik lijstjes van lijstjes maak !
Druk als in ik ren van hot naar her.

Maar goed ik zou nog even vertellen hoe die reünie was !
We zaten in auto g en ik en hadden er totaal geen zin in zagen er zelfs tegenop !
Hoe dichterbij we kwamen hoe gestrester we werden haha.
We gingen naar binnen, kom je in een hal , nou ja hal ? Rook !
Daar stonden de rokers namelijk te paffen met zijn allen en dus kwam je in een soort van rookgordijn terecht , kuch kuch !
Daar stonden de eerste twee neven hun longen te vullen met teer en nicotine ! Ook goedendag !
Ben jij zoveel gegroeid Floor? Nee schat ik heb hakken maar dat zie je niet door de rook !

Toen ging ik naar binnen en schrok !
A) van de hoeveelheid mensen
B) van het spiegelpaleis oftewel het leek wel een hoerentent ! veel rood en spiegels everywhere
C) de muziek : hoempapa /schlager/ piraat mix

Iedereen was er al dus ging ik keurig 100 man langs handjes kusjes en vrolijk zijn !
Beetje onwennig gingen we zitten alwaar mijn tante die van de plasjes zeg maar meteen op G sprong ! Niemand luistert namelijk naar het arme mens en hij kent haar nog niet dus dacht ze die durft niet anders dan naar me luisteren ! Arme g hij moest wel maar verstaanbaar is het niet hoor ! Af en toe gewoon ja knikken of nee als ze verbaast is door je ja en dan komt het goed. Het arme mens weet immers zelf vaak niet waar ze het over heeft !
Ik kletste wat met ooms en tantes , vond sommige er verbazend goed uitzien en anderen echt slecht , dat duurt niet lang meer voordat we weer een bijeenkomst hebben maar dan een minder vrolijke denk ik !

En toen kletste ik nog een hele tijd met neven en nichten en echt ik heb heel leuke neven en nichten ! Ik vond het heel gezellig, veel herkenning ook in opvoeding , puberproblemen etc !
Das altijd fijn een beetje begrip hè ? En weten dat iedereen dat met pubers heeft , das ook fijn te horen.

En toen kwam na alle ellende van die KA UU TEE muziek : het buffet !
En ik at NIETS !
Nee echt niet want ik ben op dieet en ik had mijn eten in een bakkie in de auto en dat at ik dus op de terugweg ! Ja goed hè ? Nou eigenlijk was het niet zo'n prestatie hoor als ik eerlijk ben want als ik iets niet lekker vind is het zo'n buffet ! koude schotel , warm vlees, ik hou er niet van , mij maak je er niet blij mee met gevulde eieren en meer..........dus was het eigenlijk een makkie want als ik eet wil ik iets LEKKERS eten en geen MEUK !
En vrijdag ga ik dus lekker eten hè ? heel lekker eten ! ja ja en allemaal dankzij mijn vriendinnetjes van het diner ! Dat was hun kado dus vrijdag ga ik uit mijn dak mensen ! Ik ga er van genieten !

O ja en in het kader van ik zeg altijd alles eerlijk : ik ga morgen aan de botox !
Mijn fronsrimpel .
Doe ik al jaren !!!!!!!!! Alleen heb het nu al meer dan een jaar niet gedaan en dus weer veel migraines en dus gaat de spuit er weer in , rimpel weg en veel en veel minder migraines ! Twee vliegen in één klap !
En mevr Kroeskop gaat het doen ! en dat is haar echte naam en ze heeft geen kroeskop!

O ja en gisteren reed ik dus all the way naar Roosendaal ! Om op controle te gaan bij dr Pal !
Das toch al gauw 1,5-2uur rijden en ik was precies 15 minuten binnen denk ik en van die 15 minuten kletsten we 12 minuten over shoppen en twitteren en dus 3 minuten over mijn ingreep ! Enfin alles is goed, ik ben never nooit niet meer ongesteld en had dat 10 jaar eerder moeten doen ! Ik heb nergens meer last van voel me top en hoef geen tampons meer te kopen !!!!!!!!
YEAH !!!!!!!!!!!! Hoe fijn is dat !
En na de dr ging ik nog even naar de Rosada Outlet maar das echt niet de moeite waard en ging ik nog koffie drinken !!!!!!!


En nu ga ik jogging aantrekken en bank liggen en kijken naar Pauw en Witteman , die heb ik nou echt gemist die drie weken.